Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

rcxy

Üye
Arkadaşlar lumia 1520 çarklar tamamlanmak üzere, umarım yüklemiştir.
Arkadaşlar lumia 1520 çarklar tamamlanmak üzere, umarım yüklemiştir.

Bay H

Bay H

Üye
@Mr.H @papakudioflu
Şimdi herkese temel bir kaç sorum olacak arkadaşlar.
1-) Benim evde internetim bol değil. Daha doğrusu mobil sınırsız var ama yavaş. Bir sıkıntı çıkarsa durmadan birşeyler indiremem. Denemeli miyim? Büyük bir sorun olur mu?
2-) Hiç aranızda eski sisteme dönmeye çalışan oldu mu? Programlar cihazları doğru tanıyor mu? ( ne de olsa Windows Phone recovery tool şu an diğerlerini destekliyor mu bilen yok )
3-) Sistem çok sıkıntı çıkarıyor mu? Kullanımı çok zorlaştırıyor mu?
4-) Bu yöntem şekilde orijinal insider güncellemesini almayı engelleyebilir mi?
Sorularımın temel nedeni dediğim gibi internet ve çok vaktimin olmaması. Kurmayı çok istiyorum ama çok uğraşamayacağım. Sınava son 27 gün kaldı :( Ona göre deneyeceğim :S Cevaplarınız benim için önemli ;)
Şu durumda hiç kafanı takma, ne zaman cihazın için yayınlanırsa o zama yükle.

• Beğen
Tepkiler: emz
dakamon

dakamon

Üye
daha önce paylaşılan bir ss den aklıma geldi muhtemelen ilerleyen zamanlarda direk arama geldiğinde program otomatik kayıt etsinmi etmesinmi gibi seçenekler gelebilir bak bu hali ile bile sewdim :) denediğin için saol

Hatta kim aradığında kayıt edilip kim aradığında kayıt edilmeyeceğini de ayarlayabilsek ya. :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Bay H

Bay H

Üye
Yahu arkadaşlar hiç birinizde youtube'a girmedi mi yahu :ehe

Videolar artık otomatik olarak oynatılıyor,play tuşuna basmanıza gerek yok :ehe

• Beğen
Tepkiler: merlin19
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Konuşmayı kaydetmiyor benim cihaz. Denedim kayıt alıyor gibi görünüyor ancak ses yok konuşma kısımlarında

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyen arkadaşlar lütfen geribildirim yapın. Sabahtan beri bir sürü yaptım ben

bayon

Üye
formatta attığım halde yüklemedi.

merlin19

merlin19

Üye
Madem Microsoft abimiz Kobay olarak alt seviyeleri seçti :D bende Kobay olarak Seni Seçtim Lumia 920 Işınlıyorum seni Wp 10 'a :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Sensation

n8 refresh

Üye
lumia 930 da güncelleme indi ve çarklar dönmeye başladı. hadi hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada bildirim merkezinde artık 4 satırdan fazlası gruplandırılıyor :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Birazdan ön hazırlık yapacağım.
Hafıza kartını yedekleyeceğim ve telefona sıfırlama çekeceğim. (Gitti o kadar oyun ve uygulamalar)
Peşine iki uygulama kuracağım.
Windows İnsider ve pfd.
Yarın wifi ile güncellemeyi indireceğim.
Bu üvey evlat 620 azda wp10 testerliği yapsın. :)
@skynet @Dexter Morgan takıldığım yerde kafanızı şişirecem. Ona göre hareket edin :kop2:

• Beğen
Tepkiler: skynet ve Dexter Morgan
Peocawe

Peocawe

Üye
bi türlü güncellemeyi görmedi lanet cihaz. lsrt ile de sıfırlayamıyorum kafayı yemek üzereyim.

rcxy

Üye
İlk mesajdaki adımlarıadımları uyguladım. Sadece proxy yi once değiştirip oyle sertifikayı yukledim. Çünkü diğer türlü sertifika kurulamaz tarzı bir uyarı verdi. İnsider da denildigi gibi sorguladigimda ayarlar- telefon guncellemesine yönlendirdi ve yükledi. 1520 ve windows 10 yuklu su an, uygulamalarin geri yuklemelerini yaptigi icin cok kasıyordu bitmesini bekliyorum. Yalniz benim telde at&t operatör romu yuklu, diger arkadaslarin aksine belki bu sebepten kurmuş olabilir.

n8 refresh

Üye
lumia 930 neredeyse tamamlanmak üzere

n8 refresh

Üye
lumia 930 şonuç başarılı. windows 10 yüklendi

• Beğen
Tepkiler: SamilGoktas
yasirtaha

yasirtaha

Üye
925 16gb de olmadı kaç defa denedim güncel diyor

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
925 16gb de olmadı kaç defa denedim güncel diyor
Lsrt ile telefonu yeniden yükleyin. Hiç bir uygulama kurmadan güncellemeleri kontrol edin. Denim güncellemesi yüklenince Windows insider kurup tekrar kontrol ediniz. (Kesin çalışır diye bir garanti veremiyoruz. Bir kaç kullanıcıda sizin gibi yükleyemedi)

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
1520 Tr romunda güncelleme olmuyor o zaman.

Üst Alt