Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hololens için yaz sonu bazı oyun geliştiricilerine dağıtılacağı söyleniyor.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

power point uygulaması akıllı telefonda :)

power point uygulaması akıllı telefonda :)

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yine northwind veritabanıyla hazırlanmış :D

Kurtulamayacağız sanırım :)

Murat Alper

Murat Alper

Moderator

fotoğraflar ve galeri uygulaması :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve maydinmaydin
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
yenilenmiş ayarlar menüsü :)

yeni klavye geliştirilmiş olarak

Ayarlar menüsü adama dönmüş. Şimdiki ne o öyle küçük harfle ve koca puntolarla yazılmış başlıklar. Ne ikonu var ne guruplaması var. İyi eziyet çektikyaa..

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, maydinmaydin, dilmenibrahim ve 6 diğerleri
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Hiç biriniz batarya performansından bahsetmedi yalnız.

pirenuri

pirenuri

Üye
@papakudioflu ali kemal abi 2015in son çeyreğinde w10lu bi amiral gemisi gelebilir mi ?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Dikkatimi çeken bir nokta da yeni bir telefonla değil, hatta 930 bile değil, 1520 ile tanıtılmasıydı. Demek ki Windows platformunda 1520nin daha ömrü var. Beni mutlu etti bu :) sanırım en az yaza kadar Amiral cihaz çıkmayacaktır diye düşündürdü.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
1520 ve 930 Her güncellemeyle yeniden Amiral oluyor yalnız. :)

dücane

dücane

Üye
Windows 10 ile telefonlara yep yeni maps (haritalar) uygulamasi da geliyor. Maps, HERE Maps, HERE Drive+ ve Bing 3D Maps´in en iyi özelliklerini icerecek. Cortana destegi de olacak, anlasilmayan kisimlari mesela en basitinden "Cortana repeat it", yani Cortana tekrarla demekle tekrarlayacak

• Beğen
Tepkiler: Sensation
braayn

braayn

Üye
beyler dünkü MS'nin gövde gösterisinde sizce Windows 10 'un %30 'unu mu gösterdiler ?

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
beyler dünkü MS'nin gövde gösterisinde sizce Windows 10 'un %30 'unu mu gösterdiler ?

Gösterilen herşey windows10 du, mobile kısımdan bahsediyorsan oyle bir şey belkide daha az.

braayn

braayn

Üye
mobile kısmından bahsediyorum evet %15 mi diyelim şuna ozaman

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Dikkatimi çeken bir nokta da yeni bir telefonla değil, hatta 930 bile değil, 1520 ile tanıtılmasıydı. Demek ki Windows platformunda 1520nin daha ömrü var. Beni mutlu etti bu :) sanırım en az yaza kadar Amiral cihaz çıkmayacaktır diye düşündürdü.
1520 hala en iyi wp telefondan biri ama onunla tanıtılması daha çok ekranının büyük olması ile ilgili sanırım, büyük ekranda sistemi görmek tanıtmak daha rahat olur bir Seminerde veya fuarda diye düşünüyorum yoksa 930 un aşağı kalır yanı yok.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
şu klavyeyi küçültme durumu bence 6"ler için geçerli olacak demedi demeyin :D o yüzden o özelliği gösterebilmek için 1520 seçilmiş de olabilir

• Beğen
Tepkiler: braayn
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
mobile kısmından bahsediyorum evet %15 mi diyelim şuna ozaman

Pc, surface hub, xbox, HoloLens, mobile 5e ayrılıyor sanırım. Bilgisayarla hololens e baya yer verildi. Bence böyle yuzdeler yerine şubatı bekleyelim :D

Peocawe

Peocawe

Üye
çoklu ekran tanıtılmadı değil mi? yoksa ben mi kaçırdım?

braayn

braayn

Üye
çoklu ekran tanıtılmadı değil mi? yoksa ben mi kaçırdım?
çoklu ekran gösterilmedi ama klavyeyi adam söküp ekranda dolaştırdığına göre tahminimce çoklu ekranda wp 10 da gelecek gibi

• Beğen
Tepkiler: Peocawe

Üst Alt