Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Geridönüş yapabilen var mı? Olmuyor

Lsrt programını PC'ye kurun. Usb kablosu ile telefonu pc ye bağlayın. Wp8.1 Cyan güncellemesini geri yükleyin.
(Uyarı : Bu işlem telefondaki tüm resim video fotoğraf ve dataların silinmesine sebep olacaktır. Bu işlemden önce pc ye yedekleyin. Hatta hafıza kartınızı da kart okuyucu ile pc ye yedekleyin ve formatlayın. Kurulum bitene kadar kartı telefona takmayınız)

Kurulum bitince kullanıcı mail ve şifreyi girip temiz kurulumu seçin. Her şey bitince hiç bir programı güncellemeyin. Güncelleme yapanlarıda iptal edin.

Menü > Ayarlar > Güncelleme kontrolü yapın. Gelen güncellemeyi kurun. Telefon kapanıp tekrar kurulum yapacak.

Telefon açılınca aynı işlemi bir daha yapın. Güncelleme bulunca kurun (Denim güncellemesi gelecektir).

Kurulum bitip telefon açılınca Menü > Ayarlar > Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.

Mail ve şifreden sonra temiz kurulum ile devam edin. Telefon açılınca hafıza kartını takabilirsiniz.

Mağaza ... Uygulamalarım kısmından lazım olan programları ve oyunları geri yüklersiniz.

Bay H

Bay H

Üye
Internet Explorer geliştirme anlamında zirve yapmış durumda.

Hurriyete ait video sitesinde videolar oynatılmamaktaydı ancak Windows 10 ile videolarda sıkıntı yaşanmamakta. Diğer sitelerde de denemek gerekli.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan ve Sensation
SLH.55

SLH.55

Üye
Windows 10 phone kurdukdan sonra telefonu sifirlayinca sebeke üzerinden nete girilmiyor .Tüm ayarlari yaptım nafile.Win 8.1 geri dönücem :)

mami_61_29

mami_61_29

Üye
tel kendiliğinden denim oldu olmuyordu önceden cyan dı. ama şimdide bir kaç uygulamadan kendiliğinden atıyor swarm ve windows insider dan atıyor insider dan attığı için de win10 kurulamıyor.

Arkadaş aynı sorun bende de var telefonu sıfırladım denim oldu insidere giriyorum atıyo bi çözüm bulursan bana da yardım eder misin.820

skynet

Üye
Lsrt programını PC'ye kurun. Usb kablosu ile telefonu pc ye bağlayın. Wp8.1 Cyan güncellemesini geri yükleyin.
(Uyarı : Bu işlem telefondaki tüm resim video fotoğraf ve dataların silinmesine sebep olacaktır. Bu işlemden önce pc ye yedekleyin. Hatta hafıza kartınızı da kart okuyucu ile pc ye yedekleyin ve formatlayın. Kurulum bitene kadar kartı telefona takmayınız)

Kurulum bitince kullanıcı mail ve şifreyi girip temiz kurulumu seçin. Her şey bitince hiç bir programı güncellemeyin. Güncelleme yapanlarıda iptal edin.

Menü > Ayarlar > Güncelleme kontrolü yapın. Gelen güncellemeyi kurun. Telefon kapanıp tekrar kurulum yapacak.

Telefon açılınca aynı işlemi bir daha yapın. Güncelleme bulunca kurun (Denim güncellemesi gelecektir).

Kurulum bitip telefon açılınca Menü > Ayarlar > Hakkında kısmından telefonu sıfırlayın.

Mail ve şifreden sonra temiz kurulum ile devam edin. Telefon açılınca hafıza kartını takabilirsiniz.

Mağaza ... Uygulamalarım kısmından lazım olan programları ve oyunları geri yüklersiniz.

Hocam eğer yüklemeye kararlıysan ilk önce telefonu sıfırla sonra win10'u kur yoksa kurulduktan sonra sıfırlama işlemi yaptığında sorunlar ortaya çıkıyor bilgin olsun :)

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşlar canlı yayın veya normal videolarda yeni tarayacının açamadığı bir içeriğe denk gelmedim. IE geliştirici ekibi çok iyi iş çıkarmış.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, Sensation ve Esendağlı
zaakaan

zaakaan

Üye
Arkadaşlar canlı yayın veya normal videolarda yeni tarayacının açamadığı bir içeriğe denk gelmedim. IE geliştirici ekibi çok iyi iş çıkarmış.

Acunn.com'u da deneyebilir misin? Oradan video açılmıyordu. :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Ben 8.1'e dönüp tekrar 10'a yükselteceğim. ARKADAŞLAR WİNDOWS 10 YÜKLEDİKTEN SONRA CİHAZI SIFIRLAMAYIN

unverann

unverann

Üye
IMEI görünüyor resmi kaldırman gerekebilir
Ya Şuan Cihazım Güncel Dimi 10 İçin ?
IMEI görünüyor resmi kaldırman gerekebilir
Ya Şuan Cihazım Güncel Dimi 10 İçin ?

Flas Player Yuklu mu Yada Şole Soyluyum Facebook Üzerinde ki Oyunları Açabilicek mi ?

Bay H

Bay H

Üye
@zaakaan Evet, acunn.com da ki videolarda açılmakta.

---
@unverann Facebook hesabım olmadığı için bir şey diyemem.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation, zaakaan ve Esendağlı
unverann

unverann

Üye
Bilgisayardaki programla cihazınızı 0'layın, 1.5 gb'lık bir rom indirip yüklüyor. Bu işlem daha önceki güncellemelerin işgal ettiği alanı siliyormuş bir forumda okuduğum ecnebi bir abinin açıklamasına göre. Boşalan yere de Windows 10 yükleniyormuş. Uygulama silmek ya da Cihaz üzerinden 0'lamak işe yaramıyormuş!

1320 için kıçımı yırttım, ecnebi abinin dediğini yapınca sakince yüklendi tek seferde. :)
Banada Yardımcı Olur musun

Esendağlı

Esendağlı

Üye
.@zaakan Evet, acunn.com da ki videolarda açılmakta.

---
@unverann Facebook hesabım olmadığı için bir şey diyemem.
Bu harika ms gerçekten sağlam geliyor bence,teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Rainesto

Rainesto

Üye
10:50 de şarjdan çektim bakalım ne kadar gidecek telefon 920

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hocam eğer yüklemeye kararlıysan ilk önce telefonu sıfırla sonra win10'u kur yoksa kurulduktan sonra sıfırlama işlemi yaptığında sorunlar ortaya çıkıyor bilgin olsun :)
Bu iş için gece pc yi formatladım. Wp8.1 ve Cyan romunu indireceğim. Peşine telefonu sıfırlayacağım ve kartımı çıkartıp formatlayacağım.
Her zaman temiz kurulumu tavsiye ederim:)

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
İşin garibi ben hata aldım yükleyemedim vaz geçtim ama telefon vaz geçmemiş olsa gerek illa guncellemeyi indireceğim diyor :) bunu nasıl iptal edebiliriz?

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Geri döndüm 8.1'e. Kendi kendine batarya bitiyordu :)

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar bi yardım edin lütfen insidere girilmiyo atıyo programdan

Üst Alt