Aybars1979
Üye
Sertifikadan bahsediyorlardı tam bilmiyorum ama sorunun o olabilir
şimdi telefon hiç açılmıyor.
Önersi olan??Sertifikadan bahsediyorlardı tam bilmiyorum ama sorunun o olabilir
şimdi telefon hiç açılmıyor.
Önersi olan??Salaklık demek haksızlık olur. Geri bildirimle düzeltilirBuyuk salaklık olmuş gerçekten buyuk salaklık. Ben klavyenin en sevdiğim şeylerinden biri emojiye kolay ulaşım dı resmen mahvetmişler ya. Olmazsa MS nin istek sayfasında konu açarız.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
pdf yok zaten ya niye böyle oluyo anlamadımPfD varsa tiki kaldırın.
şimdi telefon hiç açılmıyor.Önersi olan??
şimdi telefon hiç açılmıyor.Önersi olan??
Salaklık demek haksızlık olur. Geri bildirimle düzeltilir
sonuçta koca şirket dost meclisinde rahatlıkla konuşuyorum. Klavyeyinin hakkını verenler bu durumu şiddetle eleştireceklerdirBazen oluyor bazen olmuyor bendeParlaklık ayarıyla oynayınca değişme oluyor mu.?
Klavyeye tüm Türkçe harflerin de eklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Opsiyonel kapatılabilmeli.Hiçte haksızlık değil ben istersem adamlara küfür de ederimsonuçta koca şirket dost meclisinde rahatlıkla konuşuyorum. Klavyeyinin hakkını verenler bu durumu şiddetle eleştireceklerdir
Et o zamanHiçte haksızlık değil ben istersem adamlara küfür de ederimsonuçta koca şirket dost meclisinde rahatlıkla konuşuyorum. Klavyeyinin hakkını verenler bu durumu şiddetle eleştireceklerdir

O allaha kalmışParlaklık ayarıyla oynayınca değişme oluyor mu.?
@Dexter Morgan
bi oynuyor bi oynamıyorArka planda ses kaydı yapabiliyor o zaman?Arkadaslar aramayı kayıt edebiliyoruz. Bu arada ram kullanımı çok iyi. Onceden internet açıkken anasayfaya donup tekrar ieye donunce sayfa yeniden baslıyordu. Suan kaldığı yerden devam ediyor@braayn
Ona göre deneyeceğim :S Cevaplarınız benim için önemli daha önce paylaşılan bir ss den aklıma geldi muhtemelen ilerleyen zamanlarda direk arama geldiğinde program otomatik kayıt etsinmi etmesinmi gibi seçenekler gelebilir bak bu hali ile bile sewdimArkadaslar aramayı kayıt edebiliyoruz. Bu arada ram kullanımı çok iyi. Onceden internet açıkken anasayfaya donup tekrar ieye donunce sayfa yeniden baslıyordu. Suan kaldığı yerden devam ediyor@braayn
denediğin için saolHayırpeki eski symbianlardaki gibi kayıtlı olan bir numarayı arama kısmına yazınca tanıyıp rehberden öneri yapıyor mu ?

Multitaskingde ciddi bir iyileşme var fakat arada tema rengi görünüyor arkaplanda kayıt yapmıyor ses kaydedici duraklatıldı diyorArka planda ses kaydı yapabiliyor o zaman?
Çoğu şey artık yeniden başlamıyormuş galiba. Başka deneyimlemen olursa bekliyoruz.
Hiç bulaşma@Mr.H @papakudioflu
Şimdi herkese temel bir kaç sorum olacak arkadaşlar.
1-) Benim evde internetim bol değil. Daha doğrusu mobil sınırsız var ama yavaş. Bir sıkıntı çıkarsa durmadan birşeyler indiremem. Denemeli miyim? Büyük bir sorun olur mu?
2-) Hiç aranızda eski sisteme dönmeye çalışan oldu mu? Programlar cihazları doğru tanıyor mu? ( ne de olsa Windows Phone recovery tool şu an diğerlerini destekliyor mu bilen yok )
3-) Sistem çok sıkıntı çıkarıyor mu? Kullanımı çok zorlaştırıyor mu?
4-) Bu yöntem şekilde orijinal insider güncellemesini almayı engelleyebilir mi?
Sorularımın temel nedeni dediğim gibi internet ve çok vaktimin olmaması. Kurmayı çok istiyorum ama çok uğraşamayacağım. Sınava son 27 gün kaldıOna göre deneyeceğim :S Cevaplarınız benim için önemli
![]()
Aklımda birşey yok. Sorun cevaplayayımArka planda ses kaydı yapabiliyor o zaman?
Çoğu şey artık yeniden başlamıyormuş galiba. Başka deneyimlemen olursa bekliyoruz.

Hayır
Multitaskingde ciddi bir iyileşme var fakat arada tema rengi görünüyor arkaplanda kayıt yapmıyor ses kaydedici duraklatıldı diyor