Ulusa Sesleniş'te dikkat çeken ayrıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Ulusa Sesleniş'te dikkat çeken ayrıntı

[h=2]Başbakan'ın dün gece televizyonlarda gösterilen Ulusa Sesleniş konuşmasında bir ayrıntı gözden kaçmadı.[/h]
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ayki konuşması da her ay olduğu gibi televizyonlarda ekrana geldi.

Erdoğan, dün gece ekrana gelen konuşmasında ekonomik gelişmelerden dışişlerinde Fransa ile gerilime, PKK'ya yönelik operasyonlardan KCK'ya kadar birçok konuda açıklama yaptı. Bu sırada dikkat çeken bir ayrıntı sosyal paylaşım sitesi Twitter'da gecenin konusu oldu.

[h=4]TUZ GÖLÜ YOK[/h] Başbakan'ın ekrana gelen konuşmasında, arkasında "içine Türk bayrağı yerleştirilmiş" bir Türkiye haritası bulunurken, haritanın içinde "Tuz Gölü"nün olmaması dikkat çekti.

Erdoğan'ın sol yanında (izleyiciye göre sağ) Van Gölü çok net bir biçimde belli olurken, hemen sağ yanında ise (izleyiciye göre sol) Tuz Gölü bulunması gerekirken haritadaki boşluk ekran başındakileri şaşırtırken bu harita sosyal medya siteleri ve Twitter'da gecenin en çok konuşulan konularından biri oldu.

KAYNAK:

mstf_l

mstf_l

Üye
unutulmus bi ayrıntıdır herseyde bisey arıyorlar

----------Eklendi @ 08:36:09 ---------- Yazıldı @ 08:35:25 ----------

belkide kuraklıga dikkat cekmek istemislerdir :ehe

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
unutulmus bi ayrıntıdır herseyde bisey arıyorlar

----------Eklendi @ 08:36:09 ---------- Yazıldı @ 08:35:25 ----------

belkide kuraklıga dikkat cekmek istemislerdir :ehe

Efenim,unutulmuş olabilme ihtimali imkansıza yakın da kuraklığa dikkat çekme ihtimali bayağı bi yüksek görünüyo şu durumda,tespitiniz hoşuma gitti :good:

Türe

Türe

Üye
Evet mantıklı kuraklık :)

Rock_in_Rollx2

Rock_in_Rollx2

Üye
tuz gölünün orda yıldız var batıda türk bayrağı doğuda hiç birşey yok başbakan var acaba bu ne? Mesaj mı veriliyor

khytr89

khytr89

Üye
subliminal bir mesaj veriliyor olmalı.. bu konu hakkında konu açmıştım ama bunu görünce sildim.. Türk bayrağının tam ortada olması gerekmez miydi? birde kafasıyla tam ortadan ülkeyi bölüyor... bu kadar tesadüf olmaz yani ...

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
subliminal bir mesaj veriliyor olmalı.. bu konu hakkında konu açmıştım ama bunu görünce sildim.. Türk bayrağının tam ortada olması gerekmez miydi? birde kafasıyla tam ortadan ülkeyi bölüyor... bu kadar tesadüf olmaz yani ...

+1 :good: siyasi meselelerde sübliminal mesajlar nedense "tesadüfen" tavan yapıyor :hmmm

khytr89

khytr89

Üye
öyle ya da böyle kürtler istediğini elde edecek gibi görünüyor... 35 kişi terörist sanıldı diye öldürüldü.. peki sadece askeriye mi suçlu? bu adamlar terörist olsa ve gidip bir karakolu bassa şehitler versek bu kezde neden öldürülmedi diye haberler çıkacaktı.. biz taviz verdikçe burnumuzdan fitil fitil getirecek bu kürtler.. zaten bdp yetkililerinden biri bize özerklikte yetmez demişti.. Misak-ı millî sınırlarından bir taviz verilsin gerisini düşünemiyorum.. ama bunuda unuttururlar Türk halkına :off:

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
öyle ya da böyle kürtler istediğini elde edecek gibi görünüyor... 35 kişi terörist sanıldı diye öldürüldü.. peki sadece askeriye mi suçlu? bu adamlar terörist olsa ve gidip bir karakolu bassa şehitler versek bu kezde neden öldürülmedi diye haberler çıkacaktı.. biz taviz verdikçe burnumuzdan fitil fitil getirecek bu kürtler.. zaten bdp yetkililerinden biri bize özerklikte yetmez demişti.. Misak-ı millî sınırlarından bir taviz verilsin gerisini düşünemiyorum.. ama bunuda unuttururlar Türk halkına :off:

Yazdıklarınıza noktasına virgülüne kadar katılıyorum efenim :good: ama kastınız tüm Kürt halkına olmasın,rica ediyorum ve lütfen biraz sakin olun,zira siyasi tartışma ortamı oluşturduğunuz takdirde konu yönetim tarafından kökten silinecektir.

khytr89

khytr89

Üye
tabiki tüm Kürt halkını kapsamıyorum.. zaten bdp nin Kürt çıkarlarını düşündüğünüde sanmıyorum.. yabancı güçlerin oyunu gibi geliyor.

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
tabiki tüm Kürt halkını kapsamıyorum.. zaten bdp nin Kürt çıkarlarını düşündüğünüde sanmıyorum.. yabancı güçlerin oyunu gibi geliyor.

Zaten Kürtlerin belirtmek istediğimiz kesimi belirtmediğimiz Kürtlerin faydasına çalışıyor olsaydı bugün Kürt halkını iki sınıfta ele alıyor olmazdık efenim,bunu da unutmamak gerekir :good:

khytr89

khytr89

Üye
haklısın :oke: umarım kurtuluş savaşında olduğu gibi yine tek yürek tek millet oluruz da ayrım yapmaya çalışanlara fırsat vermeyiz.. ama yinde başbakanın ulusa seslenişindeki harita gerçekten kafaları karıştırıyor.. bakalım neler olacak.. umarım 2012 sağlığın,mutluğun,barışın ve başarının her daim bizle olduğu bir yıl olur...

bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
haklısın :oke: umarım kurtuluş savaşında olduğu gibi yine tek yürek tek millet oluruz da ayrım yapmaya çalışanlara fırsat vermeyiz.. ama yinde başbakanın ulusa seslenişindeki harita gerçekten kafaları karıştırıyor.. bakalım neler olacak.. umarım 2012 sağlığın,mutluğun,barışın ve başarının her daim bizle olduğu bir yıl olur...

+1 :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...