Üst Konudaki Hack Yöntemi İçin Resimli Anlatım Ve Yapılan Hatalar İçin Çözümler

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan

Üye
Bi e51li daha çıktı:D

imhotep_13

Üye
benim tlf e55 sert.son klasöründe tmqtindex ve 3 tane qat dosyası var c'ye genişlettim hatta bu 3 qat dosyasını da icine attım ama yine karantina da görunmuyo yanlıs olan ne tesekkürler şimdiden

caizer

Üye
arkadasım saol emegıne yuregıne bılegıne saglık

bagerhk

Üye
nokia c6-01 anna da deneyen varmı?

smallord

Üye
cok cok cok sagolun aylardir ugrasiyordum bu konu sayesinde oldu cok tsk ederim :D:tşk:

maserte

Üye
10 numara. c5-00 da çalıştı. teşekkürler reyiz

mustyy93

Üye
x-plore'yi yükleyemiyorum sertifika hatası veriyo.. ? onla kısıtlı kalmamak için bir çok yerden farlı farklı indirdim ama hiç bi şekilde olmuyo ?

Forza19o3

Üye
Üstad bin dosyasını göremiyorum installserver.exe yi atmak için ikiside kırmızı oluyor bende ayrıca

mekan38

Üye
603 de calısmadı

namxes

Üye
mobile_security.sis dosyasını kurarken sertifika hatası veriyor. bu şekilde telefonu nasıl hackleyebilirim ki??

casska

Üye
ben de herseyi yaptim ama simdi tum yuklenecek uygulamalarda dosya bozuk hatasi aliyorum

casska

Üye
tamamdir oldu 9.2 yerine 9.1i yuklemisim

asuguen

Üye
karde ben xplore yı zıpten cıkrarıp yuklerken sertıfıka hatası alıyorum

mamilan

Üye
dediginiz gibi yaptım install server kırmızıydı ama süresi gecmis sertifikaları yüklüyo artık cihazım E71 hack :D

kifayet

Üye
Bende xplore yüklendi ama sertifikaya son dosyası yok içinde neden ?

realwolf35

Üye
sanırsam bende bı sorun var. Anlamıyorum ne oluyor ne bıtıyor :D bıraz karısık sankı :))

thurq123

Üye
c7 belle mission failed restore diyorum unable restore ... en altındada try again diyo galiba sorun orda restore dyince 3 tane şeyin yok olmasımı gerekiyor

place3461

place3461

Üye
c7 belle mission failed restore diyorum unable restore ... en altındada try again diyo galiba sorun orda restore dyince 3 tane şeyin yok olmasımı gerekiyor

c7de de oluyor kardeşim ben arkadaşın c7 bellesini hackledim sen hangi aşamaları hallettin özele yaz bugün yarın hackleriz onu

---------- Eklendi @ 08:53:47 ---------- Yazıldı @ 08:50:26 ----------

Bende xplore yüklendi ama sertifikaya son dosyası yok içinde neden ?

sertifikayason.zıp dosyasını gerekli bağlantıdan sen indireceksin sonra o dosyayı açıp gerekli programları ve yonergeleri uygulayacaksin yapamazsan ben özelden yardımcı olurum sorun değil

Üst Alt