Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

Sponsorlu Bağlantılar

bayon

Üye
820 Windows insiderde tamam herşey amma ileri ileei diyorum telefonu yeniden başlatma kısmına geliyor uygulamadan atıyor @Dexter Morgan
arkadaşımda da aynı sıkıntı olmuş onunki de 820 i

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Ama 820'ye yükleyenler var.

bayon

Üye
Arkadaşlar telefonum 820. Bende denemek istiyorum yedeklemeyi sileyim mi yoksa programlarımı yedeklesem hafıza dolu olur hata olur mu.bide arkadaşlar gunceleme gelince ayarlardan mı güncelleme yapacağız Windows insidera mı geliyo oradan mı kuracağız
yükleme bence

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar suanda hiçbir sıkıntı yok. İnternet Explorer asırı derece hızlanmış :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Arkadaşlar suanda hiçbir sıkıntı yok. İnternet Explorer asırı derece hızlanmış :)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bu gibi ekranlarda sekme değiştirmek için kaydırma hareketi oluyor mu eskisi gibi?

Ekli dosyalar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi

Bu gibi ekranlarda sekme değiştirmek için kaydırma hareketi oluyor mu eskisi gibi?
Hayır olmuyor. Bu arada kamera çalışmıyor şuan :D

plenken

plenken

Üye
Çarklar göründükten sonra kapanıp açıldı ve yüklenemedi. 2 kez denedim. Güncelleme bulunup iniyor. Çarklar dan sonra daha sonra tekrar deneyiniz diyor.

n8 refresh

Üye
930 da şimdi güncellemeyi indiriyor bakalım ne olacak

n8 refresh

Üye
ilk sayfada yazılanları aynen yaptım
şuan %30 indi bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur ve Sensation

bayon

Üye
şimdi denicem tekrar olmazsa format atıp denicem

braayn

braayn

Üye
wp 10 kuran bir arkadaş ses kaydedicisini başlatıp arka plana attıkdan sonra bir arkadaşınızı arayarak test edermisiniz görüşmeyi kaydediyormu acaba ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
Eğer ilk sayfadakileri harfiyen yaparsanız sıkıntı olmaz :)
wp 10 kuran bir arkadaş ses kaydedicisini başlatıp arka plana attıkdan sonra bir arkadaşınızı arayarak test edermisiniz görüşmeyi kaydediyormu acaba ?
Deniyorum bi dk

• Beğen
Tepkiler: braayn ve n8 refresh
dakamon

dakamon

Üye
Emojilerin bu kadar gizlenmesi biraz kötü olmuş.(Internet Explorer da boşluk tuşunun hemen yanında)

Buyuk salaklık olmuş gerçekten buyuk salaklık. Ben klavyenin en sevdiğim şeylerinden biri emojiye kolay ulaşım dı resmen mahvetmişler ya. Olmazsa MS nin istek sayfasında konu açarız.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt