Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

kamil5028347

kamil5028347

Üye
@Dexter Morgan
Dostum acaba cihazı 8.1'e çevirebiliyor musunuz? Bir deneme şansınız var mı? Hani ona göre bende kısa bir deneme yapabilirim. Salı günü İnternet ve bilgisayar olacak elimde. Eğer dönülebiliyorsa ona göre şimdi kurup sorun çıkarsa döneceğim.
@papakudioflu @Mr.H Abicim salıya bir sınırsız internet buldum. Eğer olursa o gün geri dönerim. Yüklemede sıkıntı çıkarsa wp recovery tool ile deneye bilir misiniz? Cihazı tanıyor mu? Benim için önemli olan bilgisayara taktım mı algılaması ve 8.1' dönmesi. Veya lsrt işe yarasın yeter :D Bir deneyip yazarsanız sevinirim. Çok merak ettim. İçimde ukte kaldı :D

Ben lumia 830da programla geri dönemedim program görmedi telefonu bende mecburen flash attım telefona polonya romu kurdum

emz

emz

Üye
Ben lumia 830da programla geri dönemedim program görmedi telefonu bende mecburen flash attım telefona polonya romu kurdum

Yeni program da mı görmedi? Şu wp recovery tool olan. Onun göreceği yazıyordu. Kesin olmuyorsa bir düşüneyim. Lsrt falan da tanımıyorsa sorun ama tanımaması için sebep yok. Çok garip :hmmm

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
konu için teşekkürler, 625 başarılı:maxicep:

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Yeni program da mı görmedi? Şu wp recovery tool olan. Onun göreceği yazıyordu. Kesin olmuyorsa bir düşüneyim. Lsrt falan da tanımıyorsa sorun ama tanımaması için sebep yok. Çok garip :hmmm

Lsrt görüyor fakat wp recovery görmedi lumia 830 güncel olması açısından rom attım ben

emz

emz

Üye
Lsrt görüyor fakat wp recovery görmedi lumia 830 güncel olması açısından rom attım ben

Lsrt gördü ise takınca son versiyon yazılımı basar. O zaman sorun değil. Ben basmazsa diye korktum. Öyleyse sorun olmaz. Bana cyan kursa da olur. Yeterki geri kursun :D

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Hmm hangi lumia var sizde? Bende 720

520 internetten baktım yetersiz hafıze durumunda hatayı veriyormuş, ms resmi sitesinde var daha önce 8,1 kurulumunda aynısorunu yaşayanlara çözüm önerilerinden. ama işin garibi bende şuan 1gb ye yakın boş yer var biraz daha silip yeniden deneyeceğim.

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lsrt gördü ise takınca son versiyon yazılımı basar. O zaman sorun değil. Ben basmazsa diye korktum. Öyleyse sorun olmaz. Bana cyan kursa da olur. Yeterki geri kursun :D

Lsrtde de sıkıntı yok gördü benim telefonu ben yinede rom attım

• Beğen
Tepkiler: emz
ademoz05

ademoz05

Üye
520 internetten baktım yetersiz hafıze durumunda hatayı veriyormuş, ms resmi sitesinde var daha önce 8,1 kurulumunda aynısorunu yaşayanlara çözüm önerilerinden. ama işin garibi bende şuan 1gb ye yakın boş yer var biraz daha silip yeniden deneyeceğim.
1,87 gb boş yer gözüküyor benim telefonda, sd kartta daha da çok var ama o olmadan seviyorum

emz

emz

Üye

O boş yer çok farklı. İstenen boş yer sistem yeri. Bende 525'de şu an 3,5 gb boş var. Ama insider ile girdim baktım boş yer 626 mb yazıyor. Sistem için gizli olan yer sınırında o kadar var. Oraya sistem uygulamaları kuruluyor. Orasının boşalması için format şart :)

DareDevil1320

Üye
Çoook uzun uğraşlar sonucu 1320'ye Windows 10 yüklemeyi başardım.

Burdan bahsi geçen programla telefonumu Cyan'a 0'ladım.
Cyan'dan sonra güncellemeleri denetledim Denim yüklendi.
Denim'den sonra ilk mesajdaki adımları tekrar denediğimde ise güncellemeyi bulup yükledi.

Oh beee.

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim, hajkhanx33 ve Sensation
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Nasıl olabilir ki? Ne gibi bir durumda?
Lumia olmayan cihazlarda çok çabuk firmware uyumsuzluğu çıkıyor ve pfd ile bu yeni insider olayında telefonlar hemen brick olabiliyor. Telefon ne açılıyor nede tepki veriyor ve bazen flash yapılarak bile telefon geri düzeltilemiyor ve telefon çöplük oluyor.

Peocawe

Peocawe

Üye
Çoook uzun uğraşlar sonucu 1320'ye Windows 10 yüklemeyi başardım.

Burdan bahsi geçen programla telefonumu Cyan'a 0'ladım.
Cyan'dan sonra güncellemeleri denetledim Denim yüklendi.
Denim'den sonra ilk mesajdaki adımları tekrar denediğimde ise güncellemeyi bulup yükledi.

Oh beee.

bende lsrt 1320 ye kurulum yapmıyor neden bilmiyorum

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Bende basıorum ozaman 1320 canım çekti .d.d

emz

emz

Üye
Lumia olmayan cihazlarda çok çabuk firmware uyumsuzluğu çıkıyor ve pfd ile bu yeni insider olayında telefonlar hemen brick olabiliyor. Telefon ne açılıyor nede tepki veriyor ve bazen flash yapılarak bile telefon geri düzeltilemiyor ve telefon çöplük oluyor.

Şimdi ben 525'e denerken pfd ile normal yükledim hep. Brick ne biliyorum ama lumia cihazlarda olduğuna denk gelmedim.
@Dexter Morgan
Senin cihazın brick olmuş daha önce sanırım. Düzeltmek için ne yaptın? Neler yapmak gerekiyor? Kısa bir bilgi verir misin? :)

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi ben 525'e denerken pfd ile normal yükledim hep. Brick ne biliyorum ama lumia cihazlarda olduğuna denk gelmedim.
@Dexter Morgan
Senin cihazın brick olmuş daha önce sanırım. Düzeltmek için ne yaptın? Neler yapmak gerekiyor? Kısa bir bilgi verir misin? :)
Normal dead flash atıyorum sıkıntı olmuyor :)

Üst Alt