by_van_helsing
Üye
Arkadaşlar kesinlikle bunlar farkli bir ırk ben ıstanbulda haktan akdoğanin duzenlemis olduğu gezici ufo tirini gezdim gezi sirasinda disarda bağris çağrışlarla ne oluyor diye dışarıya ciktigimda gözlerime inanamadım gökyüzünde parlak 3 cisim acayip şekilde hizli ve keskin donusler yapan cisimleri gordum hemde bu olay gezici ufo tirinin üzerinde meydana geldi sanki bizleri araştırıyorsunuz biliyoruz gibi göründüler hadi tek ben görsem atıyorsun dersiniz orda yaklaşık 300 kişi vardı ve herkes bu olaya şahit oldu ayrıca bir düşünün bu kısa süre içerisinde teknoloji o kadar cabuk gelişti ki bu kadar tesadüf olamaz bence belli basli devletler ufolarla temas halinde ve biz onların teknolojilerini kullaniyoruz bizim kullandigimiz en son teknoloji onların en ilkel teknolojileri hiç şüphesiz varlıklarının bir kanıtı da eski tarihi eserlerde tablolarda olsun mağara duvarlarında olsun disk şeklinde o bildiğimiz klasik ufo gemisini cizmisler alın bir kanıt daha bence no yargılı dusunenler önce bir araştırma yapsinlar sonra konuşsunlar herkese saygılar...
teknoloji konusunda yani komplo teorisi.......
yorumun içinde

Aynen