Bende rompathclerin ikiside kırmızı oluyor ama mobile securty dekilerin 3 unude kurduguma emınım 2 kez yaptım format atıp hemde ama genede olmadı rompathc ler kırmızı oluyor tıklayınca yardım lutfen.. telefonum E72
benim en önemli sorunum bir kere rom patcher yuklenmiyo
benim ayarlarım zaten öyle 5800 kullanıyorum
sertifika hatası mı veriyor?hayır yüklemenin yarısında yüklenemiyor diyerek kapatıyo
...
Rom Patcherı Açtım Open4 All Yeşil Oldu Install Server Kırmızı Çarpı Görünüyor Hala Sertifika Hatası Alıyorum Diyenler....Telefonunuza Uygun installserver.exeyi C:\sys\bin klasörüne atacaksınız,Sonra Sertifikasız Uygulamaları Yükleyebilirsiniz...Eğer Uygun Olmayan Bir installserver.exe atarsanız Uygulama Yüklerken Dosya Bozuk Hatası Alırsınız.Onu Silip Uygun Olanı Atarsanız Sorun Çözülecektir...Artık Bu Rom Patcherdaki Install Server Yaması Yeşil Olmaz C:\sys\bin Klasörüne Attığınız installserver.exe Bunun Görevini Üstlenmektedir....
?Sertifikayason.zip dosyasını kaç kere indirdiysem indireyim devamlı Dosya bozuk iletisi alıyorum.İçindekileri bilgisayarda çıkarıp teker teker yükleyeyim dedim yine dosya bozuk iletisi alıyorum.Teknolojiyi 5 yıl geriden takip etmek kolay değil sanırım ama olmuyor maalesef.Ben PES ettim...Daha baştan dosya bozuk iletisi tüm hevesimi kaçırdı...Telefonumun Modeli Nokia N95 8GB