Arkadaşlar 1 kere okudum uyguladım şu anda iniyor %68 de anlatım gayet açıklayıcı ve basit..
Arkadaşlar 1 kere okudum uyguladım şu anda iniyor %68 de anlatım gayet açıklayıcı ve basit..
yaptığım şeyler hep aynıydı,ama sonunda buldu güncellemeyi.
8. denemede şükür yani ama denim falan yok ona şaşkınım.
sanırım senin previev for developer uygulamasındaki tik kalkık.
onu kaldırınca denim,işaretleyince cyan olur.bi dene istersen
İlk mesajdaki adımlarıadımları uyguladım. Sadece proxy yi once değiştirip oyle sertifikayı yukledim. Çünkü diğer türlü sertifika kurulamaz tarzı bir uyarı verdi. İnsider da denildigi gibi sorguladigimda ayarlar- telefon guncellemesine yönlendirdi ve yükledi. 1520 ve windows 10 yuklu su an, uygulamalarin geri yuklemelerini yaptigi icin cok kasıyordu bitmesini bekliyorum. Yalniz benim telde at&t operatör romu yuklu, diger arkadaslarin aksine belki bu sebepten kurmuş olabilir.
@Dexter Morgan bir şey soracağım pil yüzdesi çalışmıyor diye biliyoruz. 3. parti bir uygulama kurup pil yüzdesini gösterip göstermediğine dair bir caps alabilir miyiz?
Lsrt ile telefonu yeniden yükleyin. Hiç bir uygulama kurmadan güncellemeleri kontrol edin. Denim güncellemesi yüklenince Windows insider kurup tekrar kontrol ediniz. (Kesin çalışır diye bir garanti veremiyoruz. Bir kaç kullanıcıda sizin gibi yükleyemedi)
@Dexter Morgan bir şey soracağım pil yüzdesi çalışmıyor diye biliyoruz. 3. parti bir uygulama kurup pil yüzdesini gösterip göstermediğine dair bir caps alabilir miyiz?
arkadaşlar Lumia 930 kullanıyorum başka forumlarda ki wp10 yükleme tekniklerini deniyordum telefon 1520 nin aynısı oldu çözünürlük büyüdü ekrana daha çok şey sığıyor bildirim merkezinde ki uygulama sayısı 5 oldu çok şaşkınım şuan
arkadaşlar Lumia 930 kullanıyorum başka forumlarda ki wp10 yükleme tekniklerini deniyordum telefon 1520 nin aynısı oldu çözünürlük büyüdü ekrana daha çok şey sığıyor bildirim merkezinde ki uygulama sayısı 5 oldu çok şaşkınım şuan
not olarak ekleyeyim l 520 de kuruluma geçtiğinde hata veriyordu. pc usb ye bağlıyken hata veriyormuş meğer en son çıkarıp denedim çarklar dönmeye başladı nihayet.
yine hata verdi (0x80188308) nedir bu ?? fikri olan?
Slm arkadaşlar tel: 820 1.ci sayfada kileri yaptım güncelleme çıktı kurarken çarklar çıkıyo kendi kendine reset atıyo yuklenmiyo neden acaba yardım edin