Furkan Emekli
Üye
Teşekkürler.ARKADAŞIM+KARDEŞİM
Eyvallah kardeşim

Teşekkürler.ARKADAŞIM+KARDEŞİM

Wp olabilir mi?
Artık WP bundan böyle başı çeker gibi geliyor ...
yok yahu ne wp'u, maksimum %3 felandır bence wp
Ya kardeşim konuyla alakası yok ama bana önereceğin bir Cfw varmı yada senin kullanıpta memnun kaldığın..
Acayip insanlar var işte hepsini bi odaya toplayıp,odaya dinamit atcak halin yok ya...![]()
- - - Eklendi - - -
Bence %18.41'lik dilim Bada ve Wp'dir ama bunun da pek bi önemi yok ki...

Adobe gelirse,market gelişirse androidi yakalar geçer belkide..Ne malum.Ama ben flashın üst modellere geleceğine inanıyorum(İnanmak istiyorum.)
Geriye kalan %18.41 lik kısım ne kullanıyor?![]()

eğer bizim milletimiz biraz teknolojiden anlasaydı android kullanım oranı %60 ios %30 nokia:%10 olurdu ama kimse ilgilenmiyor![]()
Hayır anlamıyor değil Nokia'yı sevmediğinden olaya objektif bakamıyor ya da bakmak istemiyor.
Nokia %10 Nokia Diyorsan .. Sende Teknolojiden Pek Anlamiyorsun Demektir ..
İnş.
- - - Eklendi - - -
Dur daha yeni çıktı naptın ya ilerde ne olacağını bilemeyiz.
Hayır anlamıyor değil Nokia'yı sevmediğinden olaya objektif bakamıyor ya da bakmak istemiyor.
Wp. sistemli cihazlara ve diğer sistemli cihazlara flash desteğini unutun . Adobe firması telefon piyasasından flash desteğini çekti ; android sisteminde bile jelly bean güncellenmesi alan telefonlarda flash yüklü olarak gelmemekte , ama kullanıcı isterse islemcisine uygun olan (sgs3 armv7 gibi) adobe flash programını internet ortamından kurup indirebilmekte.Ben yerinizde olsam flash gelicek diye boşuna beklemem....