Uygulama Güncellemesi 1.0 (659 KB) [22.02.2011]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
throner

throner

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama Güncellemesi 1.0 (659 KB) [22.02.2011]
n8 de yazilim guncellemesini acinca boyle bir guncelleme gosteriyor. ne oldugu ne ise yaradigini bilen var mi? aciklamada telefon uygulamalarinin kararliligini gelistirir yaziyo

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben şimdi baktım bende yok

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
format felan mı atmıştınız acaba :)

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bendede vardı bu güncelleme yaptm uygulama performansını geliştiren bi ggüncelleme sadece

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
bizde nie yok :D

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
hee şimdi hatırladım format atınca bana da çıktı ama ben yüklemeden bi daha format attım bi daha çıkmadı :d belki şimdi gelmiştir bakıyım bi

Uruloki

Uruloki

Üye
ya bence arkadaş yeni aldı o cihazı çünkü ben o güncellemeyi 4.5 ay önce yaptım

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
4.5 ay mı :) baya olmuş ama o uyg. güncellemesi 350 kb olması lazım sonra 1086 kb çıktı arkadaşın dediğini az önce ben de yükledim ama telefon kendini başlatmadı :)

melgklay

melgklay

Üye
:) :) :)

berkayevs4

berkayevs4

Üye
banada geldi beyler.. yaptım.

Uruloki

Uruloki

Üye
4.5 ay mı :) baya olmuş ama o uyg. güncellemesi 350 kb olması lazım sonra 1086 kb çıktı arkadaşın dediğini az önce ben de yükledim ama telefon kendini başlatmadı :)

tmm işte 1086 kblik olanı kastediyorum hatta iki hafta önce veri sil geri yükle yaptım tekrar yüklendi ee hatta nokia N8 de kod hatası vardı onu düzeltmek için yayınlamıştı bunu

hastali

Üye
banada geldi kaçaydır kullaniorum telefonu pr1.1i beklemkten saatte bi baktım için:D:D:D yeni geldi ama biişe yaradı yopk bence nekdr saçma güncelleme warsa bana gel,o ztn ama pr11 gelmio :D

throner

throner

Üye
    Konu Sahibi
ya bence arkadaş yeni aldı o cihazı çünkü ben o güncellemeyi 4.5 ay önce yaptım

yok yeni almadım.15 ocakda (tt arena açılış tarihi:oke:) almıştım. telefon ürün kodu: 059D956

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
gelen güncelleme video güncellemesi sürüm (52) idi (53) olmuş :)

matrax-0052

Üye
Arkadaşlar bu 659kblık güncelleme yeni ben hergün kontrol ediyorum ve yükledim asphalt5 oyunu kasmaz oldu önceden çok kasıyodu şimdi çok güzel oldu yükleyin sizde bi bakın.

Uruloki

Uruloki

Üye
belki pr 1.1 güncellemesi olabilir dicemde pr 1.1 mi cihazınız ama uyg.güncellemesi v1.0 demişsin onu daha önce yaptılar iyi bak bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt