Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulamaları Telefon Üzerinde Türkçeye Çevirmek (Resimli Anlatım)
Sponsorlu Bağlantılar
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Muhammet DEDE
Üye
Paylaşım için teşekkürler
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
mferdi
Üye
Tşk arkadaşım dün yardım istiyordum bugün kendim yaptım hemde mıf editör ve organizatör allah senden razı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
noss_bar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
mferdi
Üye
Levent usta senden bir ricam var bende bir pro var ama rusca türkçeye çevîrirmisin ing türkçe yapıyom ama ruscada malesef takılıyorum
Hıqh_VoLTaqe27
Üye
levent usta şu konunun resimlerini düzenlesen çok makbüle geçecek
Telefon üzerinde çeviri yapmaya başlamadan önce daha önce anlattığım bilgisayar üzerinde çeviri konusunu okumanızı tavsiye ediyorum. Çünkü o konuda çevirinin uygulamaları düzenlemenin bütün mantığını anlattım aynı şeyleri tekrar tekrar yazmamak için telefon üzerindeki çeviride sadece yapılması gerekenleri anlattım.
1-Python 2.30 (Bazı uygulamalar pyhton tabalı olduğu için gerekli) (Ekleyen: Kurtulus40 Teşekkürler)
Konu linki: super-python-v-2-30
2-ZntxHan 2.0.6 (exe ve rsc düzenlemek parçalamak ve toplamak için)
Konu linki: ZntxHan 2.0.6 exe ve rsc editör TR Unsigned
3-Dokunmatik telefonlar için zntxhan ı kullanabilmek için Vitrualkey (sanal klavye)
Konu linki: Vitrualkey (sanal klavye) s^3 Unsigned Eng
4-Sis editör Sis sisx uzantılarını açmak ve parçalamak toplamak için
Konu linki: Sis editor 0.75 Türkçe (Ekleyen: Kerasus Teşekkürler)
Kurulum aşamaları:
1-Pytnon v2.30 kurun (hafıza kartına otomatik kurulur)
2-Vitrual (Sanal klavye) kurun (hafıza kartına)
3-ZntxHan 2.0.6 TR kurun (hafıza kartına)
4-Sis editör TR kurun (hafıza kartına)
5-Ek olarak Xplore de kurarsanız iyi olur. Lazım olabilir.
Not: Znxthan Uygulamasını başlatmadan önce sanal klavye uygulamasını (virtualkey) başlatın. Sonra gizleyin. Ekranda küçük V_K kalacak. Sonra znxthan uygulamasını başlatın. Çünkü bu uygulama alt bar kısmı gözükmediği için (tuşlu telefonlar için yapılmış) sanal klavye uygulaması sayesinde alt bardaki tuşlara erişeceğiz. Zxnthan'ı açtıktan sonra V_K basın Navkeys seçin. Ekranda sanal yön tuşları ve seçim tuşlarının olduğu klavye çıkacaktır. Resimleri sırası ile takip edin.