Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

astala_61

astala_61

Üye
Benim Windows updatede direk Download Windows 10 Technical Preview a yükselt dior ole yüklesek sıkıntı cıkarmı acaba iso dosyasını cdye yazmak zorundamıyız.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar bu sürümü her isteyen kişi indirip kurabiliyor mu acaba:)
Elbette :)
Linke tıklayınca indirme linki ile yanında Kayıt kod veriyor yalnız onu not edin.
Dipnot: Arkadaşlar siteye girdiğinizde orada Product key (Ürün anahtarı) kodu var, onu mutlaka bir yere not etmelisiniz. (Pc'ye etmeyin de :D )
Bu arada, Türkçe seçeğine tıklayıp indirin. (Tavsiye inrme pro: İDM)

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Elbette :)
Linke tıklayınca indirme linki ile yanında Kayıt kod veriyor yalnız onu not edin.
Dipnot: Arkadaşlar siteye girdiğinizde orada Product key (Ürün anahtarı) kodu var, onu mutlaka bir yere not etmelisiniz. (Pc'ye etmeyin de :D )
Bu arada, Türkçe seçeğine tıklayıp indirin. (Tavsiye inrme pro: İDM)

Format tarzımı yani sonra bilgiler silinmesin yedekleme almak gerekirmi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@Sensation
Windows 10 Store Beta
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, BLasTeaR, Nextman ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
@Sensation
Windows 10 Store Beta
Güzel sade :) ama birazdaha görsellik olması iyi olurdu anmiasyonlu bir ekran gibi. Uygulamaların mesela perspektif ikonlarla falan gösterseler :)

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Format tarzımı yani sonra bilgiler silinmesin yedekleme almak gerekirmi

.İSO uzantılı (hazır) olduğu için direk DVD cdsine yardımcı programlarla yazdırıp, normal format gibi atmanız yeterlidir :)
Ben ve bir kaç arkadaş indirip deneyeceğiz, isterseniz ya bekleyip sonuçları görün yada yüklemek isterseniz (içinizin rahatlaması için) Yedekleme alıp basın fortmatı. :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
.İSO uzantılı (hazır) olduğu için direk DVD cdsine yardımcı programlarla yazdırıp, normal format gibi atmanız yeterlidir :)
Ben ve bir kaç arkadaş indirip deneyeceğiz, isterseniz ya bekleyip sonuçları görün yada yüklemek isterseniz (içinizin rahatlaması için) Yedekleme alıp basın fortmatı. :)
Valla çok iyi olur,teşekkürler

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Son 10 dakika iniyor :eller: Laptop'a kuralım bakalım tekrar dan fark varmı :hmmm

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Benim Windows updatede direk Download Windows 10 Technical Preview a yükselt dior ole yüklesek sıkıntı cıkarmı acaba iso dosyasını cdye yazmak zorundamıyız.
Hocam öyle bir özellike göremedim Windows Update'de

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
@Nextman ortalıkta yok, Dizüstüne formatı basıyordur şuan :gul:
Evetttt Doğru tahmin kahvemi de aldım :kahve: oh bekliyorum bazı ufak ayarlar var bios malum :cool birazdan oradan canlı bağlanırım :d:

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, ogzhnoTr ve BLasTeaR
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Evetttt Doğru tahmin kahvemi de aldım :kahve: oh bekliyorum bazı ufak ayarlar var bios malum :cool birazdan oradan canlı bağlanırım :d:

Afiyet olsun Ağa :ehe
Hadi bakalım, vatana, millete, sülalemize hayırlı uğurlu olsun :bud:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Neyse bu diski görmedi diğeri taktım devam :eller:

Ekli dosyalar

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Diski görmediğindeki halini çok merak ediyorum doğrusu :hmmm şaka, fazla düşünmeye gerek yok :kop:
iş çıktı ya sana :lamer:

zbahadir

Üye

Ufak bir tüyo.
DVD'yi UEFI olarak boot eederseniz diski görüyor normal boot esnasında benim SSD diski görmemişti.
Ben çok beğendim ikonlar görünüm ve görsellik tatmin edici.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Windows 10 uygulamaları için mail atmaya başladılar, artık yakındır :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt