Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Buyuk salaklık olmuş gerçekten buyuk salaklık. Ben klavyenin en sevdiğim şeylerinden biri emojiye kolay ulaşım dı resmen mahvetmişler ya. Olmazsa MS nin istek sayfasında konu açarız.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Salaklık demek haksızlık olur. Geri bildirimle düzeltilir

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Parlaklık ayarıyla oynayınca değişme oluyor mu.?
@Dexter Morgan

dakamon

dakamon

Üye
Salaklık demek haksızlık olur. Geri bildirimle düzeltilir

Hiçte haksızlık değil ben istersem adamlara küfür de ederim :) sonuçta koca şirket dost meclisinde rahatlıkla konuşuyorum. Klavyeyinin hakkını verenler bu durumu şiddetle eleştireceklerdir

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hiçte haksızlık değil ben istersem adamlara küfür de ederim :) sonuçta koca şirket dost meclisinde rahatlıkla konuşuyorum. Klavyeyinin hakkını verenler bu durumu şiddetle eleştireceklerdir

Klavyeye tüm Türkçe harflerin de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Opsiyonel kapatılabilmeli.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar aramayı kayıt edebiliyoruz. Bu arada ram kullanımı çok iyi. Onceden internet açıkken anasayfaya donup tekrar ieye donunce sayfa yeniden baslıyordu. Suan kaldığı yerden devam ediyor :) @braayn

• Beğen
Tepkiler: braayn
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye

Et o zaman :)

OhMyDrogba

OhMyDrogba

Üye
peki eski symbianlardaki gibi kayıtlı olan bir numarayı arama kısmına yazınca tanıyıp rehberden öneri yapıyor mu ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaslar aramayı kayıt edebiliyoruz. Bu arada ram kullanımı çok iyi. Onceden internet açıkken anasayfaya donup tekrar ieye donunce sayfa yeniden baslıyordu. Suan kaldığı yerden devam ediyor :) @braayn
Arka planda ses kaydı yapabiliyor o zaman?
Çoğu şey artık yeniden başlamıyormuş galiba. Başka deneyimlemen olursa bekliyoruz.

emz

emz

Üye
@Mr.H @papakudioflu
Şimdi herkese temel bir kaç sorum olacak arkadaşlar.
1-) Benim evde internetim bol değil. Daha doğrusu mobil sınırsız var ama yavaş. Bir sıkıntı çıkarsa durmadan birşeyler indiremem. Denemeli miyim? Büyük bir sorun olur mu?
2-) Hiç aranızda eski sisteme dönmeye çalışan oldu mu? Programlar cihazları doğru tanıyor mu? ( ne de olsa Windows Phone recovery tool şu an diğerlerini destekliyor mu bilen yok )
3-) Sistem çok sıkıntı çıkarıyor mu? Kullanımı çok zorlaştırıyor mu?
4-) Bu yöntem şekilde orijinal insider güncellemesini almayı engelleyebilir mi?
Sorularımın temel nedeni dediğim gibi internet ve çok vaktimin olmaması. Kurmayı çok istiyorum ama çok uğraşamayacağım. Sınava son 27 gün kaldı :( Ona göre deneyeceğim :S Cevaplarınız benim için önemli ;)

braayn

braayn

Üye
daha önce paylaşılan bir ss den aklıma geldi muhtemelen ilerleyen zamanlarda direk arama geldiğinde program otomatik kayıt etsinmi etmesinmi gibi seçenekler gelebilir bak bu hali ile bile sewdim :) denediğin için saol

kingoktas

kingoktas

Üye
Bana göre şu anki ön izleme sürümü olan Windows 10 hata bakımından kullanım kolaylığı olarak Windows 8.1 in çok gerisinde bu yüzden cihaza güncelleme gelse bile yükleme taraftarı değilim

Rainesto

Rainesto

Üye
peki eski symbianlardaki gibi kayıtlı olan bir numarayı arama kısmına yazınca tanıyıp rehberden öneri yapıyor mu ?
Hayır :no:
Arka planda ses kaydı yapabiliyor o zaman?
Çoğu şey artık yeniden başlamıyormuş galiba. Başka deneyimlemen olursa bekliyoruz.
Multitaskingde ciddi bir iyileşme var fakat arada tema rengi görünüyor arkaplanda kayıt yapmıyor ses kaydedici duraklatıldı diyor

• Beğen
Tepkiler: Sensation
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
@Mr.H @papakudioflu
Şimdi herkese temel bir kaç sorum olacak arkadaşlar.
1-) Benim evde internetim bol değil. Daha doğrusu mobil sınırsız var ama yavaş. Bir sıkıntı çıkarsa durmadan birşeyler indiremem. Denemeli miyim? Büyük bir sorun olur mu?
2-) Hiç aranızda eski sisteme dönmeye çalışan oldu mu? Programlar cihazları doğru tanıyor mu? ( ne de olsa Windows Phone recovery tool şu an diğerlerini destekliyor mu bilen yok )
3-) Sistem çok sıkıntı çıkarıyor mu? Kullanımı çok zorlaştırıyor mu?
4-) Bu yöntem şekilde orijinal insider güncellemesini almayı engelleyebilir mi?
Sorularımın temel nedeni dediğim gibi internet ve çok vaktimin olmaması. Kurmayı çok istiyorum ama çok uğraşamayacağım. Sınava son 27 gün kaldı :( Ona göre deneyeceğim :S Cevaplarınız benim için önemli ;)
Hiç bulaşma

• Beğen
Tepkiler: emz
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Hayır :no:

Multitaskingde ciddi bir iyileşme var fakat arada tema rengi görünüyor arkaplanda kayıt yapmıyor ses kaydedici duraklatıldı diyor

Kasıyor mu hocam? İnternet ve whatsapp kullan ben , bu güncellemeyi yüklemeli miyim

Üst Alt