(Vay be)Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

somurtukk

somurtukk

Üye
:oke:

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Ya kardeşim konuyla alakası yok ama bana önereceğin bir Cfw varmı yada senin kullanıpta memnun kaldığın..

serinaga

serinaga

Üye
Artık WP bundan böyle başı çeker gibi geliyor ...

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi her cfw'yi yüklemeye kalkarsam telefon nakavt olur.Eminim sen tecrübelisindir bu konularda.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Hmmm o da güzel :) :) :)

- - - Eklendi - - -

Ben senin bana CFW önerme ihtimalini sevdim.

Ertuğrul Över(warriorname)

İmzamıda atardım da neyse.....

Preloader

Preloader

Üye
Acayip insanlar var işte hepsini bi odaya toplayıp,odaya dinamit atcak halin yok ya... :D :D

- - - Eklendi - - -

Bence %18.41'lik dilim Bada ve Wp'dir ama bunun da pek bi önemi yok ki...

sözlerine katılıyorum aslında dinamit fikrin de güzel :d:

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Dinamit fikrimi bende beğendim..

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Adobe gelirse,market gelişirse androidi yakalar geçer belkide..Ne malum.Ama ben flashın üst modellere geleceğine inanıyorum(İnanmak istiyorum.)

Wp. sistemli cihazlara ve diğer sistemli cihazlara flash desteğini unutun . Adobe firması telefon piyasasından flash desteğini çekti ; android sisteminde bile jelly bean güncellenmesi alan telefonlarda flash yüklü olarak gelmemekte , ama kullanıcı isterse islemcisine uygun olan (sgs3 armv7 gibi) adobe flash programını internet ortamından kurup indirebilmekte.Ben yerinizde olsam flash gelicek diye boşuna beklemem....

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Html 5...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
eğer bizim milletimiz biraz teknolojiden anlasaydı android kullanım oranı %60 ios %30 nokia:%10 olurdu ama kimse ilgilenmiyor :(

Nokia %10 Nokia Diyorsan .. Sende Teknolojiden Pek Anlamiyorsun Demektir ..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
jdmsaint

jdmsaint

Üye
nokia sevmeyenlere bak hele :) Lumia serisi böyle devam ederse ben görürüm android cileri :)

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Wp. sistemli cihazlara ve diğer sistemli cihazlara flash desteğini unutun . Adobe firması telefon piyasasından flash desteğini çekti ; android sisteminde bile jelly bean güncellenmesi alan telefonlarda flash yüklü olarak gelmemekte , ama kullanıcı isterse islemcisine uygun olan (sgs3 armv7 gibi) adobe flash programını internet ortamından kurup indirebilmekte.Ben yerinizde olsam flash gelicek diye boşuna beklemem....

Hayatta hiçbir zaman olmaz diye bir şey yoktur. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt