S.a denedim ama olmadı lütfen yardım.
Şu kısmı anlamadım "Exe düzenlemek: Unpack edilmiş exeyi düzenlemek için zxnthan ile Seçenekler – Düzenle – Metin ile deyip dosya yöneticisinden uygulamanınismi_unpack.exe isimli exeyi seçip düzenlemeye başlıyoruz. Exe de düzenleme yaparken dikkat edin sadece uygulamada görünen dil satırlarını çevirin. Exe de karakter sınırı var ona göre anlamlı çeviriler yapın. Düzenleme bittikten sonra Seçenekler - Kaydet - Kaydet deyin."
Ya orda takıldım. Dosya yöneticisi derken.sanırsam " zxnthan " dimi?
Şunuda anlamadım. " Exe de düzenleme
yaparken dikkat edin sadece uygulamada
görünen dil satırlarını çevirin " Düzenleme nasıl olacak ki. _unpack.exe isimli exeyi seçtim. ok a bastım.unpack.exe dosya içeriği çıktı. 13 tane içerik var. Afedesiz, o 13 içerikten ben nerden bileyim Dil satırı hangisi ?
Neyse devam ettim anlamadığımdan tabiki hatalı devam ettim. Sonra dosyayı E ye kaydettim. Yükledim. ( Smart movie ) yi açtım. malesef yine ıngilizce. Türkçeye çeviremedim.
Sonra kaldırdım. Sis editör e geri döndüm türkçe olması için. ( imzaladım, 30 yıl sertifikalandirdim

sonra sis editör de dil seçeneğini gördüm belki ordan türkçe oluyo sandım ( Ingilizce dili sildim

türkçe dil ekledim

) tekrar kaydettim. Yükledim Malesef yine aynı ıngilizce

)))
Lütfen yardım edin. Teşekkürler..