(Vay be)Ülkemizde en çok kullanılan işletim sistemi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çok haklısın.Bize göre telefon ''Nefes alsın yeter'' kıvamında..

- - - Eklendi - - -

Çok haklısın.Bize göre telefon şu anda ''Nefes alsın yeter'' kıvamında..

Ama donanım meraklılar için iyi oluyor da şahsen Lumia 920'de de gözüm kalmadı değil hani :ehe

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 920 de bide flash desteği olsa var ya tadından yenmez.Tek sorunu flash player desteklememesi ve marketinin daha genç olması.Yoksa android felan hikaye.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Geçen gün bir yerde okudum bir program varmış adını unuttum o programla flash player entegre ediliyormuş ne kadar doğru ama bilmiyorum.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Alacağım ilk telefon o zaten.Çok beğendim.Tasarım harika.Ama ben onu alana kadar Lumia 1000 vs. çıkar. :) :) :) :)

- - - Eklendi - - -

Bence o telefen flash playersız kalmaz.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eğer Lumia'nın üst modelleri çıkarsa diğer eksiklikler de giderilir işte o zaman çok büyük satış yapabilir.

R.A.M

R.A.M

Üye
İos kullanların %90ı ne işletim sistemi olduğunu bilmiyor sadece hava gösteriş için alıyorlar.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Lumia'nın üst modelleri çıkarsa diğer eksiklikler de giderilir işte o zaman çok büyük satış yapabilir.

Adobe gelirse,market gelişirse androidi yakalar geçer belkide..Ne malum.Ama ben flashın üst modellere geleceğine inanıyorum(İnanmak istiyorum.)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Çocuk gelişine söylemiş te bir taraftan da haklı.

- - - Eklendi - - -

Adobe gelirse,market gelişirse androidi yakalar geçer belkide..Ne malum.Ama ben flashın üst modellere geleceğine inanıyorum(İnanmak istiyorum.)

İnşallah , Maşallah.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Adnan Oktar misali... :) :) :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Bundan sonra bana üstüne para verseler dahi androidli telefon almam.Lise 1'e gidiyorum eğer sene sonunda takdir alırsam babam S3'ünü bana verecekmiş.Verse dahi almayacğım.Zaten takdirde alamıycam çok zor ya Lise 1 :) :)

- - - Eklendi - - -

Bundan sonra bana üstüne para verseler dahi androidli telefon almam.Lise 1'e gidiyorum eğer sene sonunda takdir alırsam babam S3'ünü bana verecekmiş.Verse dahi almayacğım.Zaten takdirde alamıycam çok zor ya Lise 1 :) :)

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yuh kaç defa göndermişim.

Symbianize

Symbianize

Üye

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Yuh kaç defa göndermişim.

Ben zayıfsız geçtim diye 4S verdi :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
eğer bizim milletimiz biraz teknolojiden anlasaydı android kullanım oranı %60 ios %30 nokia:%10 olurdu ama kimse ilgilenmiyor :(

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:) :) :)

- - - Eklendi - - -

Yuh o ne be.Venim pederin hedefleri yüksek canım.

- - - Eklendi - - -

Furkan istersen arkadaş olarak ekleyebilirsin.İçim ısındı sana birden.Aynı kafadanız..

Fark etmez :ehe ekleyebilirsin :)

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Ben mobilden giriyorum sen eklesen daha iyi olur.

warriorname

warriorname

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.ARKADAŞIM+KARDEŞİM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt