YkPkY Üye Peocawe' Alıntı: bi türlü güncellemeyi görmedi lanet cihaz. lsrt ile de sıfırlayamıyorum kafayı yemek üzereyim. Genişletmek için tıkla ... fastı seç slowu seçme. benimki öyle buldu anca. l920
Peocawe' Alıntı: bi türlü güncellemeyi görmedi lanet cihaz. lsrt ile de sıfırlayamıyorum kafayı yemek üzereyim. Genişletmek için tıkla ... fastı seç slowu seçme. benimki öyle buldu anca. l920
merlin19 Üye Aybars1979' Alıntı: o cihazların hepsi seninmi? koleksiyon yapmışsın resmen. Genişletmek için tıkla ... Napalım kardeş Hastalık oldu bende Nokia ve Wp tutkusu arada kaynayan modeller var ama onlarıda listeye alacam
Aybars1979' Alıntı: o cihazların hepsi seninmi? koleksiyon yapmışsın resmen. Genişletmek için tıkla ... Napalım kardeş Hastalık oldu bende Nokia ve Wp tutkusu arada kaynayan modeller var ama onlarıda listeye alacam
bayon Üye papakudioflu' Alıntı: Benim cihaz Güncellemeyi bulmuyor. Sende Preview yüklü müydü? Genişletmek için tıkla ... hayır yüklü değildi ya benim de bulmadı
papakudioflu' Alıntı: Benim cihaz Güncellemeyi bulmuyor. Sende Preview yüklü müydü? Genişletmek için tıkla ... hayır yüklü değildi ya benim de bulmadı
Dexter Morgan Üye Konu Sahibi Bu arada alıntılama yapınca yazılmıyor. Klavyeyi kapatıp açmak gerekiyor.
bayon Üye SamilGoktas' Alıntı: Klavyeyi küçültebiliyor musun Genişletmek için tıkla ... yok Windows 10 yüklenmedi telefonum 930 ama 1520 nin aynısı oldu rm kodu bile 1520 nin rm kodu oldu
SamilGoktas' Alıntı: Klavyeyi küçültebiliyor musun Genişletmek için tıkla ... yok Windows 10 yüklenmedi telefonum 930 ama 1520 nin aynısı oldu rm kodu bile 1520 nin rm kodu oldu
zaakaan Üye Dexter Morgan' Alıntı: Bu arada alıntılama yapınca yazılmıyor. Klavyeyi kapatıp açmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Multitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu?
Dexter Morgan' Alıntı: Bu arada alıntılama yapınca yazılmıyor. Klavyeyi kapatıp açmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Multitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu?
Aybin.Kilic Üye OhMyDrogba' Alıntı: önce denim güncellemesi kuruyor sanırım 8.10.xxxxxx, ama çarklar fullendi yarım saat 1 saat oldu hala dönüyor ne kadar beklemem lazım bunun için Genişletmek için tıkla ... Telefonda hafıza kartı varsa çıkart
OhMyDrogba' Alıntı: önce denim güncellemesi kuruyor sanırım 8.10.xxxxxx, ama çarklar fullendi yarım saat 1 saat oldu hala dönüyor ne kadar beklemem lazım bunun için Genişletmek için tıkla ... Telefonda hafıza kartı varsa çıkart
Sensation Emekli Yönetici baysal.onur' Alıntı: yok Windows 10 yüklenmedi telefonum 930 ama 1520 nin aynısı oldu rm kodu bile 1520 nin rm kodu oldu Genişletmek için tıkla ... 1520 arayüzü iyidir.
baysal.onur' Alıntı: yok Windows 10 yüklenmedi telefonum 930 ama 1520 nin aynısı oldu rm kodu bile 1520 nin rm kodu oldu Genişletmek için tıkla ... 1520 arayüzü iyidir.
skynet Üye zaakaan' Alıntı: Multitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hayır
zaakaan' Alıntı: Multitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hayır
Dexter Morgan Üye Konu Sahibi zaakaan' Alıntı: Multitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hayır
zaakaan' Alıntı: Multitasking'de aynı anda 1'den fazla uygulama kapatılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla ... Hayır
Dexter Morgan Üye Konu Sahibi skynet' Alıntı: Hayır Genişletmek için tıkla ... Alıntı yaptıktan sonra direk yazabiliyor musun
kayahan35 Üye Microsoft Corporation' Alıntı: 1520 Tr romunda güncelleme olmuyor o zaman. Genişletmek için tıkla ... Evet olmuyor. Bir türlü yukleyemedim romla ne alakası var onuda çözemedim yukleyenler nasıl yüklüyor
Microsoft Corporation' Alıntı: 1520 Tr romunda güncelleme olmuyor o zaman. Genişletmek için tıkla ... Evet olmuyor. Bir türlü yukleyemedim romla ne alakası var onuda çözemedim yukleyenler nasıl yüklüyor
bayon Üye Sensation' Alıntı: 1520 arayüzü iyidir. Genişletmek için tıkla ... evet çok güzel oldu ama nasıl oldu bende anlamadım
Sensation' Alıntı: 1520 arayüzü iyidir. Genişletmek için tıkla ... evet çok güzel oldu ama nasıl oldu bende anlamadım
Sensation Emekli Yönetici n8 refresh' Alıntı: lumia 930 şonuç başarılı. windows 10 yüklendi Genişletmek için tıkla ... Klavye taşınıp küçülüyor mu?
n8 refresh' Alıntı: lumia 930 şonuç başarılı. windows 10 yüklendi Genişletmek için tıkla ... Klavye taşınıp küçülüyor mu?
dextro22 Üye Bi arkadaş video çekip Youtube koyucam demiştim yada bir arkadaş sağlam bi video çekip bütün yeni gelen özellikleri tanıtsada bari videoyu izleyip kendimizi avutsak
Bi arkadaş video çekip Youtube koyucam demiştim yada bir arkadaş sağlam bi video çekip bütün yeni gelen özellikleri tanıtsada bari videoyu izleyip kendimizi avutsak
Dexter Morgan Üye Konu Sahibi BelaMonte' Alıntı: Hiç pişman olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Ufak hatalar var ama göz yumulabilir
BelaMonte' Alıntı: Hiç pişman olan var mı? Genişletmek için tıkla ... Hayır. Ufak hatalar var ama göz yumulabilir
Peocawe Üye YkPkY' Alıntı: fastı seç slowu seçme. benimki öyle buldu anca. l920 Genişletmek için tıkla ... hep fastı seçiyorum ki zaten
YkPkY' Alıntı: fastı seç slowu seçme. benimki öyle buldu anca. l920 Genişletmek için tıkla ... hep fastı seçiyorum ki zaten
skynet Üye Dexter Morgan' Alıntı: Alıntı yaptıktan sonra direk yazabiliyor musun Genişletmek için tıkla ... Denemedim daha zaten şimdi telefonu sıfırlıyorum temiz bir başlangıç şart
Dexter Morgan' Alıntı: Alıntı yaptıktan sonra direk yazabiliyor musun Genişletmek için tıkla ... Denemedim daha zaten şimdi telefonu sıfırlıyorum temiz bir başlangıç şart