Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
illuminati kartlarınada bakarsanız asıl planın dünyayı ufolara karşı abd çatısı altında toplamak ve abd yi tek güç ilan etmek olduğunu anlarsınız

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Yuce Allah bu kadar galaxy ve gezegeni boşa yaratmaz sadece insanmi yasayacak ustelik ileri bir teknoljide olsa butun gezegenleri kesfedemez arastiramaz bosa yaratikmadi bence kuranda gecmedigini soyluorsunuz ama dinazorlarda gecmiyor kitalar gecmiyir sonradan kesfefildi

Neyse sadete gelelim koca evren ac gozlu insanlari doyurmak icin bile cok fazla vumyuk hemde cok

Koca evrende yanliz degiliz benim nacizane gorusum bu.
Ibanip inanmamak size kalmis

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Yuce Allah bu kadar galaxy ve gezegeni boşa yaratmaz sadece insanmi yasayacak ustelik ileri bir teknoljide olsa butun gezegenleri kesfedemez arastiramaz bosa yaratikmadi bence kuranda gecmedigini soyluorsunuz ama dinazorlarda gecmiyor kitalar gecmiyir sonradan kesfefildi

Neyse sadete gelelim koca evren ac gozlu insanlari doyurmak icin bile cok fazla vumyuk hemde cok

Koca evrende yanliz degiliz benim nacizane gorusum bu.
Ibanip inanmamak size kalmis

Kıymetli yorumunuz için :tşk: bende yalnız olmadığımızı düşünüyorum :bilmm

wwwhmz

wwwhmz

Üye
Belkide hastalıklı insanlardır nereden biliyorsun uzaylı olduklarını? :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Belkide hastalıklı insanlardır nereden biliyorsun uzaylı olduklarını? :(

madem hastalıklılar o zaman neden görünüşleri farklı ve denen çıplaklar?? Ve bedenleri ne erkek ne bayan bedenine benzemiyor diye ister istemez düşünmüyor değiliz yani :bilmm

The East

The East

Üye
İnananlari bir cati altinda toplayalim :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

The East

The East

Üye
Simdi Ankaraya yarin gidiyom basbakanla konuscam bize ozel bolge versin sizide ozel arabalarla aldircam :sirit;

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Simdi Ankaraya yarin gidiyom basbakanla konuscam bize ozel bolge versin sizide ozel arabalarla aldircam :sirit;

Süper olur, ben ekibe vatani görevimi tamamlayıp katılacağım, siz de o zaman kadar orta dereceli çalışmalar yaparsınız verileri toplarsınız :oke: :)

The East

The East

Üye
+1453 tmm. :sirit:

muratvemine

muratvemine

Üye
Koskoca evren ve gidebildigimiz dogru duzgun gezegen bile yok!
Kim bilir?Belki Uzaylilar var ve o kadar cok uzaktaki, milyonlarca ışıkyılı uzaklıkta.Ee tabi haliyle imkansiz gibi birşey varliklarindan haberdar olmamiz.

msy2017

msy2017

Üye
antik uzaylılar(ancient aliens) belgeselini izledim ve kafam daha da karıştı.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Koskoca evren ve gidebildigimiz dogru duzgun gezegen bile yok!
Kim bilir?Belki Uzaylilar var ve o kadar cok uzaktaki, milyonlarca ışıkyılı uzaklıkta.Ee tabi haliyle imkansiz gibi birşey varliklarindan haberdar olmamiz.

+1 katılıyorum evrenin büyüklüğü tartışılamaz bir durum ki başka varlıkların olma ihtimalide var yani :bilmm

- - - Eklendi - - -

antik uzaylılar(ancient aliens) belgeselini izledim ve kafam daha da karıştı.

:kıskıs: uzay dediğin zaman benim kafa tamamen uçuyo yani :ehe

Preloader

Preloader

Üye
+1 katılıyorum evrenin büyüklüğü tartışılamaz bir durum ki başka varlıkların olma ihtimalide var yani :bilmm

- - - Eklendi - - -

:kıskıs: uzay dediğin zaman benim kafa tamamen uçuyo yani :ehe

Oksijen kafa yapıyo dicem de uzayda oksijen yok :) bu arada ben de kararsız kaldım inanıp inanmamakla ama Allah bilir.....

HERKEZE İYİ FORUMLAR ;)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
smh60

smh60

Üye
Bende olduklarını düşünüyorum :D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Aslında biz insanlar 2937 yaşındaki uzaylı bir çocugunun odasında akvaryumunda besledigi
evcil canlılarız :ehe

Üst Alt