Ve nihayet Windows 10 sahnede!

Sponsorlu Bağlantılar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Windows platformu birleştiyse forumunda adı değişmeli (Windows Phone Genel ?)

mustafa7o

mustafa7o

Üye
bizim için windows pc önemli :)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
LİNKLER YENİLENİYOR BEYLER
Hemide böyle yazıyor :D

Coming soon

The Windows 10 Technical Preview and Windows 10 Technical Preview for phones are almost ready. Please check back.

• Beğen
Tepkiler: afatsumlug97
mustafa7o

mustafa7o

Üye
bizim için windows pc önemli :)

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Oha vikipediye bile düşmüş spartan

Bay H

Bay H

Üye
Ben şahsen bugünkü şeylerden memnunum. Bu kadar detayın verilmesini bile beklemiyordum ben ancak yine de oldukça fazla şey hakkında bilgi verdiler.

Kararlı sürüme daha çok uzun bir süre varken ve betaların dahi uzun süre güncelleneceği bir sistem şuan ki haliyle rakiplerine yaklaşmış durumda.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
mustafa7o

mustafa7o

Üye
anlaşılan tanıtım yapıldıktan sonra technical preview siteden kaldırılmış. Yakın zamanda tam sürümünü sunacaklar deneme sürümünü silmişler zaten lazım da değil. satışa çıksın alırız bi dal

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Ben şahsen bugünkü şeylerden memnunum. Bu kadar detayın verilmesini bile beklemiyordum ben ancak yine de oldukça fazla şey hakkında bilgi verdiler.

Kararlı sürüme daha çok uzun bir süre varken ve betaların dahi uzun süre güncelleneceği bir sistem şuan haliyle rakiplerine yaklaşmış durumda.
bence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bugünkü etkinlikte telefonlara gelecek Windows 10'a ilişkin arayüzde tespit edilebilenler.

• Arka planına resim eklenebilen yarı-şeffaf karolu başlangıç ekranı
  • "Son kurulan uygulamalara" göre sıralanabilen uygulama listesi
  • Daha fazla ayar kısayolu atayabilme ve geliştirilmiş bildirim merkezi
  • Etkileşimli toast bildirimler
  • Fotoğraflar, Takvim ve Outlook için Universal uygulamalar.
  • OneDrive'dan müzik eklenebilen yeni Müzik uygulaması
  • Yepyeni dokunmatik uyumlu arayüzüyle Touch Office
  • Mesajlaşma uygulamasına Skype entegrasyonu
  • Daha verimli klavye ve sesle yazdırma özelliği
  • Fotoğraflarda otomatik düzeltme ve otomatik albümleme
  • Yeni tarayıcı: Spartan (kod adı)

Bunlar sadece etkinlik sırasında arayüzde görülebilen yani kaba bakışta göze çarpan değişiklikler.

Detaylarda neler geldiğini, sistemin artık hangi özellikleri desteklediğini, beklenen pek çok özelliğin gelip gelmediğini ancak Preview sürümünde görebileceğiz.
Listeye Microsoft mesajlaşma uygulamasını da ekleyelim. Whatsapp,Viber vb. Mesajlaşma uygulamalarını tek uygulama altında kullanma getirmişler.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Dexter Morgan
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
bence ios u solladı ben daha apple filan yok üstüne para verseler almam. samsungda windows phone nin bu atağın altında ezilir bence.
Samsung zaten w10fp ye dönüyor nandroid e sırtını bi kaç yıla döner kendi de tizen üstünde çalışıyor meydan bizim :) haberler için tüm arkadaşlara çok çok çok teşekkürler Allah razı olsun emekleriniz takdire şayan. Saygılar sevgiler selamlar...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada HoloLens bayağı bomba oldu @papakudioflu

Herhangi bir cihaza bağlı olmak zorunda değil.
Kendisi başlı başına bir bilgisayar ve Windows 10'la çalışıyor.
Kendi işlemcisi (CPU'su) ve grafik ünitesi (GPU'su) var.
Hatta bunlara ek olarak bir de HPU'su var. (Hologram Processing Unit)
Kendi üzerinde entegre ses var ve mekansal ses verebiliyor. :bigstar:

Benim merak ettiğim enerji kaynağı ne olacak ve ne kadar süre kullanılabilecek :hmmm

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, BLasTeaR, Sensation ve 2 diğerleri
mustafa7o

mustafa7o

Üye
Yeni sürümde Windows 7 kullanıcılarının zorlanmadan yeni işletim sistemine geçiş yapmalarının hedeflendiği de belirtiliyor. Dolayısıyla başlat menüsünün varlığı pek de şaşılacak bir şey değil. Elbettemetro arayüzüne alışan kullanıcılar yine bu arayüzden parçaları başlat menüsünde görebiliyorlar.
Henüz işletim sisteminin tamamlanmamış olması ise kullanmak isteyenleri biraz üzecektir. Ziralansmanın ardından Windows 10’un geniş kapsamlı testlerinin başlayacağı ve buna göre pek çok düzeltmenin gerçekleştirileceği de açıklandı.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
MS İnsanları ters köşe yaptı,bence tamda 90 a taktı:)

• Beğen
Tepkiler: emz ve afatsumlug97
braayn

braayn

Üye
kilit ekranı ile ilgilide bir kaç şey gösterselerdi keşke ..

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
dakamon

dakamon

Üye
Bu arada HoloLens bayağı bomba oldu @papakudioflu

Herhangi bir cihaza bağlı olmak zorunda değil.
Kendisi başlı başına bir bilgisayar ve Windows 10'la çalışıyor.
Kendi işlemcisi (CPU'su) ve grafik ünitesi (GPU'su) var.
Hatta bunlara ek olarak bir de HPU'su var. (Hologram Processing Unit)
Kendi üzerinde entegre ses var ve mekansal ses verebiliyor. :bigstar:

Benim merak ettiğim enerji kaynağı ne olacak ve ne kadar süre kullanılabilecek :hmmm
Twitterda takip ettiğim bi editör hololens için bu kadar heyecanlananlar kinect in ilk çıkış videosuna baksınlar. Bu teknoloji için daha çok erken demiş. Yani bunun çıkışı yada videodaki hale gelmesi çok uzun yıllar alabilir diyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Simgeler güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, skynet, BLasTeaR ve 6 diğerleri
enterneoll

enterneoll

Üye
Bende forumdaki yorumlara bakarak çok büyük beklentiler içine girmiştim ama verilen Şeyler zaten temel bir işletim sisteminde olması gereken şeyler ekstra olarak yenilikleri yazarmısınız ne kaçırdım

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bence gayet hoş görünüyor yeni tasarım :eller:

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt