Microsoft Garage imzalı Arrow Launcher Google Play Store’da

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Garage imzalı Arrow Launcher Google Play Store’da
Herhalde bir nova launcher yerini alacak kadar iyi değildir :ehe


Microsoft’un uygulama geliştirme departmanı Microsoft Garage, Android platformu için ilk Launcher uygulamasını yayınladı.


Microsoft, her ne kadar Windows Phone platformu ile Google ve Apple ile rekabet etse de rakiplerinin mobil işletim sistemleri için uygulama geliştirmekten geri kalmıyor. Office, Onedrive ve hatta Cortana’nın uygulama olarak Google Play Store’da yayınlanmasından sonra Microsoft şimdi de Arrow Launcher adlı uygulamayı Android platformu için kullanıma sundu.



Bir süredir kapalı beta testleri devam eden Arrow Launcher, sadece İngilizce ve Çince dil destekli olarak Google Play Store’da indirilebilir durumda. Kullanıcıların, kullanım alışkanlıklarını öğrenerek ana sayfayı şekillendiren Arrow Launcher, geçmiş, sık kullanılanlara ve başlangıç sayfası olmak üzere üç ana sayfadan oluşuyor. Sade tasarımı ile dikkat çeken Arrow Launcher, Android telefonların kullanımını basitleştirmeyi amaçlıyor.

Arama yönetimi, Widget ve üçüncü parti ikon desteği, arka plan değiştirme, değiştirilebilir sabit uygulama ikonları gibi kişiselleştirme özelliklerine sahip olan Arrow Launcher, ayrıca entegre hatırlatıcı ve dosya, görsel ve uygulama gibi son kullanılanlara hızlı erişimi sağlayan “geçmiş” sayfasına sahip.

Android işletim sistemli telefonunuzda yeni bir ara yüz ile hızlı ve yeni bir deneyim yaşamak istiyorsanız Google Play Store linkine tıklayarak Arrow Launcher’ı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Microsoft Garage imzalı Arrow Launcher Google Play Store’da - MaxiCep
 


Rygebin

Rygebin

Üye
Son betadan çok farkı yok sadece duvar kağıdı değiştiğini hissettim :ehe
 


Üst Alt