(Vay be)Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
(Vay be)Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi?
Küresel pazarda olduğu gibi ülkemizde de oldukça popüler şekilde kullanılan akıllı cep telefonları, özellikle gençlerin en önemli tercihi olarak karşımıza çıkıyor.Ülkemizde mobil işletim sistemi tercihini araştıran firma, sadece 2012 yılı rakamlarını ele aldığımızda Android’in %37.2’lik oranla liderliği ele alırken, ikinci sırada ise hiç beğenilmemesine rağmen %25.58’lik oranla Symbian’ın da ikincilik koltuğunda yer aldığını görüyoruz.iOS işletim sisteminin pazardaki payı ise sadece %18.81 olarak açıklanırken, iOS’un iPhone 5 ile birlikte önemli bir çıkış yakalaması bekleniyor.

ŞİMDİDE SİZİN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.

badmus

badmus

Üye
Geriye kalan %18.41 lik kısım ne kullanıyor? :hmmm

maxirabit

maxirabit

Üye
Şu var daha whatsaap'ın ne olduğunu bile bilmeyen o kadar çok kişi varken ve bu kişi sayılarının telefonlarında ki işletim sistemi yüzünden mermer çağında kaldıklarından daha halen en çok olarak mesajlaşma ve internet olarak gsm firmalarına bağlı kaldığı için bu sayı ha diyince artmaz ama tabiki şu var sadece moda olsun diye telefon alan var işimi halledeyim bana 3310 bile yeter diyen var bunlara ek olarak beni tatmin etsin performansı şu kadar olsun diye düşünüp alan da var 3 tür kullanıcı gurubu olduğundan bu işler böyle:)

badmus

badmus

Üye
Şu var daha whatsaap'ın ne olduğunu bile bilmeyen o kadar çok kişi varken ve bu kişi sayılarının telefonlarında ki işletim sistemi yüzünden mermer çağında kaldıklarından daha halen en çok olarak mesajlaşma ve internet olarak gsm firmalarına bağlı kaldığı için bu sayı ha diyince artmaz ama tabiki şu var sadece moda olsun diye telefon alan var işimi halledeyim bana 3310 bile yeter diyen var bunlara ek olarak beni tatmin etsin performansı şu kadar olsun diye düşünüp alan da var 3 tür kullanıcı gurubu olduğundan bu işler böyle:)

+1 :oke:

şanışer25

şanışer25

Üye

insanların çoğu daha işletim sisteminin ne olduğunu blmyrlar vala

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

+12345789

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Acayip insanlar var işte hepsini bi odaya toplayıp,odaya dinamit atcak halin yok ya... :D :D

- - - Eklendi - - -

Bence %18.41'lik dilim Bada ve Wp'dir ama bunun da pek bi önemi yok ki...

otostopçu

otostopçu

Üye
s40 heralde geriye kalanı :hmmm ama 2 sene sonra wp başta olur gibime geliyor öyle her wp ded eğil bir zamanlar N Series ne ise 2 yıl sonrada Lumia Series o olacak galaxy serisi diye birşey kalmaz şimdi herkez alıyor galaxy y galaxy mini galaxy ace bilmiyorlarki kötü deyip savuşturdukları s^3 telefonlar onlardan güzel. sadece note note 2 s2 s3 alırsanız yada buna eş değer htc sony onlar sadece android olanlar. temple tun için android telefon alan arkadaşım var :sahan:

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
evet adreno 200 grafik işlemcili telefonların hepsi (ace gio t20 mini )
s3 lü cihazlardan kötü ama adreno.205 ve üstü telefonlar s3 telefonları katlıyor

otostopçu

otostopçu

Üye
işte herkez bir furyadır araştırmadan alıyor ama çok saçma arkadaşım aldı işte temple run oynamak için geldi sordu bana ne alayım dedi bende iyi birşey al sonra pişman olursun dedim gitmiz ace almış kaldırmıyor dedi çokta mutlu değil şimdi ... böyle olmasın yani android i işlemci sanan arkadaşlar var sonra geliyolar okulda yanıma n8 ne oda neymiş bak android işlemcili telefonum var diyolar birgün telefonu vericem eline 2 gün sende kalsın diyeceğim hazır cfw de yüklü :naughty: ama beyaz lumia :züü: 920 yi çok seviyorumda 820 nin tasarımı beni bitiriyor :(

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Ben de çok istiyorum Lumia 920'yi fakat daha yeni uygulamaları pekişince alıcam belki ozaman lumia 1000 vs. çıkar.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
İos' un geride kalmış olmasının sebebi yüksek fiyatlı oluşudur .

ayrıca konunun burada ne işi var, hemen taşıyalım

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vay bee

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Peki taşıyın lütfen..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
işte herkez bir furyadır araştırmadan alıyor ama çok saçma arkadaşım aldı işte temple run oynamak için geldi sordu bana ne alayım dedi bende iyi birşey al sonra pişman olursun dedim gitmiz ace almış kaldırmıyor dedi çokta mutlu değil şimdi ... böyle olmasın yani android i işlemci sanan arkadaşlar var sonra geliyolar okulda yanıma n8 ne oda neymiş bak android işlemcili telefonum var diyolar birgün telefonu vericem eline 2 gün sende kalsın diyeceğim hazır cfw de yüklü :naughty: ama beyaz lumia :züü: 920 yi çok seviyorumda 820 nin tasarımı beni bitiriyor :(

Öyle tiplerden nefret ediyorum ya :@

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Bi şey bildikleri yok ki....Android'in belirli telefonları var adam gibi olan.Düşük kaliteli androidli telefonlara android demem ben..

- - - Eklendi - - -

Yanlış bi şey söylediysem affola...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt