Eren Değerli
Moderator
-
Konu Sahibi
-
rica ederimYararlı paylaşım
denediğin zaman mesaj atarsan sevinirimSterilizasyon cihazına deneyeceğim. 448 mb ram var cihazda . Xp tabanlı 1.0 Ghz işlemciye sahip
Şimdi bilir kişiye sorum var
1-)8 GM Flash var bende bunu dediğiniz şekilde yaptığımda gerçek ram olarak kullanılabiliyormu
2-) 8 GB flash i ram olarak yaptım 8 GB in 8 inide kullanıyormu kullanılıyorsa ne kadarini kullanıyor
3-) 8 GB tagtigimda özellikler kısmında ram yükselmiş şekilde gözüküyor mu
4-) Performans yönünde normal ram gibi performans veriyor mu
Detaylı sorular sordum fakat cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Gerçek ram olarak kullanmaz fakat ram'in yanında ek yardımcı olarak kullanır. 8 gb nin istediğin kadarını kullanabilirsin. Özellikler kısmında ram yükselmiş gözükmez. Performans ta normal ram gibi çalışmaz nedeni ise usb olması ama farkedilecek derecede performans artışı görebilirsin.(donanıma göre değişir)Şimdi bilir kişiye sorum var
1-)8 GM Flash var bende bunu dediğiniz şekilde yaptığımda gerçek ram olarak kullanılabiliyormu
2-) 8 GB flash i ram olarak yaptım 8 GB in 8 inide kullanıyormu kullanılıyorsa ne kadarini kullanıyor
3-) 8 GB tagtigimda özellikler kısmında ram yükselmiş şekilde gözüküyor mu
4-) Performans yönünde normal ram gibi performans veriyor mu
Detaylı sorular sordum fakat cevaplarsaniz sevinirim şimdiden teşekkürler
windows vista dan itibaren var bu özellik.Windows XP embedded versiyonunda böyle bir özellik yok malesef.
Donanıma göre değişme gösterebilir. Örneğin 1gb ram olan bir pc de denersen faydasını görebilirsin.Valla ben denedim hem de çok ama bir faydasını görmedim
4 GB ram var olur mu ?Donanıma göre değişme gösterebilir. Örneğin 1gb ram olan bir pc de denersen faydasını görebilirsin.
Adam bilgisayar ramini flash bellekle arttırabilir miyim diye sormuş sen hdd'den bahsediyorsun? Flash bellekler asla gerçek ramlerin yerini tutmazlar flash belleklerin okuma hızları ile ramlerin okuma hızları arasında dağlar kadar fark var ayrıca flash bellek bellirli bir kullanımdan sonra bozuluyor hiç uğraşma. Hız farkını hissetmezsin bile arkadaşların söyledikleri gibi sistemin sadece yetersiz kaldığı bazı yerlerde ek fayda sağlar onun dışında flash belleği ram olarak kullanmak gereksizdir. SSD'lere gelince şu anda SSD'lerin fiyatları oldukça yüksek ve hdd'ye göre kapasiteleri oldukça düşük. Eğer sen sistemine adam gibi bakım yaparsan beş senelik hdd'de ilk günkü gibi çalışır. Ağzına kadar doldur sistemi hiç temizlik yapma çöpe dönsün sonra sistem kitleniyor takılıyor. 2 dakika açılış süresi olan sistemim şu anda 30 saniyede açılıyor Windows 7 64 bit kullanıyorum.Gözünüzü SeveyimGidin Bi SSD Alın Hızın Alasını Görün Uğraşmayın Flaş Bellekle Filan HDD dende Yavaş USB Bellekler
ne kadar işe yaramasını bekliyorsunBence hiç uğraşmayın işe yaradığını görmedim
Zaten ek ram ihtiyacım yok bir şeyde beklediğim yokne kadar işe yaramasını bekliyorsunusb bu ram değil ayrıca @max_18 gerekeni söylemiş bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?