(Vay be)Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Bencede...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Bi şey bildikleri yok ki....Android'in belirli telefonları var adam gibi olan.Düşük kaliteli androidli telefonlara android demem ben..

- - - Eklendi - - -

Yanlış bi şey söylediysem affola...

10. sınıftan 5 arkadaşım birden ace almış yazık günah o telefona verilen o paraya

tempestshine

tempestshine

Üye
Samsung'un java işletim sistemli telefonlarını kullanan çok var

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Kullanan çok ama takan yok ki..

- - - Eklendi - - -

10. sınıftan 5 arkadaşım birden ace almış yazık günah o telefona verilen o paraya

Ace bi işe yaramıyor zaten de ama Ace 2 biraz iş görür.

maxirabit

maxirabit

Üye

Haklısın Blackberry RIM'de var sevmediğimden dolayı unutmuşum :)
Aslında nefret ettiğim bir firma,internet'i bile özel oluyor bb'nin ama mesajlaşma güzel ve kendi marka-modelleriyle arasında çok sıcak bağları oluyor:D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Aslında nefret ettiğim bir firma,internet'i bile özel oluyor bb'nin ama mesajlaşma güzel ve kendi marka-modelleriyle arasında çok sıcak bağları oluyor:D

bbm de olmazsa alan olmaz zaten :ehe

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
nokia'nın işletim sistemine ovi diyen tanıdığım var :D

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
IPhone5'in Onemli Bir Cikis Yapmasi Mi Bekleniyorr .? Turkiye'dee .? =D

maxirabit

maxirabit

Üye

bbm de olmazsa alan olmaz zaten :ehe
Nasıl bir işse bir çok ünlü blackberry kullanıyor,tuşlu,ekranı dokunmatik veya sadece tuşlu peki neden bunlar sadece tam dokunmatik az oluyor nedendir bilmem ama hangi meşhur avrupalıya baksam elinde tuşlu,qwert klavyeli telefon kesin oluyor:D

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
nokia'nın işletim sistemine ovi diyen tanıdığım var :D

Haha güzelmiş.. :) :) :)

- - - Eklendi - - -

Iphone 5 çıkış yakalayamaz.(Türkiyede)Fakat yabancı ülkelerde ciddi çıkış yakalayacaktır.Türkideki Fiyatı:3.200 TL Amerika:299,399,499$ Değişiyor

- - - Eklendi - - -

Onların telefon oyunlarıyla vs. filan ilişkisi olmadığı için BlackBerry kullanıyorlar.Onlar sadece twit atmak için kullanıyorlar onu.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Nasıl bir işse bir çok ünlü blackberry kullanıyor,tuşlu,ekranı dokunmatik veya sadece tuşlu peki neden bunlar sadece tam dokunmatik az oluyor nedendir bilmem ama hangi meşhur avrupalıya baksam elinde tuşlu,qwert klavyeli telefon kesin oluyor:D

Isim vermeyeyim ama çok ünlü bir şirket ve dünyaca ünlü bir hacker grubu Blackberry kullanıyormuş utandım :)

maxirabit

maxirabit

Üye
Acı gerçeklere geçelim mi?:D
Şu an halen renksiz ekran telefon kullananlar var,hemde öyle böyle değil,tuşların boyaları aşınırcasına çatır-çutur mesaj yazar halleriyle gezinen türler halen var:D

- - - Eklendi - - -

Isim vermeyeyim ama çok ünlü bir şirket ve dünyaca ünlü bir hacker grubu Blackberry kullanıyormuş utandım :)
Malesef:)

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Helal olsun onlara.Telefondan bi beklentileri yok.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Acayip insanlar var işte hepsini bi odaya toplayıp,odaya dinamit atcak halin yok ya... :D :D

- - - Eklendi - - -

Bence %18.41'lik dilim Bada ve Wp'dir ama bunun da pek bi önemi yok ki...

işletim sistemi olmayan telefonlar da var hatirlatirim..

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten bu saatten sonra çıkan telefonlar telefon özellikleri taşımıyor daha fazla özellik koyabilmek için sürekli büyüyor şahsen onlara telefon gözüyle bakmıyorum.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Zaten bu saatten sonra çıkan telefonlar telefon özellikleri taşımıyor daha fazla özellik koyabilmek için sürekli büyüyor şahsen onlara telefon gözüyle bakmıyorum.

Çok haklısın.Bize göre telefon ''Nefes alsın yeter'' kıvamında..

- - - Eklendi - - -

Çok haklısın.Bize göre telefon şu anda ''Nefes alsın yeter'' kıvamında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt