Hemide böyle yazıyorLİNKLER YENİLENİYOR BEYLER
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.Ben şahsen bugünkü şeylerden memnunum. Bu kadar detayın verilmesini bile beklemiyordum ben ancak yine de oldukça fazla şey hakkında bilgi verdiler.
Kararlı sürüme daha çok uzun bir süre varken ve betaların dahi uzun süre güncelleneceği bir sistem şuan haliyle rakiplerine yaklaşmış durumda.
bence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.
Listeye Microsoft mesajlaşma uygulamasını da ekleyelim. Whatsapp,Viber vb. Mesajlaşma uygulamalarını tek uygulama altında kullanma getirmişler.Bugünkü etkinlikte telefonlara gelecek Windows 10'a ilişkin arayüzde tespit edilebilenler.
- Arka planına resim eklenebilen yarı-şeffaf karolu başlangıç ekranı
- "Son kurulan uygulamalara" göre sıralanabilen uygulama listesi
- Daha fazla ayar kısayolu atayabilme ve geliştirilmiş bildirim merkezi
- Etkileşimli toast bildirimler
- Fotoğraflar, Takvim ve Outlook için Universal uygulamalar.
- OneDrive'dan müzik eklenebilen yeni Müzik uygulaması
- Yepyeni dokunmatik uyumlu arayüzüyle Touch Office
- Mesajlaşma uygulamasına Skype entegrasyonu
- Daha verimli klavye ve sesle yazdırma özelliği
- Fotoğraflarda otomatik düzeltme ve otomatik albümleme
- Yeni tarayıcı: Spartan (kod adı)
Bunlar sadece etkinlik sırasında arayüzde görülebilen yani kaba bakışta göze çarpan değişiklikler.
Detaylarda neler geldiğini, sistemin artık hangi özellikleri desteklediğini, beklenen pek çok özelliğin gelip gelmediğini ancak Preview sürümünde görebileceğiz.
Samsung zaten w10fp ye dönüyor nandroid e sırtını bi kaç yıla döner kendi de tizen üstünde çalışıyor meydan bizimbence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.
haberler için tüm arkadaşlara çok çok çok teşekkürler Allah razı olsun emekleriniz takdire şayan. Saygılar sevgiler selamlar...

Twitterda takip ettiğim bi editör hololens için bu kadar heyecanlananlar kinect in ilk çıkış videosuna baksınlar. Bu teknoloji için daha çok erken demiş. Yani bunun çıkışı yada videodaki hale gelmesi çok uzun yıllar alabilir diyor.Bu arada HoloLens bayağı bomba oldu @papakudioflu
Herhangi bir cihaza bağlı olmak zorunda değil.
Kendisi başlı başına bir bilgisayar ve Windows 10'la çalışıyor.
Kendi işlemcisi (CPU'su) ve grafik ünitesi (GPU'su) var.
Hatta bunlara ek olarak bir de HPU'su var. (Hologram Processing Unit)
Kendi üzerinde entegre ses var ve mekansal ses verebiliyor.
Benim merak ettiğim enerji kaynağı ne olacak ve ne kadar süre kullanılabilecek![]()