EroL
Emekli Yönetici
Her yerde ekonominin iyiliğinden bahsediyorlardı ne oldu bir depremle afrikaya falan mı döndük? 1 ekmeği 2 liraya falan almaya gerek yok her gün benzine öyle yada böyle bindiriyorlar birşeyleri zaten.
Ancak fakirin çocuğu hunharca katledilip,zenginin askerlik yapmamasını sindiremiyorum.Ha diyeceksiniz zengin çatışıyor mu elbette hayır.
ben siyaset sevmemMaşallah herkes iktidar sevdalısı burada
Başbakanla onla bunla alakam yok partiyle de isim olmaz ama herseye mualefet olmayı çok iyi beceriyoruz.
Şuan ki terör ortamında 5-10 bin liraya bedelli yapılsa aksere giden olur mu?
Ee kim yapicak bu askerligi?.Fiyatın yüksek olması caydırıcı olmus.Millet askerlikten sogumamıs olur her Türkün asker dogdugunu anlamıs oluruz.
Birde bu açıdan bakın derim ben.
Her Türk Asker Doğar" sözünün, "Gariban, Parası Pulu Olmayan Her Türk Asker Doğar" olarak değiştiği gündür bugün.
CHP Genel Başkanı Kemal kılıçdaroğlu bir ara özerklik veriyordu
O ona bakarsak kılıçdaroğlunun dediklerini bir söylesek ortalıkta adam kalmaz ne sözcü kalır ne gözcü
parası olmayana askerlik parası olana teskere
siyasete girip girmemek değil mesele,herkesin hatalı bir yönü var diyorum.....
sen siyasete girmeye devam et kardeşim
siyasete girip girmemek değil mesele,herkesin hatalı bir yönü var diyorum.....
30 bin lira verebilecek gücü olupta şehit olan askere ne diyeceğiz.Kusura bakma sen öldüğünle kaldın falan mı? Neyse bu konu uzar gider,ama benim kişisel görüşüm bu uygulama ile parası olmayanın bu ülkede ikinci sınıf adamdan sayıldığıdır.İyi forumlar.
ama askeri şehit edenlerin tutuklanmasını eleştiriyordu 5-6 ay önce,yani kck operasyonlarını....
dedi bugün
Sorunu anlamadım tam ama 30 bin lira vericek gücü varsa versin gitmesin.
Hele hele böyle bi ortamda kuru delikanlılık yapmaya gerek yok.
Dagda k*çını dayadıgın komutan dedigin adam seni satıyosa bu askerlik vatan borcu falan degil suan için.
30 bin lirası varsa vatan borcudur deyip giderse vallahi de billahi de enayiliktir bu ortamda.
Adilce savasılcak çatısılcak durumları olsa askerlerin gidilsin vatan borcudur ama suan kim için sehit oluyor bu askerler?
Ve bunu az çok düsünebilen bi insan eger bedelli daha ucuz olsa asla gitmez askere.
Bu da benim görüsüm..
avrupada yaşayanlar için olabilir ama Türkiyede yaşayanlar için olmamalı......
Biz burda kişileri,kurumları ayrı ayrı ele almıyoruz.Bedelli askerlik olmalı mı olmamalı.Sen bunu özerklik falan filan şeklinde uzatıyorsun.
Sorunu anlamadım tam ama 30 bin lira vericek gücü varsa versin gitmesin.
Hele hele böyle bi ortamda kuru delikanlılık yapmaya gerek yok.
Dagda k*çını dayadıgın komutan dedigin adam seni satıyosa bu askerlik vatan borcu falan degil suan için.
30 bin lirası varsa vatan borcudur deyip giderse vallahi de billahi de enayiliktir bu ortamda.
Adilce savasılcak çatısılcak durumları olsa askerlerin gidilsin vatan borcudur ama suan kim için sehit oluyor bu askerler?
Ve bunu az çok düsünebilen bi insan eger bedelli daha ucuz olsa asla gitmez askere.
Bu da benim görüsüm..
anladım abi ben anlatmak istediğini
Tamam bende bunu savunuyorum,diğer mesajlarımı gördüysen eğer ya herkese olur yada hiç kimseye olmaz bu bedelli anlatmak istediğim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?