Üst Konudaki Hack Yöntemi İçin Resimli Anlatım Ve Yapılan Hatalar İçin Çözümler

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
allah razı olsun ne güzel anlattın 1 kerede yaptım

SHS

SHS

Üye
oldu mu sonunda:D

phasan

phasan

Üye
oldu ama tel baya kasıyor

SHS

SHS

Üye
niyeki yav:hmmm

phasan

phasan

Üye
bilmem hack çok kasıyor

inside_2

Üye
Bende rompathclerin ikiside kırmızı oluyor ama mobile securty dekilerin 3 unude kurduguma emınım 2 kez yaptım format atıp hemde ama genede olmadı rompathc ler kırmızı oluyor tıklayınca yardım lutfen.. telefonum E72

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Bende rompathclerin ikiside kırmızı oluyor ama mobile securty dekilerin 3 unude kurduguma emınım 2 kez yaptım format atıp hemde ama genede olmadı rompathc ler kırmızı oluyor tıklayınca yardım lutfen.. telefonum E72

tmquarantine nin C de olduğuna emin ol zip olarak değil içindeki klasörü atacaksın

mobilsecurity deki 3 yamayıda işaretliyecek ve restore yapacaksın

numanxx

Üye
resimdekileri aynen uyguladım ama hack olmadı yaww. Tel c6-01

muhammed öztürk

Üye
hack yaptm snsz teşekkürler

emredrmn

Üye
e63 tamamdır eyvallah

Mr.ED

Mr.ED

Üye
Nokia 603'de (FP1 siz) başarıyla işlem gerçekleştirildi. Fakat İlkinde yanlış intalserver.exe attığımdan telefon kafayı bozmuştu. Bende fabrika ayarlarına döndüm. Bu sefer de NFC ile gelen oyunlar ve uygulamalar silindi ve şimdi tekrardan hediye olarak gelmiyor. Bu uygulamaları nasıl bulabilirim.
Saygılarımla....

netnick

Üye
benim en önemli sorunum bir kere rom patcher yuklenmiyo

netnick

Üye
benim ayarlarım zaten öyle 5800 kullanıyorum

netnick

Üye
hayır yüklemenin yarısında yüklenemiyor diyerek kapatıyo

kara952

kara952

Üye
...

Rom Patcherı Açtım Open4 All Yeşil Oldu Install Server Kırmızı Çarpı Görünüyor Hala Sertifika Hatası Alıyorum Diyenler....Telefonunuza Uygun installserver.exeyi C:\sys\bin klasörüne atacaksınız,Sonra Sertifikasız Uygulamaları Yükleyebilirsiniz...Eğer Uygun Olmayan Bir installserver.exe atarsanız Uygulama Yüklerken Dosya Bozuk Hatası Alırsınız.Onu Silip Uygun Olanı Atarsanız Sorun Çözülecektir...Artık Bu Rom Patcherdaki Install Server Yaması Yeşil Olmaz C:\sys\bin Klasörüne Attığınız installserver.exe Bunun Görevini Üstlenmektedir....

bende installserver.exe yok napcaz :D ?

iletisimnet

Üye
Sertifikayason.zip dosyasını kaç kere indirdiysem indireyim devamlı Dosya bozuk iletisi alıyorum.İçindekileri bilgisayarda çıkarıp teker teker yükleyeyim dedim yine dosya bozuk iletisi alıyorum.Teknolojiyi 5 yıl geriden takip etmek kolay değil sanırım ama olmuyor maalesef.Ben PES ettim...Daha baştan dosya bozuk iletisi tüm hevesimi kaçırdı...Telefonumun Modeli Nokia N95 8GB

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Sertifikayason.zip dosyasını kaç kere indirdiysem indireyim devamlı Dosya bozuk iletisi alıyorum.İçindekileri bilgisayarda çıkarıp teker teker yükleyeyim dedim yine dosya bozuk iletisi alıyorum.Teknolojiyi 5 yıl geriden takip etmek kolay değil sanırım ama olmuyor maalesef.Ben PES ettim...Daha baştan dosya bozuk iletisi tüm hevesimi kaçırdı...Telefonumun Modeli Nokia N95 8GB

Daha önce başka konulardan telefonunu hacklemeyi felan denedin mi?

Herhengi bir uygulama yüklerkende aynı hatayı veriyor mu?

Üst Alt