Uygulamaları Telefon Üzerinde Türkçeye Çevirmek (Resimli Anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

hackermenxx

hackermenxx

Üye
Dosttum bu phyton uygulamasını sorunsuz yüklüyorum fakat menüde veya herhangi biyerde uzantısı çıkmıyor .dosya yöneticisi gibi programlarla arıyorum ama bulmuyor programı. Hiçbirşey yapamıyorum NQ MOBİLE ANTİVİRÜSTEN baktığım kadarıyla arka planda uygulamanın programı çalışıyor ama menüde kısayolu yok Help MEE PLEASE :D

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
python uygulamasının simgesi var yoksa da önemli değil açılacak bir uygulama değil zaten aynı telefonunun da qt yüklü olup açmadığımız gibi ama qt ile yazılmış uygulamaları çalışması için yüklü olması şart aynı şekilde python da öyle onunla yazılmış uygulamaların çalışması için şart simgesinin olması olmaması önemli değil

hackermenxx

hackermenxx

Üye
Yardımın için teşekkür ederim. ^_~

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

hackermenxx

hackermenxx

Üye
Ztnxhan programı açılmıyor busefer neden olabilir ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefonun sistemi desteklemiyor olabilir ama sanmıyorum bir yerde hata yaptın heralde python kurduğundan emin misin tekrar dene python 2.30 sürüm var onu kur onla zxthan açılıyor

hackermenxx

hackermenxx

Üye
phytonu yükledim sorunsuz Yok kar etmiyor ama daha iyi oldu eskiden hiç tepki yoktu şimdi enazından birmüddet program açılmaya çalışıyor ama açılmıyor. Zxthan dan bahsediyorum telefonum 603 fp2

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
fp2 cihazım yok ben fp1 im belki de çalışmıyor artık

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
önemli değil rica ederim

semihgr

semihgr

Üye
zxthan bende açlmyo

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
python kurdun mu senin 6300 sa olmaz telin s40 bunlar s60 için yani s60 ve S^3 için

semihgr

semihgr

Üye
ben nasl trkçe yapcz anlamayamadm mesala çnce bışeyı

- - - Eklendi - - -

tm zntx ı clstrdmda tlfndaym ben anrufnı tr yapcktm yapamadm

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
uygulamanin linkini atar. Misin bakayım ona göre yönlendireyim seni

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
teşekkürler deniycem :)

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
S.a denedim ama olmadı lütfen yardım.

Şu kısmı anlamadım "Exe düzenlemek: Unpack edilmiş exeyi düzenlemek için zxnthan ile Seçenekler – Düzenle – Metin ile deyip dosya yöneticisinden uygulamanınismi_unpack.exe isimli exeyi seçip düzenlemeye başlıyoruz. Exe de düzenleme yaparken dikkat edin sadece uygulamada görünen dil satırlarını çevirin. Exe de karakter sınırı var ona göre anlamlı çeviriler yapın. Düzenleme bittikten sonra Seçenekler - Kaydet - Kaydet deyin."

Ya orda takıldım. Dosya yöneticisi derken.sanırsam " zxnthan " dimi?
Şunuda anlamadım. " Exe de düzenleme
yaparken dikkat edin sadece uygulamada
görünen dil satırlarını çevirin " Düzenleme nasıl olacak ki. _unpack.exe isimli exeyi seçtim. ok a bastım.unpack.exe dosya içeriği çıktı. 13 tane içerik var. Afedesiz, o 13 içerikten ben nerden bileyim Dil satırı hangisi ?

Neyse devam ettim anlamadığımdan tabiki hatalı devam ettim. Sonra dosyayı E ye kaydettim. Yükledim. ( Smart movie ) yi açtım. malesef yine ıngilizce. Türkçeye çeviremedim.

Sonra kaldırdım. Sis editör e geri döndüm türkçe olması için. ( imzaladım, 30 yıl sertifikalandirdim :D :D sonra sis editör de dil seçeneğini gördüm belki ordan türkçe oluyo sandım ( Ingilizce dili sildim :D türkçe dil ekledim :D :D ) tekrar kaydettim. Yükledim Malesef yine aynı ıngilizce :))))

Lütfen yardım edin. Teşekkürler..

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Lütfen yardım. Bi sorun çıkarsa uğraşmayın pm atın demiştiniz. Attım ?

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
S.a denedim ama olmadı lütfen yardım.

Şu kısmı anlamadım "Exe düzenlemek: Unpack edilmiş exeyi düzenlemek için zxnthan ile Seçenekler – Düzenle – Metin ile deyip dosya yöneticisinden uygulamanınismi_unpack.exe isimli exeyi seçip düzenlemeye başlıyoruz. Exe de düzenleme yaparken dikkat edin sadece uygulamada görünen dil satırlarını çevirin. Exe de karakter sınırı var ona göre anlamlı çeviriler yapın. Düzenleme bittikten sonra Seçenekler - Kaydet - Kaydet deyin."

Ya orda takıldım. Dosya yöneticisi derken.sanırsam " zxnthan " dimi?
Şunuda anlamadım. " Exe de düzenleme
yaparken dikkat edin sadece uygulamada
görünen dil satırlarını çevirin " Düzenleme nasıl olacak ki. _unpack.exe isimli exeyi seçtim. ok a bastım.unpack.exe dosya içeriği çıktı. 13 tane içerik var. Afedesiz, o 13 içerikten ben nerden bileyim Dil satırı hangisi ?

Neyse devam ettim anlamadığımdan tabiki hatalı devam ettim. Sonra dosyayı E ye kaydettim. Yükledim. ( Smart movie ) yi açtım. malesef yine ıngilizce. Türkçeye çeviremedim.

Sonra kaldırdım. Sis editör e geri döndüm türkçe olması için. ( imzaladım, 30 yıl sertifikalandirdim :D :D sonra sis editör de dil seçeneğini gördüm belki ordan türkçe oluyo sandım ( Ingilizce dili sildim :D türkçe dil ekledim :D :D ) tekrar kaydettim. Yükledim Malesef yine aynı ıngilizce :))))

Lütfen yardım edin. Teşekkürler..

Dil satırları genelde aralıklı olanlardır örnek: Apps exit? çevrilebilir ama appsexit gibi bitişikse ellemiyorsun kodlamadır
evet zxtchan ın kendi yöneticisiinden
dil satırları çok nadir exe içinde olur ilk bakılacak olan sis içindeki rsc r01 gibi dil dosyalarıdır bunlar varsa exe ye gerek kalmaz
sis i eng kısmını tr yapmakla türkçe olmaz uygulama :) keşke olsa ama malesef

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Şimdi üstad ilk defa yapmaya çalıştığım için acemiyim ama bi gün öğrenicem ınadım inat ve paylasım yapacağım inşallah :)

. Resim 32 de " ...unpack_pack.exe " ben smart movie yi yapmaya çalışıyorum. Paketlenmiş exe yok.. Silinecek olanlara baktım orda da yok :(

Ya üstad sana bi link vercem.

" "

O linkte smart movie var. Ne ne yaptım ne ettim olmadı yha.. o linkteki programı türkçeye çevirir misiniz. Ve aynı şekil nasıl yapıldığının resmini çekip koyar misiniz. Bakalım ben nerde hata yaptım.

Çevirip resimleri gösterir misin lütfen yha. bütün geçmişine fatiha olurum. :)

Aha bak bu akşam cuma akşamı. aha bu akşam edecem söz.

Üst Alt