Haber Uyumlu olmayan telefona Windows 10 kurulumu

merlin19

Üye
Arkadaşlar 1 kere okudum uyguladım şu anda iniyor %68 de anlatım gayet açıklayıcı ve basit..
Arkadaşlar 1 kere okudum uyguladım şu anda iniyor %68 de anlatım gayet açıklayıcı ve basit..
lumia 930 şonuç başarılı. windows 10 yüklendi
Keşke 930'un başını yakmasaydın bilader ben şahsen 930 u kobay olarak kullanmaya Kıyamadım

Tepkiler: Dexter Morgan

YkPkY

Üye

Abi şuan denim kurdu win10 iniyor aybinkılıç sertifika paylaştı onu kaydet deyip kurarak dener misin
yaptığım şeyler hep aynıydı,ama sonunda buldu güncellemeyi.
8. denemede şükür yani ama denim falan yok ona şaşkınım.
sanırım senin previev for developer uygulamasındaki tik kalkık.
onu kaldırınca denim,işaretleyince cyan olur.bi dene istersen

ben 1520 ye yukleyenedim,sen nasıl yukledin

@Dexter Morgan bir şey soracağım pil yüzdesi çalışmıyor diye biliyoruz. 3. parti bir uygulama kurup pil yüzdesini gösterip göstermediğine dair bir caps alabilir miyiz?

Yok şansımı daha fazla zorlamak istemiyorum benden bu kadar artık normal olarak gelince yüklerim

YkPkY

Üye

Abi şuan denim kurdu win10 iniyor aybinkılıç sertifika paylaştı onu kaydet deyip kurarak dener misin
ama bu sefer fastı seçmiştim.hep slowu seçiyordum.sorun ondan sanırım.slow vermiyor

bayon

Üye
arkadaşlar Lumia 930 kullanıyorum başka forumlarda ki wp10 yükleme tekniklerini deniyordum telefon 1520 nin aynısı oldu çözünürlük büyüdü ekrana daha çok şey sığıyor bildirim merkezinde ki uygulama sayısı 5 oldu çok şaşkınım şuan

Tepkiler: StRonK
önce denim güncellemesi kuruyor sanırım 8.10.xxxxxx, ama çarklar fullendi yarım saat 1 saat oldu hala dönüyor ne kadar beklemem lazım bunun için

bayon

Üye
rm-940 olmuş telefonum :S

zaakaan

Üye
Çok önemli değil aslında ama Multi Tasking'de aynı anda 1'den fazla uygulamayı aşağı çekerek kapama olayı gelmiş mi?

papakudioflu

Emekli Yönetici
Benim cihaz Güncellemeyi bulmuyor. Sende Preview yüklü müydü?

not olarak ekleyeyim l 520 de kuruluma geçtiğinde hata veriyordu. pc usb ye bağlıyken hata veriyormuş meğer en son çıkarıp denedim çarklar dönmeye başladı nihayet.

yine hata verdi (0x80188308) nedir bu ?? fikri olan?

Slm arkadaşlar tel: 820 1.ci sayfada kileri yaptım güncelleme çıktı kurarken çarklar çıkıyo kendi kendine reset atıyo yuklenmiyo neden acaba yardım edin