Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
İşlemleri yapıyorum çince olarak fast seçiyorum devam ediyorum yeniden başlıyor buraya kadar normal sonrasında guncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor l925 16 gb sanırım bizde olmuyor başka yolu varmı bunun acaba
olmuyor hocam bende çok uğraştım bugün.

screamofcnc

Üye
İşlemleri yapıyorum çince olarak fast seçiyorum devam ediyorum yeniden başlıyor buraya kadar normal sonrasında guncellemeleri kontrol ettiğimde güncel diyor l925 16 gb sanırım bizde olmuyor başka yolu varmı bunun acaba
Benim 1020 de aynı kardeş, akşamdan beri her türlüsünü denedim yine güncel yine güncel.

skynet

Üye
Kilit ekranını kaldırdığımda o anki resim bir kaç saniyeliğine orada kalıyor

merlin19

merlin19

Üye
Bende wp 10 ile bir mesaj atayım dedim

• Beğen
Tepkiler: screamofcnc
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben önce orjinal rom dosyasını pc'ye bşr yedek alayım sonra LSRT ile sıfırlayın tekrar deneyeceğim. Olmazsa yapacak bişey yok bekleyeceğiz.

Bence denemek isteyenler öncelikle rom yedeği alsınlar sonra Dead Flash atmak gerekirse rom aramayın.

DareDevil1320

Üye
Bilgisayardaki programla cihazınızı 0'layın, 1.5 gb'lık bir rom indirip yüklüyor. Bu işlem daha önceki güncellemelerin işgal ettiği alanı siliyormuş bir forumda okuduğum ecnebi bir abinin açıklamasına göre. Boşalan yere de Windows 10 yükleniyormuş. Uygulama silmek ya da Cihaz üzerinden 0'lamak işe yaramıyormuş!

1320 için kıçımı yırttım, ecnebi abinin dediğini yapınca sakince yüklendi tek seferde. :)

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
hakimnokta

hakimnokta

Üye
Benim de canım çekti ama telefona 95 tane uygulama yükledim için ne ne uygulamalarından vazgeçebiliyorum arkadaş ben en iyisi resmi surumu bekleyim

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
unverann

unverann

Üye
O yazılanları yanlış yazma ihtimaliniz var mı? upwp10.chinacloudapp.cn
Yok İki Uç Kez Dedim O Yazıları da İnsider Proğramının Sayfasından Başka Bi Yere Uye Gibi Bişey Olmamız Gerekiyo muydu Veya Başka Bişey Bunla Alakalı ?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yok İki Uç Kez Dedim O Yazıları da İnsider Proğramının Sayfasından Başka Bi Yere Uye Gibi Bişey Olmamız Gerekiyo muydu Veya Başka Bişey Bunla Alakalı ?

Hayır gerekmiyordu. Wifiyi sil. En baştan hiç bişey yapmadan girmeyi dene oyle girecek mi

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

insider.windows.com'a giriş yapman gerekiyordu öncesinde

unverann

unverann

Üye
Hayır gerekmiyordu. Wifiyi sil. En baştan hiç bişey yapmadan girmeyi dene oyle girecek mi
Ole Yapınca Microsoft hesapına Giriyo Tekrar Baplantı Kurup Geri Microsoft Hesapı Girme yerine Geliyor

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Ole Yapınca Microsoft hesapına Giriyo Tekrar Baplantı Kurup Geri Microsoft Hesapı Girme yerine Geliyor

insider.windows.coma giriş yap hesabınla. Sonra uygulamaya giriş yap o hesapla

screamofcnc

Üye
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Yok sıfırlamadım açıkçası sıfırlamak ta istemiyorum uygulamalar, rehber gider diye, hırs ta yaptım ama olmazsa microsoft'un vermesini bekliycem nirkaç gün
Uygulamalar illa ki gider ancak rehber hesabınla senkonize haldeyse geri gelir

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şimdi ben 525'e denerken pfd ile normal yükledim hep. Brick ne biliyorum ama lumia cihazlarda olduğuna denk gelmedim.
@Dexter Morgan
Senin cihazın brick olmuş daha önce sanırım. Düzeltmek için ne yaptın? Neler yapmak gerekiyor? Kısa bir bilgi verir misin? :)
Zaten benim cihaz lumia olmadığı için sorun çıkıyor;)

DareDevil1320

Üye
Space basılı tutup yukarı sürür müsün? Sağa-sola yaslama da mı yok?

Kusura bakma hocam, dediğim gibi ben becerememişim. Çalışıyor taşıdım aşağı yukarı sağa sola. Tam senin mesajı görüp telefona el attım şarjı bitmiş, zaten tüm akşam onu yükle bunu yükle şarjı ihmal etmiştim.

Evet taşınıyor, bir kaç ss atabilirim istiyorsan? :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt