şuanlık son güncelleme kamerası biraz daha net çekiyor wlan çağ atlamış resmen ve dokunmatiği mükemmel

sensörde çaq atlamışş

bakalım neler çıkcak daha bulan yazsın :Pev ekranında beqişik birşey var ama çözemedim
--------------- Ekleme ---------------
bu arada v60 da biticek die bişi yk v60 hayal ürünüydü v52 de gerçek son güncelleme nokia bi daha güncelleme yapmayacak

Eksik derken nasıl yani?yha bn de bişi eksik ama çözemedim yha neyse

bende güncelledim v52.0.007 sürüm tarihi 17.10.2010.
kamera düzeldi.
arkadaşım temel de ekran da hiç bir kısa yol yok ekranda hiç bir şey olmaz daha önceki sürümdede yoktu kısa yol için rehber çubuğu yada kısayol çubuğu seçmelisinbak kardeş bende
ev ekranı teması olarak olarak temel'i seçtiğimde kısayollar gelmiyor kısayol seçmeye giriyorum bu temada kısayok yol diyor. ekiden ksayollar oluyordu ve müzik açınca müzik cubuğu çıkıyordu
şimdi ne müzik cubuğu çıkıyor ne kısayol var bi telefon ve rehber işareti var bu benim için hiç hoş olmadı benim telefonda mı bir hata oldu acaba ?![]()
arkadaşım temel de ekran da hiç bir kısa yol yok ekranda hiç bir şey olmaz daha önceki sürümdede yoktu kısa yol için rehber çubuğu yada kısayol çubuğu seçmelisin
arkadaşım temel de ekran da hiç bir kısa yol yok ekranda hiç bir şey olmaz daha önceki sürümdede yoktu kısa yol için rehber çubuğu yada kısayol çubuğu seçmelisin
ben hata yapıyormuşum