Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama Güncellemesi 1.0 (659 KB) [22.02.2011]
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
calis84
Üye
Banada bugün geldi (hemde Pr 1.1 ile beraber) ikiside telefon üzeriden gözüktü ve suan yapiyorum
hotmail1
Üye
kodunuz nedir
karaboga_1890
Üye
arkadşın profil bilgisinde yurt dışı yazıyo ama buraya güncelleme geldi veya yaptım diyenler kodlarını yazsa güzel olur gerçekten
hastali
Üye
evet kodun ne kardeş 059D576 de nolur artık şu koda da gelsin deliricem
throner
Üye
Konu Sahibi
yok hacı daha türkiye kodlu tellere çıkmadı. artık hiç umramda deil çıksa da gıcıklığına yüklemiceksin
hastali
Üye
ya kardeşim nokia shoplar yapiomuş geçen götrdm 3saat snra alırsın dedi ya kuyruk warmış
calis84
Üye
Arkadaslar beni Telefon kodu 059D1W3
BASKANCIHAN
Üye
kardeş bu eski bir güncelleme telefonu formatladın heralde çünkü bu güncelleme çok önceden yapılmış bir güncelleme..iyi forumlar
melgklay
Üye
Hayır arkadaşlar sanırım buldum farkı.. Benim kod 59D956 ve az önce bende yükledim bunu adı uygulama güncellemesi ve 600 kb civarıydı.. Önceki güncellemenin adı ise telefon uygulama güncellemesi 5.1 yazıyor bende
[alikan]
Üye
Şaka gibi ya daha P.R 1.1 gelmeden bu güncelleme geldi ne işe yarıcaksa bende denedim gördü şimdi yükledim.