Haber WİNDOWS PHONE ÖLÜYOR MU

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
WİNDOWS PHONE ÖLÜYOR MU
Beyler internetteegezerken rast geldim aynen kopyala yapıştır yaptım

Microsoft'un bir türlü pazarda hak ettiği
yeri bulamayan mobil işletim sistemi Windows Phone çok yakında tarihe karışabilir, ya da sektördeki etkinliğini iyice kaybedebilir. Bloomberg haberine göre Amerikalı Microsoft çok yakında Google ile ciddi bir anlaşmaya varacak ve Android platformunun kapılarını kendisi için aralayacak.

Söylentiye bakacak olursak, Microsoft ürünü uygulamalar Android ile buluşacak, Google ise Windows'a uygun olarak hazırlanmış özel hizmetlerini, Google Maps, YouTube ve Search desteğini sunacak. Bu sayede Microsoft Windows Phone akıllı telefonlar piyasadan kalkacak veya gücünü gerçek anlamda kaybetmiş olacak.

Windows Phone'a veda mı ediyoruz?
Bu arada Microsoft Bing Maps'i Uber'e satarken, Web reklam bölümünü de sona erdirmek niyetinde. AOL ve AppNexus'a yönlendirilecek çalışmaların ardından Microsoft için yeni bir dönem başlayacakmış. Hatta şirket CEO'su Satya Nadella, çalışanlarına gönderdiği bir mektupta; "zor kararlar vereceğiz ve farklı sulara açılacağız" temalı cümleler kullanmış.
Microsoft'un Windows 10 mobil sürümünü de bu sonbahar döneminde hizmete sokacağı düşünülürse, şirketin önümüzdeki aylarda "karışık ve belirsiz" günler geçireceğini söyleyebiliriz.

olay bu sizce olma olasılığı nedir biz platformdan vazgeçmedik adamlar bizden mi vazgeçiyor.
şahsen nokiayı zor durumlara soktukları için kendileri kaşındı diye düşünüyorum
 

Emre

Üye
Hersey dereyi gecene kadardı zaten nokia onun parasını aldı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt