Ve beklenen oldu: Google Microsoft'tan WP Youtube uygulamasını durdurmasını istedi!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
linkte hata var Gökçen çalışmıyor

luckysleven

luckysleven

Üye
Kutucuklardan vazgeçmem , youtube olmasa da olur ama müzikleri de oradan indiriyoruz ozaman youmusic uygulamasınıdamı engelleyecekler ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Google'ın yazdığı mektubun çevirisini yapmadım dikkat ederseniz.
Çevirisini yapsaydım ortalık fena karışırdı.

Ben bile okurken Google'a küfretmemek için kendimi zor tuttum.
Mektup da öyle bir demagoji yapmış ki şaşırırsınız.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Moralim bozuldu yahu maçtan bile zevk alamıyorum:(

Matthe

Matthe

Üye
Yazık. Androide yönelmiştim ama bu konudan sonra fikrimi değiştirdim. Gidip lumia 720 falan alıcam

nanotex

nanotex

Üye
Ayıkla princin taşını.. 14 mayısta da birşey gelmedi. Hadi bakalım tesellimiz ne olacak..

serinaga

serinaga

Üye
Microsoft'un da geçtiğimiz dönemlerdeki açıklamalarında belirttiği gibi, bunun adı rekabeti baltalamak.

Yalnızca Android ve iPhoneların zengin içeriğe erişimine izin vererek, Microsoft'u ve WP telefonları dışarı atmak, o özelliklere erişimine izin vermemek.
Bu ticari ahlaka sığmaz.

Google'ın yaptığı bu girişimler aslında Windows Phone'un başarısından ne kadar çekindiğinin açık göstergesi.

Way arkadaşlar an itibariyle tüm cihazlarımdan Google arama motorlarını ve uygulamalarını SİLİYORUM ! Haydi buyrun boykota ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Moralim bozuldu yahu maçtan bile zevk alamıyorum:(

Yok efendim Microsoft’un uygulaması kullanım şartlarını (logo, isim, download vb yönlerden) ihlal ettiği gibi gelirleri de engelliyormuş da, Microsof’un böyle bir uygulamayı başlatarak kasten bunlara sebep olmasından dolayı hayal kırıklığına uğramışlar da, oysa WP8 kullanıcılarının zaten tarayıcı üzerinden HTML5 aracılığıyla erişim sağlayan tam fonksiyonlu Youtube uygulaması varmış da, böyle şeylere ne gerek varmış da (babababa!)….

Yani diyor ki size verilen sadaka ile idare edin, elinizdeki neyinize yetmiyor.
Android ve iPhonelara tam servis, WP'ye ise bir tabak kemik.

• Beğen
Tepkiler: n000k
messevim

messevim

Üye
gitsin Öyleyse başka bir video sitesinin programını yazsın WP illa you tübe mi. En basitden izlesene , timsah ,akıllı tv vidi vodo vb..her ne kadar you tübe de ki kadar video içeriği olmasa bile bunlarda WP kullanıcıları bu video sitelerine yönlendirlrlerse az bir süre de çok yol katabilrler

serinaga

serinaga

Üye
gitsin Öyleyse başka bir video sitesinin programını yazsın WP illa you tübe mi. En basitden izlesene , timsah ,akıllı tv vidi vodo vb..her ne kadar you tübe de ki kadar video içeriği olmasa bile bunlarda WP kullanıcıları bu video sitelerine yönlendirlrlerse az bir süre de çok yol katabilrler

Kesinlikle katılıyorum, artık Microsoft kendi hikayesini yazması gerek ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Yani diyor ki size verilen sadaka ile idare edin, elinizdeki neyinize yetmiyor.
Android ve iPhonelara tam servis, WP'ye ise bir tabak kemik.

Şimdi ağzımı bozacağım ama bunlar için değmez Özgür. :sır:

PureFood

PureFood

Üye
Hay anasını arkadaş olaya bak.. Her zaman nefret etmişimdir Google'dan, kullanmama rağmen, ama ben böyle çirkeflik görmedim... Hadi MS ya sustur şu Google'ı, yap bir şeyler...

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bundan sonra Google yerine bir turk'un yapmış olduğu arama moturunu kullanıcam yada başka arama motorunu,Google kendisi kaybediyor böyle yaptığı için Microsoft şuanda o kadar sağlam olmasada ayağını denk alan firmadır ve cevabını verir bu olayıda kazanır.Google allahından bul.

luckysleven

luckysleven

Üye
Ben yandexin yerinde olsam tüm hatlarımla ms e destek verirdim . Zaten belirli bir seviyeye gelmiş arkasında kapı gibi ruslar var . İsteseler youtube gibi bir uygulama çıkarırlar üstüne fizy gibi bir uygulama da yaparlar . Yani ara sokaktaki trafiğe kadar bilgi veriyorsa bunları da yapar : )

Benim sorum havada kaldı bu arada .. Youtube kapanırsa youmusic de kapanır mı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Microsoft inşallah akıllı bir hamle yapar.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Google geri bildirim yoluyla mail gönderdim, böyle durumların devam etmesi durumunda ki verilen tarihte uygulama platformdan engellenirse tüm google hizmetlerini ve hesaplarını kullanmayı bırakacağımı belirttim. Sizde buna başvurabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: antdn
messevim

messevim

Üye
Google geri bildirim yoluyla mail gönderdim, böyle durumların devam etmesi durumunda ki verilen tarihte uygulama platformdan engellenirse tüm google hizmetlerini ve hesaplarını kullanmayı bırakacağımı belirttim. Sizde buna başvurabilirsiniz.

en mantıklısı. Destekliyorum.

narnia16

narnia16

Üye
Way arkadaşlar an itibariyle tüm cihazlarımdan Google arama motorlarını ve uygulamalarını SİLİYORUM ! Haydi buyrun boykota ...

Ben zaten uzun süredir Google ile ilgili hiçbir şey kullanmıyordum bu da tuz biber oldu.Bundan sonrada hayatta kullanmam.Bakıldığında bir kişinin ne etkisi olur diye düşünülebilir ama böyle böyle sesimizi duyurmalıyız artık.Sonuna kadar destekliyorum sizi.

Üst Alt