Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üst Konudaki Hack Yöntemi İçin Resimli Anlatım Ve Yapılan Hatalar İçin Çözümler
Sponsorlu Bağlantılar
Hasan
Üye
Bi e51li daha çıktı
imhotep_13
Üye
benim tlf e55 sert.son klasöründe tmqtindex ve 3 tane qat dosyası var c'ye genişlettim hatta bu 3 qat dosyasını da icine attım ama yine karantina da görunmuyo yanlıs olan ne tesekkürler şimdiden
caizer
Üye
arkadasım saol emegıne yuregıne bılegıne saglık
bagerhk
Üye
nokia c6-01 anna da deneyen varmı?
smallord
Üye
cok cok cok sagolun aylardir ugrasiyordum bu konu sayesinde oldu cok tsk ederim
maserte
Üye
10 numara. c5-00 da çalıştı. teşekkürler reyiz
mustyy93
Üye
x-plore'yi yükleyemiyorum sertifika hatası veriyo.. ? onla kısıtlı kalmamak için bir çok yerden farlı farklı indirdim ama hiç bi şekilde olmuyo ?
Forza19o3
Üye
Üstad bin dosyasını göremiyorum installserver.exe yi atmak için ikiside kırmızı oluyor bende ayrıca
mekan38
Üye
603 de calısmadı
namxes
Üye
mobile_security.sis dosyasını kurarken sertifika hatası veriyor. bu şekilde telefonu nasıl hackleyebilirim ki??
casska
Üye
ben de herseyi yaptim ama simdi tum yuklenecek uygulamalarda dosya bozuk hatasi aliyorum
casska
Üye
tamamdir oldu 9.2 yerine 9.1i yuklemisim
asuguen
Üye
karde ben xplore yı zıpten cıkrarıp yuklerken sertıfıka hatası alıyorum
mamilan
Üye
dediginiz gibi yaptım install server kırmızıydı ama süresi gecmis sertifikaları yüklüyo artık cihazım E71 hack
kifayet
Üye
Bende xplore yüklendi ama sertifikaya son dosyası yok içinde neden ?
c7 belle mission failed restore diyorum unable restore ... en altındada try again diyo galiba sorun orda restore dyince 3 tane şeyin yok olmasımı gerekiyor
c7 belle mission failed restore diyorum unable restore ... en altındada try again diyo galiba sorun orda restore dyince 3 tane şeyin yok olmasımı gerekiyor
sertifikayason.zıp dosyasını gerekli bağlantıdan sen indireceksin sonra o dosyayı açıp gerekli programları ve yonergeleri uygulayacaksin yapamazsan ben özelden yardımcı olurum sorun değil