Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ve nihayet Windows 10 sahnede!
Sponsorlu Bağlantılar
papakudioflu
Emekli Yönetici
Hololens için yaz sonu bazı oyun geliştiricilerine dağıtılacağı söyleniyor.
Ayarlar menüsü adama dönmüş. Şimdiki ne o öyle küçük harfle ve koca puntolarla yazılmış başlıklar. Ne ikonu var ne guruplaması var. İyi eziyet çektikyaa..
bulutsuzgece
Üye
Konu Sahibi
BelaMonte
Üye
Hiç biriniz batarya performansından bahsetmedi yalnız.
pirenuri
Üye
@papakudioflu ali kemal abi 2015in son çeyreğinde w10lu bi amiral gemisi gelebilir mi ?
GianniInfantino
Üye
Dikkatimi çeken bir nokta da yeni bir telefonla değil, hatta 930 bile değil, 1520 ile tanıtılmasıydı. Demek ki Windows platformunda 1520nin daha ömrü var. Beni mutlu etti bu sanırım en az yaza kadar Amiral cihaz çıkmayacaktır diye düşündürdü.
Hepimizde technical preview yüklüde biz soylemiyoruz zaten
suyunsesi
Üye
1520 ve 930 Her güncellemeyle yeniden Amiral oluyor yalnız.
dücane
Üye
Windows 10 ile telefonlara yep yeni maps (haritalar) uygulamasi da geliyor. Maps, HERE Maps, HERE Drive+ ve Bing 3D Maps´in en iyi özelliklerini icerecek. Cortana destegi de olacak, anlasilmayan kisimlari mesela en basitinden "Cortana repeat it", yani Cortana tekrarla demekle tekrarlayacak
braayn
Üye
beyler dünkü MS'nin gövde gösterisinde sizce Windows 10 'un %30 'unu mu gösterdiler ?
Dikkatimi çeken bir nokta da yeni bir telefonla değil, hatta 930 bile değil, 1520 ile tanıtılmasıydı. Demek ki Windows platformunda 1520nin daha ömrü var. Beni mutlu etti bu sanırım en az yaza kadar Amiral cihaz çıkmayacaktır diye düşündürdü.
1520 hala en iyi wp telefondan biri ama onunla tanıtılması daha çok ekranının büyük olması ile ilgili sanırım, büyük ekranda sistemi görmek tanıtmak daha rahat olur bir Seminerde veya fuarda diye düşünüyorum yoksa 930 un aşağı kalır yanı yok.
ponçikEnişte
Üye
şu klavyeyi küçültme durumu bence 6"ler için geçerli olacak demedi demeyin o yüzden o özelliği gösterebilmek için 1520 seçilmiş de olabilir