ykd96 Üye papakudioflu' Alıntı: if you do not give the update, but we know installation gibi bişey olması lazım. Genişletmek için tıkla ... "You don't give update to we. But we know hot to get install update bros " bu daha hoş oldu sanki
papakudioflu' Alıntı: if you do not give the update, but we know installation gibi bişey olması lazım. Genişletmek için tıkla ... "You don't give update to we. But we know hot to get install update bros " bu daha hoş oldu sanki
Rıza Soylu Üye ERsin YAvuz' Alıntı: bende 1520 ye denedim olmadı 4 sefer tekrarladım hatta Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle 1520 için olmuyor.
ERsin YAvuz' Alıntı: bende 1520 ye denedim olmadı 4 sefer tekrarladım hatta Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle 1520 için olmuyor.
Rock Ve Roll Üye yuvanacuu' Alıntı: 925 16 gb yapan var mı acaba Genişletmek için tıkla ... Denedim ama olmadı
Peocawe Üye unverann' Alıntı: Tamamdır EyvALAh Saolsın Şimdi Deniyim Yazarım tekrardan size teşekkür Ederim Genişletmek için tıkla ... Lumia Software Recovery Tools ile 1320'yi sıfırlayabildin mi ? bende sunucudan paket bilgisi alamadığını söylüyor.
unverann' Alıntı: Tamamdır EyvALAh Saolsın Şimdi Deniyim Yazarım tekrardan size teşekkür Ederim Genişletmek için tıkla ... Lumia Software Recovery Tools ile 1320'yi sıfırlayabildin mi ? bende sunucudan paket bilgisi alamadığını söylüyor.
unverann Üye Peocawe' Alıntı: Lumia Software Recovery Tools ile 1320'yi sıfırlayabildin mi ? bende sunucudan paket bilgisi alamadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla ... sıfırlıyamadım yükledim ama yazlımla alakalı bişey çıktı onu yüklüyo
Peocawe' Alıntı: Lumia Software Recovery Tools ile 1320'yi sıfırlayabildin mi ? bende sunucudan paket bilgisi alamadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla ... sıfırlıyamadım yükledim ama yazlımla alakalı bişey çıktı onu yüklüyo
OhMyDrogba Üye ykd96' Alıntı: "You don't give update to we. But we know hot to get install update bros " bu daha hoş oldu sanki Genişletmek için tıkla ... "you dont wanna release the upgrade for us, but we know how to install it" FLAC desteği var mı
ykd96' Alıntı: "You don't give update to we. But we know hot to get install update bros " bu daha hoş oldu sanki Genişletmek için tıkla ... "you dont wanna release the upgrade for us, but we know how to install it" FLAC desteği var mı
ykd96 Üye OhMyDrogba' Alıntı: "you dont wanna release the upgrade for us, but we know how to install it" Genişletmek için tıkla ... fak dı sistım Dexter Morgan' Alıntı: Konu güncellendi Genişletmek için tıkla ... pc nin fotoğrafını video sandım başlatmaya çalıştım
OhMyDrogba' Alıntı: "you dont wanna release the upgrade for us, but we know how to install it" Genişletmek için tıkla ... fak dı sistım Dexter Morgan' Alıntı: Konu güncellendi Genişletmek için tıkla ... pc nin fotoğrafını video sandım başlatmaya çalıştım
bozokluht Üye ykd96' Alıntı: "You don't give update to we. But we know hot to get install update bros " bu daha hoş oldu sanki Genişletmek için tıkla ... Although You haven't gave to us new update yet , we always know how we get the updates Oldumu bilmem ama denemekten zarar gelmez
ykd96' Alıntı: "You don't give update to we. But we know hot to get install update bros " bu daha hoş oldu sanki Genişletmek için tıkla ... Although You haven't gave to us new update yet , we always know how we get the updates Oldumu bilmem ama denemekten zarar gelmez
Sensation Emekli Yönetici OhMyDrogba' Alıntı: FLAC dosyaları açıyor mu müzik çalar ? Geleceği söylenmişti Genişletmek için tıkla ... Müzik çalar ve mağaza henüz güncellenmedi. Aynı şu an yani.
OhMyDrogba' Alıntı: FLAC dosyaları açıyor mu müzik çalar ? Geleceği söylenmişti Genişletmek için tıkla ... Müzik çalar ve mağaza henüz güncellenmedi. Aynı şu an yani.
OhMyDrogba Üye Sensation' Alıntı: Müzik çalar ve mağaza henüz güncellenmedi. Genişletmek için tıkla ... dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir
Sensation' Alıntı: Müzik çalar ve mağaza henüz güncellenmedi. Genişletmek için tıkla ... dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir
ykd96 Üye herkes farklı biçimlerde twitlesin ama küfür falan abartmayın ama sonradan Türkiye ye olan destekleri azalmasın oda var
herkes farklı biçimlerde twitlesin ama küfür falan abartmayın ama sonradan Türkiye ye olan destekleri azalmasın oda var
Mia Alfanso Üye 520 ye kursam sıkıntı çıkarmı arkadaşlar ? Birde sıfırlamak şartmı zaten yeni sıfırlamıştım içinde 5 6 program var?
520 ye kursam sıkıntı çıkarmı arkadaşlar ? Birde sıfırlamak şartmı zaten yeni sıfırlamıştım içinde 5 6 program var?
Sensation Emekli Yönetici OhMyDrogba' Alıntı: dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir Genişletmek için tıkla ... Ona arkadaşlar yanıt verir ama henüz olacağını sanmıyorum.
OhMyDrogba' Alıntı: dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir Genişletmek için tıkla ... Ona arkadaşlar yanıt verir ama henüz olacağını sanmıyorum.
SamilGoktas Üye unverann' Alıntı: sıfırlıyamadım yükledim ama yazlımla alakalı bişey çıktı onu yüklüyo Genişletmek için tıkla ... Onu yükledikten sonra sıfırlanacak
unverann' Alıntı: sıfırlıyamadım yükledim ama yazlımla alakalı bişey çıktı onu yüklüyo Genişletmek için tıkla ... Onu yükledikten sonra sıfırlanacak
Dexter Morgan Üye Konu Sahibi OhMyDrogba' Alıntı: dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir Genişletmek için tıkla ... Deniyorum bi dk
OhMyDrogba' Alıntı: dosya yöneticisinden açılıyor mu peki, müzik çalarla alakalı olmasa bile codec'lerle olabilir Genişletmek için tıkla ... Deniyorum bi dk