Gökhan Ünal Kayserispor'lu oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan Ünal Kayserispor'lu oldu
Gökhan Ünal, Kayserispor, Fenerbahçe üçgenindeki kriz çözüldü. Gökhan, önümüzdeki sezon yeniden Kayserispor formayı giyecek.









Kayserispor’dan astronomik paraya trasfer olan Gökhan Ünal, yıllar sonra yeniden yuvaya döndü.


Anlaşıldı..

2003-2008 yılları arasında Kayserispor forması giyen, attığı goller ile hem takımı başarıya taşıyan hem de taraftarın gönlünü kazanan aynı zamanda da gol kralı olan Gökhan Ünal, yeniden Kayserispor’a gelmeyi kabul etti. Trabzonspor’da tutunamayıp Fenerbahçe’ye transfer olan orada da şans bulma zorluğu çekip İstanbul B.B.spor’a kiralık olarak giden Gökhan Ünal, “Yeni sezonda Kayserispor’da oynayacağım” dedi.

Yeni sezonda Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın kadroda şans vermeyi düşünmediği Gökhan Ünal’ın Kayserispor’a gelme yolu Serdar Kesimal'ın Fenerbahçe'ye transferi ile iyice açılmıştı. Günlerdir Fenerbahçe-Kayserispor-Gökhan Ünal arasında süren pazarlık son buldu.

Menajeri açıkladı..
Gökhan Ünal’ın resmi menajeri Batur Altıparmak, Gökhan Ünal için, “Fenerbahçe, Gökhan Ünal’ı Kayserispor’a verdi. Gökhan, Fenerbahçe’den gidecekse Kayserispor’a gideceğini bize söyledi. Biz de Gökhan Ünal ile ilgili başka kulüplerden gelen teklifleri değerlendirmeye almadık. Ama, diğer prosedürler, Gökhan Ünal’ın Kayseri’ye gidip masaya oturması ile halledilecek. Gökhan, şu an resmi imzayı atmadı ama önümüzdeki günlerde Kayserisporlu yetkililer ile biraraya gelip görüşüp imzalar atılacak” dedi.

Gökhan: Söz verdim
Yıllar önce gol kralı olduğu Kayserispor ile yeniden anlaşmaya varan Gökhan Ünal, "Kayserispor'a söz verdim" dedi.

Kayserispor’da yaşadığı günleri kesinlikle unutamayacağını ifade eden Gökhan, “Gerek Erciyesspor’da gerekse Kayserispor’daki günlerimi elbette unutamam. Trabzonspor ve Fenerbahçe’de yaşadığım günler de güzeldi. Kayserispor ile yeniden çıkışa geçmek ve gollerimi Kayserispor için atmak istiyorum. Fenerbahçeli ve Kayserisporlu idarecilerle konuştum. Önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelip imzayı atacağım” dedi.

Gökhan Ünal'ı Kayserispor dışında Bursaspor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği, İstanbul B.B.spor gibi takımlar da kadrosuna danhil etmek istiyordu.

Kaynak: Kayseri Tempo Gazetesi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt