xinanux
Üye
bende bir turlu link leri cıkmıyor. İndiremedim o yuzden
kardeş linkler üst konuda burası resimli anlatım.
bende bir turlu link leri cıkmıyor. İndiremedim o yuzden
Allah ne muradınız varsa versin 2 yıldır uğraşıyorum en sonunda sayenizde telefon hacklendiN96
Ustad allah ne muradın varsa versin n95 8gb v.35.0.001 sayende hacklendi dilediğim programı atıyorum
banamısın demiyor ne bozuk dosya ne sertifika hatası bile vermiyor.
Saygılarımla ustad en büyük allah beşeri sistemdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız:d
Ustad allah ne muradın varsa versin n95 8gb v.35.0.001 sayende hacklendi dilediğim programı atıyorum
banamısın demiyor ne bozuk dosya ne sertifika hatası bile vermiyor.
Saygılarımla ustad en büyük allah beşeri sistemdeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız:d

patches teki derken ne demek istediniz ben anlamadı.s ben bi yabancı siteden e71e uygun ınstallserver.exe indirdim sys/bın klasörüne attım ama olmadı burda siliceğimiz dosyanın adını tam olarak söylerseniz yapabilicem galiba konu için teşekkürlerdüzeltme :
Rom Patcherı Açtım Open4 All Yeşil
Oldu Install Server Kırmızı Hala
Sertifika Hatası Alıyorum
Diyenler....Telefonunuza Uygun
Install Server.exeyi C:\sys\bin
klasörüne atacaksınız.Uygulamalar Sorunsuz Yüklenecektir.Eğer Uygun
Olmayan Bir Install Server.exe
atarsanız Uygulama Yüklerken Dosya
Bozuk Hatası Alırsınız.Onu Silip
Uygun Olanı Atarsanız Sorun
Çözülecektir...
Burda sys/bin içine atarken patches tekini silin ints.... Diye olanı yoksa attığınız çalışmaz

patches teki derken ne demek istediniz ben anlamadı.s ben bi yabancı siteden e71e uygun ınstallserver.exe indirdim sys/bın klasörüne attım ama olmadı burda siliceğimiz dosyanın adını tam olarak söylerseniz yapabilicem galiba konu için teşekkürler![]()
Bunu at calısması lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
verdiğin dosyayı koydum olmadı off :S
tmm şimdi denicem cevap yazarım
yine olmadı ya deli oluyorum bu telefona :S
rom pacherda ınsstal server kırmızı oldu sertifikasız uygulama denemedim