Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

luckysleven

luckysleven

Üye
Lansmanin sansina elimdeki son wp yi de satmis bulunmaktayim. Zaten gordugum kadariyla birsey de kaybetmemisim : ) Hedef wp11 ..

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
braayn

braayn

Üye
Patlayan kutucuklar (kutucuklar daha fonksiyonel bir hal alacak) bu olay wp 10'da gelmeyecekmiydi ?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lansmanin sansina elimdeki son wp yi de satmis bulunmaktayim. Zaten gordugum kadariyla birsey de kaybetmemisim : ) Hedef wp11 ..
Ben dün akşam note 2 aldım ama 1020 yi satmamıştım,bu akşam yine 1020 ye geçtim note 2 yi eşime verdim:)eksik meksik ama wp ve lumia bi başka sanki:)

• Beğen
Tepkiler: luckysleven, Aytaç-01, dark_13 ve 1 kişi daha

yunusiyunus

Üye
Ben genel itibarı ile beğendim ama bunların olması sanki Biraz! zaman alacak gibi. Hızlı olsa süper olur.
Diğer taraftan şuan bile telefonumdan memnunum bu sunumla şubatı zor görecem bide 7 şubatta terhis olacam gel de bekle of of of

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Adminlerimizi birkez daha taktir ettim. :) Gerçekten sıcak bir ortam ile zevkli bir şekilde en hızlı ve en doğru paylaşımları yapıyorsunuz. Sırf sizlerin bu emekleri için bile benim Windows Phone Forumdan başka yere geçesim yok.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01 ve Esendağlı
...decode...

...decode...

Üye
diğer konuda da yazmıştım; Joe Belfiore'nin Windows 10 for Phones için bugün gösterdikleri bence 1/3'ü bile değildi. Yine de o 10-12 dakikalık for Phones sürecinde anlatılanların bile çok iyi olduğunu düşünüyorum. SDK veya Preview'dan sonra daha net karar vereceğim şahsen ama sanki WP ailesinde kalmaya devam edeceğim gibi duruyor. Eğer Windows 10 for Phones sürümü beklediğim şekilde gelirse iOS'la tek arasındaki farkın uygulama kaliteleri olduğunu düşünüyorum. Eğer uygulamaların kaliteleri de belli bir standarda ulaşırsa Windows Phone iyice adından söz ettirmeye başlayacak.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
mustafa7o

mustafa7o

Üye
windows ücretsiz olmalı. zaten yakın zamandan store üzerinden kazanacaklar yeterince parayı :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
bi dakka şimdi her uygulama windows 10 taşıyan her cihaz için olacaksa eğer, whatsapp pcde olabilcek mi :D

mustafa7o

mustafa7o

Üye
windows 10 un tam sürümü çıkmadı ki :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
valla ben aşağı doğru uzayan listenin alfabetik sıralama yerine farklı seçeneklerle gelmesini bekliyordum oda olmadı
Her ayrıntıyı vermediler ama belki ayarlarda seçenekleri vardır. Olmasa bile bence güncelleme ile çeşitleneceği kesin.

mustafa7o

mustafa7o

Üye
windows 10un test sürümü şuan ingilizce sanırım

exp_l0it

exp_l0it

Üye
LİNKLER YENİLENİYOR BEYLER

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
mustafa7o

mustafa7o

Üye
ingilizcemi bu technical preview

exp_l0it

exp_l0it

Üye
daha çıkmadı bekliyoruz indirp kurunca görcez :eller:

mustafa7o

mustafa7o

Üye
ayrıca siteden kaldırmışlar bide coming soon yazmışlar :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bugünkü etkinlikte telefonlara gelecek Windows 10'a ilişkin arayüzde tespit edilebilenler.

• Arka planına resim eklenebilen yarı-şeffaf karolu başlangıç ekranı
  • "Son kurulan uygulamalara" göre sıralanabilen uygulama listesi
  • Daha fazla ayar kısayolu atayabilme ve geliştirilmiş bildirim merkezi
  • Etkileşimli toast bildirimler
  • Fotoğraflar, Takvim ve Outlook için Universal uygulamalar.
  • OneDrive'dan müzik eklenebilen yeni Müzik uygulaması
  • Yepyeni dokunmatik uyumlu arayüzüyle Touch Office
  • Mesajlaşma uygulamasına Skype entegrasyonu
  • Daha verimli klavye ve sesle yazdırma özelliği
  • Fotoğraflarda otomatik düzeltme ve otomatik albümleme
  • Yeni tarayıcı: Spartan (kod adı)

Bunlar sadece etkinlik sırasında arayüzde görülebilen yani kaba bakışta göze çarpan değişiklikler.

Detaylarda neler geldiğini, sistemin artık hangi özellikleri desteklediğini, beklenen pek çok özelliğin gelip gelmediğini ancak Preview sürümünde görebileceğiz.

• Beğen
Tepkiler: skynet, zaakaan, Aytaç-01 ve 3 diğerleri

Üst Alt