ElbetteArkadaşlar bu sürümü her isteyen kişi indirip kurabiliyor mu acaba![]()

)Elbette
Linke tıklayınca indirme linki ile yanında Kayıt kod veriyor yalnız onu not edin.
Dipnot: Arkadaşlar siteye girdiğinizde orada Product key (Ürün anahtarı) kodu var, onu mutlaka bir yere not etmelisiniz. (Pc'ye etmeyin de)
Bu arada, Türkçe seçeğine tıklayıp indirin. (Tavsiye inrme pro: İDM)
Güzel sade@Sensation
Windows 10 Store Beta
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama birazdaha görsellik olması iyi olurdu anmiasyonlu bir ekran gibi. Uygulamaların mesela perspektif ikonlarla falan gösterseler 
İşte şimdi olmuş Mağaza. Windows 8 ve 8.1 çok kötüydü.@Sensation
Windows 10 Store Beta
Format tarzımı yani sonra bilgiler silinmesin yedekleme almak gerekirmi

Valla çok iyi olur,teşekkürler.İSO uzantılı (hazır) olduğu için direk DVD cdsine yardımcı programlarla yazdırıp, normal format gibi atmanız yeterlidir
Ben ve bir kaç arkadaş indirip deneyeceğiz, isterseniz ya bekleyip sonuçları görün yada yüklemek isterseniz (içinizin rahatlaması için) Yedekleme alıp basın fortmatı.![]()
Hocam öyle bir özellike göremedim Windows Update'deBenim Windows updatede direk Download Windows 10 Technical Preview a yükselt dior ole yüklesek sıkıntı cıkarmı acaba iso dosyasını cdye yazmak zorundamıyız.
Hocam öyle bir özellike göremedim Windows Update'de
Arkadaşlar bu sürümü her isteyen kişi indirip kurabiliyor mu acaba![]()
@Nextman ortalıkta yok, Dizüstüne formatı basıyordur şuanSon 10 dakika iniyorLaptop'a kuralım bakalım tekrar dan fark varmı
![]()

Evetttt Doğru tahmin kahvemi de aldım@Nextman ortalıkta yok, Dizüstüne formatı basıyordur şuan![]()
oh bekliyorum bazı ufak ayarlar var bios malum
birazdan oradan canlı bağlanırım 
Evetttt Doğru tahmin kahvemi de aldımoh bekliyorum bazı ufak ayarlar var bios malum
birazdan oradan canlı bağlanırım
![]()

Diski görmediğindeki halini çok merak ediyorum doğrusuNeyse bu diski görmedi diğeri taktım devam
şaka, fazla düşünmeye gerek yok 

Neyse bu diski görmedi diğeri taktım devam