Mia Alfanso
Üye
Bir Facebook grubunda çoğu arkadaş 520 ye kurdu.Kasma olmadığını belirtenler bile varlumia 520 de kurulumu yapmıyor hata veriyor sürekli. bilginize.
Bir Facebook grubunda çoğu arkadaş 520 ye kurdu.Kasma olmadığını belirtenler bile varlumia 520 de kurulumu yapmıyor hata veriyor sürekli. bilginize.
arkadaşımda da aynı sıkıntı olmuş onunki de 820 i820 Windows insiderde tamam herşey amma ileri ileei diyorum telefonu yeniden başlatma kısmına geliyor uygulamadan atıyor @Dexter Morgan
yükleme benceArkadaşlar telefonum 820. Bende denemek istiyorum yedeklemeyi sileyim mi yoksa programlarımı yedeklesem hafıza dolu olur hata olur mu.bide arkadaşlar gunceleme gelince ayarlardan mı güncelleme yapacağız Windows insidera mı geliyo oradan mı kuracağız
Arkadaşlar suanda hiçbir sıkıntı yok. İnternet Explorer asırı derece hızlanmış![]()
Bir Facebook grubunda çoğu arkadaş 520 ye kurdu.Kasma olmadığını belirtenler bile var
Hayır olmuyor. Bu arada kamera çalışmıyor şuanEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu gibi ekranlarda sekme değiştirmek için kaydırma hareketi oluyor mu eskisi gibi?

Her seferinde yukarı tıklamak da sıkıntı. Umarım bunu değiştirirler. Kapatıp açın biHayır olmuyor. Bu arada kamera çalışmıyor şuan![]()

2 defa denedim her birinde aynı hatayı verdi. bir daha deniyorum şimdi.
sen nasıl yaptın kardeş ben de denedim de olmadı 930930 da şimdi güncellemeyi indiriyor bakalım ne olacak
@baysal.onur arkadaşı da çağırayım denemişti olmamıştı.930 da şimdi güncellemeyi indiriyor bakalım ne olacak
PfD varsa tiki kaldırın.şimdi denicem tekrar olmazsa format atıp denicem

Deniyorum bi dkwp 10 kuran bir arkadaş ses kaydedicisini başlatıp arka plana attıkdan sonra bir arkadaşınızı arayarak test edermisiniz görüşmeyi kaydediyormu acaba ?
Emojilerin bu kadar gizlenmesi biraz kötü olmuş.(Internet Explorer da boşluk tuşunun hemen yanında)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız