<<<UCweb browser 7.3 türkçe son versiyondur By Burhan 2010 farkıyla>>>

Sponsorlu Bağlantılar

nejdet can

nejdet can

Üye
elinize saglik

bincol

Üye
hocam onları değiştirmek sistemi çökertir.Onlar çince yazılar.Ama püf noktası şu.Indirdiğin şey eğer jpg, sis, mp3 vb. şeyler ise ilk kareye tıklayın.Ama eğer jar, zıp, ya da rar ise ortadaki kareye basın.Deneme yanılma yoluyla halledilir yani...

Teşekkür ederim kardeşim, bende öyle yapıyordum ama işte görsellik olsun istemiştim :) sağlık olsun buna da şükür :) tekrardan ellerine sağlık...

acati

acati

Üye
s60 v2 denilmiş , ama tel listesinde N73 de var? N73 s60 v3 değil mi? Ya da program s60 v3 lerde de çalışıyor mu?

The_DrFt_KinG

The_DrFt_KinG

Üye
meraba arkadaslar ben wentto f003 telefonum için web browser tarzında facebookta arkadaslarla sohbet ettıgımız sayfayıda acabılecek bir browser arıyorum bolt browser ındırdım fakat wirelesten nete baglanamadım yardımcı olurmusunuz

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
meraba arkadaslar ben wentto f003 telefonum için web browser tarzında facebookta arkadaslarla sohbet ettıgımız sayfayıda acabılecek bir browser arıyorum bolt browser ındırdım fakat wirelesten nete baglanamadım yardımcı olurmusunuz

kardeş ucwebi öneririm ben.

--------------- Ekleme ---------------

denedin mi? Kardeş.

zaza

zaza

Üye
teşekkürler :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim.

dogugun12

Üye
sisx olarak verrmsn benımkı acmiyoda bu uzantıyı

serseri_72

Üye
tşk burhan abi

alone_city

Üye
Abi n70 vodafone internet proy neydi bide yakın port

birteksen

birteksen

Üye
ben birtürlü bu programla bağlanamıyorum yükleme işlemi bağlanıyor yazısının ortasına kadar gelior ondan sonra tık yok. ayarlardan kullandığım operatörün baglantı ayarlarını seiyorum yinede yok
ne yapabilirim.

by berk

by berk

Üye
tşk

abos

Üye
Burhan kardeş nokıa e72 de çalışmadı türkçesi orjinali çalışıyor türkçesi çalışmıyor

Üst Alt