Ve beklenen oldu: Google Microsoft'tan WP Youtube uygulamasını durdurmasını istedi!

ecel54

Üye

kaldırması mümkun değil. Çünkü mobil platformalar gibi marketten yükleme yok. Setup dosyasını indor kur, buna bir çözüm gelemez

- - - Eklendi - - -

motorola ve çin malı telefonlarda kullanılır

Bende birakiyorum arkadas o zaman iki yüzlü firmanin teki zaten, kincilerde ayni zamanda kendileri...
Rekabet diyoruz evet, ama böyle olmaz... Piyasa sadece ios ve android'e kalsin istiyorlar ama rüyalarinda görürler! Bende geri bildirimimi yapip arama motorum olarak Microsoft'un Bing anasayfasini kullanacagim... Sizede öneriyorum ayni zamanda

Belkide gelir ekrem ya google nin işini zorlaştırması da yeter bence

papakudioflu

Emekli Yönetici

açar mısın biraz abi kendi aleyhine gerçekleşek olan şeyler nedir.

Google sessiz sedasız windows phone platformunun gelişmesini engellemek icin elinden gelen engeli ortaya koymaya calişiyordu zaten. Bu hareket "ben yapayım ama sen yapma" der gibi oldu biraz ve google'in aşiri derecede antipati toplamasını sagladi. Yani olay şu basit bir örnekle aciklarsak; google masabaşi oyunlarla maçı kendi lehine çevirmeye çalışırken Microsoft sahada ter döktü. Ama baktı ki olmuyor dinsizin hakkından imansız gelir misali bu uygulamayı yaptı. Aslında bu olay google'ın ilk vukuatı degil. Daha önceden de tarayıcılar üzerinden wp'nin youtube erişimini engellemişti ama sonra tekrar acmak zorunda kaldı. Wp cihazların gmail senkronizasyonu yapmasi engellendi Microsoft yazilimla cozdu sorunu. Bu uygulama bardagi taşiran son damla oldu ve iş aciga cikti. Şimdi google bu uygulamayi da engelleyemedigi icin bunu Microsofttan istedi. Bu sorun google'in uygulama icin gerekli bilgileri microsofta vermesiyle son bulacak ama google bu arada buyuk prestij kaybetmiş olacak.

Tepkiler: n000k, antdn ve PureFood
Eminim Google'ın yerinde biz olsak, bizde Microsoft'un önünü kesmek için bişeyler yapardık. Yanlış anlamayın ama Google korkularında çok haklı. Çünkü Dünyadaki bütün PC'ler hemen hemen Microsoft'a bağlı. Mobil cihazlarda da aynı şeyin olduğunu bir düşünsenize...
Çünkü Windows Phone'un gidişatı onu gösteriyor. Google şu açıklamasıyla "teknoloji tek bir platforma bağlı kalmamalı" bir nevi şunu söylemeye çalışıyor: Pc'de olduğu gibi Mobil cihazlarıda ele geçirmene izin vermem..

AMA SON KAÇINILMAZ OLACAK.

Tepkiler: antdn ve PureFood

Sana katılıyorum
Google Gelen Çığ'ın önünde duramazsın Dimi Durursan senin yutar altına alır bence ses yapıp onu hareketlendirmemeliydin
şimdi çıksan önünden iyi olur

pirenuri

Üye
Lan alttarafı bi kere adam akıllı benim işime yarar bi uygulama çıktı onu da google'ın p..liğiyle geri kaybediyoruz

Bu arada 'a tarayıcıdan giremiyorum, masaüstü modundan açılıyor. Ama mp3tube'de ve tubenox'da bir sıkıntı yok.

Ilginc bir rekabet ama Microsoft her zaman avantajli

tapatalk

Üye
google microsofttan değerli bir firma piyasa değeri olarak google la baş etmek öyle kolay değil. oracleden javayı arakladılar bide üstüne davayı kazandılar

Youtube video indirdiğimizde pcye arkadaşımıza atabiliyormuyuz

Microsoft, google ve youtube bilgisayarlardan erişimi engellerse gör birde.