Furkan Emekli
Üye
Geriye kalan %18.41 lik kısım ne kullanıyor?![]()
Windows Phone , Bada , MeeGo.
Geriye kalan %18.41 lik kısım ne kullanıyor?![]()
Bi şey bildikleri yok ki....Android'in belirli telefonları var adam gibi olan.Düşük kaliteli androidli telefonlara android demem ben..
- - - Eklendi - - -
Yanlış bi şey söylediysem affola...
bir eksik black berry kısmı olanıda var hemde hiç azımsanacak miktarda değil
Windows Phone , Bada , MeeGo.

bir eksik black berry kısmı olanıda var hemde hiç azımsanacak miktarda değil![]()

10. sınıftan 5 arkadaşım birden ace almış yazık günah o telefona verilen o paraya
Aslında nefret ettiğim bir firma,internet'i bile özel oluyor bb'nin ama mesajlaşma güzel ve kendi marka-modelleriyle arasında çok sıcak bağları oluyor
Haklısın Blackberry RIM'de var sevmediğimden dolayı unutmuşum![]()

Aslında nefret ettiğim bir firma,internet'i bile özel oluyor bb'nin ama mesajlaşma güzel ve kendi marka-modelleriyle arasında çok sıcak bağları oluyor![]()

bbm de olmazsa alan olmaz zaten![]()
Nasıl bir işse bir çok ünlü blackberry kullanıyor,tuşlu,ekranı dokunmatik veya sadece tuşlu peki neden bunlar sadece tam dokunmatik az oluyor nedendir bilmem ama hangi meşhur avrupalıya baksam elinde tuşlu,qwert klavyeli telefon kesin oluyor
bbm de olmazsa alan olmaz zaten![]()

nokia'nın işletim sistemine ovi diyen tanıdığım var![]()

Nasıl bir işse bir çok ünlü blackberry kullanıyor,tuşlu,ekranı dokunmatik veya sadece tuşlu peki neden bunlar sadece tam dokunmatik az oluyor nedendir bilmem ama hangi meşhur avrupalıya baksam elinde tuşlu,qwert klavyeli telefon kesin oluyor![]()

Malesef
Isim vermeyeyim ama çok ünlü bir şirket ve dünyaca ünlü bir hacker grubu Blackberry kullanıyormuş utandım![]()

Acayip insanlar var işte hepsini bi odaya toplayıp,odaya dinamit atcak halin yok ya...![]()
- - - Eklendi - - -
Bence %18.41'lik dilim Bada ve Wp'dir ama bunun da pek bi önemi yok ki...
Zaten bu saatten sonra çıkan telefonlar telefon özellikleri taşımıyor daha fazla özellik koyabilmek için sürekli büyüyor şahsen onlara telefon gözüyle bakmıyorum.
Zaten bu saatten sonra çıkan telefonlar telefon özellikleri taşımıyor daha fazla özellik koyabilmek için sürekli büyüyor şahsen onlara telefon gözüyle bakmıyorum.