unverann
Üye
İşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyorinsider.windows.coma giriş yap hesabınla. Sonra uygulamaya giriş yap o hesapla
İşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyorinsider.windows.coma giriş yap hesabınla. Sonra uygulamaya giriş yap o hesapla
SS atma imkanın var mı adım adım. Yardımcı olmaya çalışırımİşte Dediğğm Gibi Oluyor Geri giriş Yapmaya Gerine Geliyor
Ya Az Öncede Atmak İstedim de Olmadı Bi Linke Yuklemem Gerekiyo GalibaSS atma imkanın var mı adım adım. Yardımcı olmaya çalışırım
Evet imgur.com işini görürYa Az Öncede Atmak İstedim de Olmadı Bi Linke Yuklemem Gerekiyo Galiba
Biraz uzun sürüyorBeyler kaç dk de yuklenıor vede işte bukadar
Hata Olarak Bunu VeriyorEvet imgur.com işini görür
Hata Olarak Bunu Veriyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
System boş alanı yetersiz geliyor olabilir mi?Böyle bir hata alıyorum neden olabilir???
Yok Saat Doğru Tarih Doğru Sıfırlamadam Önce Bole Bi Hata Vermiyodu Şimdi Bole Bi Hata VeriyoSaat yanlış değil mi?
Az önce atmıştım ama siz de atınKusura bakma hocam, dediğim gibi ben becerememişim. Çalışıyor taşıdım aşağı yukarı sağa sola. Tam senin mesajı görüp telefona el attım şarjı bitmiş, zaten tüm akşam onu yükle bunu yükle şarjı ihmal etmiştim.
Evet taşınıyor, bir kaç ss atabilirim istiyorsan?![]()

Galiba haklısın,bende sanırım herşeyi eksiksiz yapmama rağmen güncelleme bulmuyor,telefonunuz güncel diyor.1520 kullanıcıları için güncelleme olmuyor boşuna denemeyin.
Bilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor. Uygulamayı sil tekrar yükle. Başka da çözüm gelmiyor aklıma.Yok Saat Doğru Tarih Doğru Sıfırlamadam Önce Bole Bi Hata Vermiyodu Şimdi Bole Bi Hata Veriyo
Sertifikayı Yeniledim Şimdi O Aşmayı GeçtiBilmiyorum sorun nereden kaynaklanıyor. Uygulamayı sil tekrar yükle. Başka da çözüm gelmiyor aklıma.
Cursor( imleç) taşımayaBu klavyede z ile x tuşlarının altındaki mavi nokta ne işe yarıyor tam olarak?
4 tane ok çıkıyor basınca.