Ve Gökhan Zan kararını verdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Ve Gökhan Zan kararını verdi!
Beşiktaş’ta uzun süredir merakla beklenen Gökhan Zan kalacak mı gidecek mi? sorusu nihayet cevabını buldu.
Kulüple kesin olarak anlaşamadığı öne sürülen Gökhan, konuştu: "İmzayı yakında atacağım. Sözleşmem bittiğinde kimseyle konuşmadım, görüşme taleplerini geri çevirdim."

‘Yuvada kalacağım’
Kalacak mı, gidecek mi... Anlaştı mı, ipler koptu mu... Beşiktaş’ta uzun süredir merakla beklenen Gökhan Zan konusuna, milli futbolcu noktayı koydu.

Samimi açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, “Sözleşmem bitene kadar, kulüpten kimseyle konuşmadım. Şampiyona sonrasında bir görüşme yapılacağını ilettiler. Ben de kulübüme sadık kaldım, gelen görüşme tekliflerini geri çevirdim. Ne kadar Beşiktaşlı olduğumu, kalmak istediğimi herkese gösterdim” dedi.

‘Tedavi olumlu’
Ortaya atılan transfer iddialarının kendisiyle ilgisi olmadığını belirten Gökhan Zan, “Çok ağır sakatlıklar geçirdim, takımımdan ayrı kaldım. Kimse futboldan ayrı kalmak istemez, hep sahada olmak ister. EURO 2008 öncesinde Amerika’da tedavi oldum ve olumlu sonuçlandı. Şu anda hiçbir sorunum yok. Beşiktaş ile birlikte takım arkadaşlarıma katılıp, çalışmalara başlayacağım. Umarım yine şanssızlık yaşamam ve başıma bir sakatlık gelmez” diye konuştu.

‘Kaptanlık mutlu etti’
Kadroya yapılan takviyelerin, takıma olumlu yansıyacağını dile getiren milli futbolcu, sözlerini şöyle tamamladı: Defansa yeni arkadaşlarımız katıldı. Transferlerle çok güçlendik. Bu ortamdan Beşiktaş kazançlı çıkacaktır. Rakiplerimizin de, bizlerin de gücü belli. Kim daha az hata yaparsa, o şampiyon olur. En kısa sürede imzayı atacağım. Üçüncü kaptanlık verildiği için mutluyum. Üzülmez ile Toraman’ı tekrar aramızda görmek istiyoruz.

Görüşmelerde son dakika
Gökhan Zan’ın menaceri Ceylan Çalışkan ile Genel Sekreter Kenan Öner dün biraraya geldiler. Çalışkan, 500 bin YTL’si peşin olmak üzere 1 milyon YTL garanti para isterken, Beşiktaş Kulübü bu bedeli düşürmeye çalışıyor. İki tarafın da görüşmelerde önemli yol katettiği ve kısa bir süre içinde imza atılacağı kaydedildi.
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
anlaşırlar :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

ismail
Cevap
7
Görüntüleme
470
mürteza16
India
Cevap
3
Görüntüleme
441
arslansem
-India-
Cevap
1
Görüntüleme
403
TheLastWarrior


Üst Alt