Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)

Sponsorlu Bağlantılar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Uzaylıların Varlığı (tartışmasız!)
Evet arkadaşlar uzaylıların varlığı konusunda neler düşünüyorsunuz?

1-)

Bunlar gerçek mi?

2-)

Varlıkları ürkütür mü sizleri?

3-)

Korkmak, kaçmak, savaşmak ya da paylaşmak! Ya sizce?

4-)

Gerçekten var mı bunlar?

5-)

Varlıkları neleri değiştirir?

6-)

İnsanlar ve de Uzaylılar ne derece anlaşabilirler???

NOT: inanmak yahut inanmamak ayrı bir konudur, tartışmaya neden olacak yorum/mesajlarınızı lütfen kendinize saklayınız :ünlem:

Mufche

Mufche

Üye
Bu kadar büyük bi evrende tek başımıza değilizdir.

farzet26

Üye
susuyorum :) diyecek birşey yok bence herşey ortada

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
susuyorum :) diyecek birşey yok bence herşey ortada

:) şöyle ki 1800'lü yıllarında sonunda 1900'lü yılların başında ABD'de uzay aracı ile birlikte bulunanlar, özel bir tim'in üstlendiği görevle bütün deliller ortadan kaldırılmıştı, oysa ki bu fotoğraflar herşeyi açıklıyor :) çünkü hangi teknoloji ile bu cisimler (tür-varlık) yapılabilir ki o yüzden varlıklarına inanıyorum açıkcası :)

balcolu

balcolu

Üye
Öyle olsaydı peygamberimiz ve Kuran ın söylediği cinler, şeytanlar gibi uzaylılardan da bahsedilmesi gerekmez miydi diye soruyorum kendi kendime?

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve emmi
doctorrr

doctorrr

Üye
Ben inanmıyorum bunlara... Tabi ki koca evrende yalnız değilizdir de bu görüntülerin hepsi fake gibi geliyor bana. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: EneSinan
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Öyle olsaydı peygamberimiz ve Kuran ın söylediği cinler, şeytanlar gibi uzaylılardan da bahsedilmesi gerekmez miydi diye soruyorum kendi kendime?

hmm sende haklısın bi yerde :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Ben inanmıyorum bunlara... Tabi ki koca evrende yalnız değilizdir de bu görüntülerin hepsi fake gibi geliyor bana. :hmmm

Olabilir :) siz inanmazsınız ben inanırım o inanmaz vs vs böyle devam eder gider :kıskıs: yorumunuz için :tşk:

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Hiçbirşey yoktur cin uzaylı vs.

AHMED...

AHMED...

Üye
açıkçası benim kafamda ? Var inanıp veya inanmama bilmiyorum yani fotoğraf var görüntüler var dediğin gibi eski tarihte dünyaya düşen bir cisim var yani insanlar arasında sürekli bir tartışma var veya yok çekilen onlarca film uzaylı tarzı hep aynı ? Insanlar bu derece fikir ayrılığına düşerken yetkililer bir açıklama yapıyor mu? Bunlar hurafe yada gerçek hiç birşey yok. Tamam iman ettiğim din ıslam kur'an bir mucize kitabımızda da böyle bir ayet yok. Direk bağnazlık yapıp yok öyle birşey demekte yanlış araştırmak lazım bilmeden var veya yok diyemem. Belki görüntüler sadece bilim kurgudan ibaret :) aradayim açıkçası :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbirşey yoktur cin uzaylı vs.

Çok kesin konuşuyorsunuz :ünlem: yorum için :tşk:

- - - Eklendi - - -

açıkçası benim kafamda ? Var inanıp veya inanmama bilmiyorum yani fotoğraf var görüntüler var dediğin gibi eski tarihte dünyaya düşen bir cisim var yani insanlar arasında sürekli bir tartışma var veya yok çekilen onlarca film uzaylı tarzı hep aynı ? Insanlar bu derece fikir ayrılığına düşerken yetkililer bir açıklama yapıyor mu? Bunlar hurafe yada gerçek hiç birşey yok. Tamam iman ettiğim din ıslam kur'an bir mucize kitabımızda da böyle bir ayet yok. Direk bağnazlık yapıp yok öyle birşey demekte yanlış araştırmak lazım bilmeden var veya yok diyemem. Belki görüntüler sadece bilim kurgudan ibaret :) aradayim açıkçası :)

eyvallah sağolasın kıymetli yorumunuz için :tşk: inanmak yahut inanmamak bizlerin elinde şahsen var olduklarına dair inancım var ama? İşte o amadan sonrası sorun :tebessüm:

AHMED...

AHMED...

Üye
üstad açıkçası çok derin bir konu içinden çıkamayız :D ancak bir gün gelip tepemize dikilecekler ya da biri çıkıp o fotoğraflari ben çektim hepsi fake diyecek :D

farzet26

Üye
bu tartışmaya açık bır konu hemde cok açık;
2.gorusumu bıldıreyım ki
kuran-ı kerimde "ben cinleri ve insanları bana ıbadet etsınler dıye yarattım" dıye bır cumle gecıyor durum su kı cinleri ve insanları dıyor bu cumlede arkadaslar baska bır varlık yok demıyor dıkkatlı dusunelım ben var olduklarına ınanıyorum

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Kimbilir belkide vardırlar :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
üstad açıkçası çok derin bir konu içinden çıkamayız :D ancak bir gün gelip tepemize dikilecekler ya da biri çıkıp o fotoğraflari ben çektim hepsi fake diyecek :D

tamam da o fotodakiler nasıl fake oluyor :ünlem: bi yerde haklısınız :)

- - - Eklendi - - -

bu tartışmaya açık bır konu hemde cok açık;
2.gorusumu bıldıreyım ki
kuran-ı kerimde "ben cinleri ve insanları bana ıbadet etsınler dıye yarattım" dıye bır cumle gecıyor durum su kı cinleri ve insanları dıyor bu cumlede arkadaslar baska bır varlık yok demıyor dıkkatlı dusunelım ben var olduklarına ınanıyorum

kıymetli yorumun için :tşk:

- - - Eklendi - - -

Kimbilir belkide vardırlar :)

belki de :)

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
şu 5. Resim de herkes çıplak elle, neden böyle bir yaratığa çıplak elle dokunuyorlar ya radyasyon varsa ya virüslerine bağışıklığın yoksa. Fake olduğunu düşünüyorum bu sebebten. Ve uzaylı yok bence uzaylı denilen şeyler cin vs. Mahluklar olabilir bence.

• Beğen
Tepkiler: EneSinan
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
şu 5. Resim de herkes çıplak elle, neden böyle bir yaratığa çıplak elle dokunuyorlar ya radyasyon varsa ya virüslerine bağışıklığın yoksa. Fake olduğunu düşünüyorum bu sebebten. Ve uzaylı yok bence uzaylı denilen şeyler cin vs. Mahluklar olabilir bence.

haklısın ama testler yapılıp ondan sonra bu temasa geçtilerse :ünlem:

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye

dostum işi kuran'da bahsetmeye getirmeyelim. Ona kalırsa kuran'da bulunduğu arabistan coğrafyası dışındaki yerlerden de bahsedilmiyor. Mesela kar yağışı falan bahsedilmiyor. Dinozorlardan bahsedilmiyor, okyanus ötesi bilinmeyen kıtalardan bahsedilmiyor. Daha yüzlerce şeyler daha. Ama sen kalkıp da "kuranda yok bunlar, öyleyse yalandır" diyemezsin.

Ama illa bahsedilmesini istiyorsan, kuran'da "18.000 alem yarattık" şeklinde bir ifade var. Dikkate al derim.

- - - Eklendi - - -

Yaşam barındıran 10 milyon gezegen olduğu tahmin ediliyor. Ki bence de var bu yaşamlar. Ama bizim gibi zeki yaşam formları mı? Ya da mikroskobik yaşam mı? Veyahut dinozorlar gibi dev yaratıklar olabilir, sadece bitkilerden oluşan gezegenler olabilir. Her yaşam formu bizim gibi olmayabilir. Metan gazı soluyup, oksijen veren canlılar bile olabilir. Ya da 200 derecede yaşayan.

Sonuç: Dar düşünmemek lazım.

• Beğen
Tepkiler: n000k

Üst Alt