Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

by_van_helsing

Üye
Güya internet haberleşme çağındayız kardeşim dünyadan bi haberseniz boşuna çenenizi yormayın. bu kadar millet hee oturmuş palavra uyduruyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Güya internet haberleşme çağındayız kardeşim dünyadan bi haberseniz boşuna çenenizi yormayın. bu kadar millet hee oturmuş palavra uyduruyor

yorum için :tşk: inanmak zorunda değilsiniz, biz inanıyoruz bu da bireyin özgür görüş ve de düşüncesidir :oke:

jr_jamis

Üye
Evet arkadaşlar uzaylıların varlığı konusunda neler düşünüyorsunuz?

1-)

Bunlar gerçek mi?

2-)

Varlıkları ürkütür mü sizleri?

3-)

Korkmak, kaçmak, savaşmak ya da paylaşmak! Ya sizce?

4-)

Gerçekten var mı bunlar?

5-)

Varlıkları neleri değiştirir?

6-)

İnsanlar ve de Uzaylılar ne derece anlaşabilirler???

NOT: inanmak yahut inanmamak ayrı bir konudur, tartışmaya neden olacak yorum/mesajlarınızı lütfen kendinize saklayınız :ünlem:
1.resim kesinlikle mont gardas o olayinkesinligini yan fotonun montj olduun
Artik herkes bilio diger fotolara gelnce yillardir abd kendi halkindan bilem gizledii fotolar yani alien otopsiys adl bi belgesel yaynlayana gader sakladi abd ginede ty paylasim icin ben bu tür ilayrin gerceklii icin5-6 yilimi harcadim...saygilarimla ii geceler herkese yakinda bulduklarimi paylasacagim

eZeL634

eZeL634

Üye
Kuran da bile 18000 alem var deniliyor. Biz ki saymaya kalksak taş çatlasa 50 tanesini anca sayabiliriz. Uzaylıların olması çok doğal diye düşünüyorum.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Böyle bir varlık olsa bile şüphesiz onu da Allah (cc) yaratmıştır öyle değil mi? Kendisinden, ruhlardan, meleklerden, hayvanlardan, cinlerden ve insanlardan yani kısaca tüm mahlukattan haber veren Yüce Rabbimiz böylesine bir varlığın bilgisini bizden neden esirgesin.

Legendary.

Legendary.

Üye
Bence uzaylılar var..
Sonuçta evren her saniye genişliyor.Şöyle düşünelim biz ucu bucağı olmayan bir kağıt üzerinde noktayız.Sonuçta bizden başka yaşam formlarıda vardır gibi geliyor bana.Ama o resimler ne kadar doğru ne kadar yanlış yorum yapamam..

:tşk:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
1.resim kesinlikle mont gardas o olayinkesinligini yan fotonun montj olduun
Artik herkes bilio diger fotolara gelnce yillardir abd kendi halkindan bilem gizledii fotolar yani alien otopsiys adl bi belgesel yaynlayana gader sakladi abd ginede ty paylasim icin ben bu tür ilayrin gerceklii icin5-6 yilimi harcadim...saygilarimla ii geceler herkese yakinda bulduklarimi paylasacagim

Yorum için :tşk: Ben yalnızca paylaştım inanıp inanmamak bireyin kendi hür isteğine bağlıdır :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kuran da bile 18000 alem var deniliyor. Biz ki saymaya kalksak taş çatlasa 50 tanesini anca sayabiliriz. Uzaylıların olması çok doğal diye düşünüyorum.

Değerli yorumunuz için :tşk: Aynı düşünceleri paylaşıyoruz :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Böyle bir varlık olsa bile şüphesiz onu da Allah (cc) yaratmıştır öyle değil mi? Kendisinden, ruhlardan, meleklerden, hayvanlardan, cinlerden ve insanlardan yani kısaca tüm mahlukattan haber veren Yüce Rabbimiz böylesine bir varlığın bilgisini bizden neden esirgesin.

+1 :oke: Güzel bir yorum olmuş teşekkürler, Rabbim herşeyin iyisini bilir ve gün gelecek ki bu varlıklara ben inanıyorum ama ciddi anlamda varlıkları kesinleşince insanlarla içiçe yaşayacaklardır :bilmm :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Bence uzaylılar var..
Sonuçta evren her saniye genişliyor.Şöyle düşünelim biz ucu bucağı olmayan bir kağıt üzerinde noktayız.Sonuçta bizden başka yaşam formlarıda vardır gibi geliyor bana.Ama o resimler ne kadar doğru ne kadar yanlış yorum yapamam..

:tşk:

:rica: Umarım bigün bu varlıklar ile karşılaşırım :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Legendary.

Legendary.

Üye
Sen bilin :ehe

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Dini açıdan bakıyorum inanmıyorum.

Mantıken(Ateistce :D) bakıyorum inanmak geliyor içimden.

Bende anlamadım :hmmm

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
+1 :oke: Güzel bir yorum olmuş teşekkürler, Rabbim herşeyin iyisini bilir ve gün gelecek ki bu varlıklara ben inanıyorum ama ciddi anlamda varlıkları kesinleşince insanlarla içiçe yaşayacaklardır :bilmm :)
Rica ederim Abdullah...:tebessüm: Şüphesiz en doğrusunu Allah bilir. :evet:

Üst Alt