<<<UCweb browser 7.3 türkçe son versiyondur By Burhan 2010 farkıyla>>>

Sponsorlu Bağlantılar

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
<<<UCweb browser 7.3 türkçe son versiyondur By Burhan 2010 farkıyla>>>
Ucweb browser 7.3 türkçe s60v2 ler için hiç bi sitede türkcesi yok ilk benden olsun.

Programın özellikleri

Yeni sns özelliği yeni UC DISK özelliği Yeni Mause Modu Özelliği Yeni Resim Upload Özelliği Kamera Üzerinden Doğrudan Resim Gönderebilme Yeni Tema Yönetme Özelliği Internet Üzerinden Tema Indire Bilme CSS Sonuçları, Böylece Sayfaları Daha Renkli Gösterir Daha iyi Download Özelliği Web Sayfalarına Ulaşım Sağlarken Sıkıştırma Özelliği Artırılmıştır. Bu Sayede Web Sayfalarına Ulaşım Hızı Dahada Artmıştır Hatalar Giderilmiştir

önizleme burdan

Destekleyen Modeller S60/S60v2Nokia 3230, 3620, 3650, 3660, 6260, 6290, 6600, 6620, 6630, 6670,6680, 6681, 6682, 7610,N-gage, N70, N71,N72,N73,N75,N76,N80,N81, N90,N913250/5320/5500/6110/5700/6110/6120/6120c/6121/6290.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ilkomu, okkankaya, kaptanlar ve 19 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Report Site Mi ??

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim :oke:

uzfael

uzfael

Üye
teşekkürler

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim:oke:

bulgay

bulgay

Üye
Burhan bey bu pro'nun ıngilizce versiyonunu ilk ben maxicep'e yüklemiştim.Ama bu ucweb'in hiçbir versiyonunu çeviremıyorum.Hangi program ile çeviriyorsun acaba.Ben zntxrsc ile çevirileri yapıyorum.Ama ucweb'in dil dosyasını açmıyor bir türlü...Yardımcı olur musun kardeş.

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Tabikide yardımcı olurum kardeş,niye yardımcı olmıyayımki,çünkü bilgi paylaştıkca güzeldir,kardeş 1 gün daha bekleye bilirsen ben znty in yeni versiyonunun çevirisini yapıyorum aylardır bu versiyonunu bekliyordum sonunda çıktı çeviri yapan veya çeviriye başlayan arkadaşlara büyük faydası olacak,ayrıca bende znty ile çevirilerimi yapıyorum bi sorun olmuyor zaten zntx in dışında çeviri yapan başka programda yok,sen ucwebi çevirisini yaparken rsc dosyasından yapacaksın ayrıca senin rsc,pyc, py, pyd,hex, bilgin varmı,yoksa yenimi çeviri yapmaya başlayacaksın cevap yazın yardımcı olurum.

bulgay

bulgay

Üye
Ben bir pro çevirdim. ucweb'in rsc dosyasını açıyorum.Ancak yaptığım hiçbir değişiklik kaydedilmiyor.Diğer çevirilerde böyle bir sorun olmuyor.Telefonum 6630.Ordan çevirileri yapıyorum.Bundan mi acaba... Bu çevirinde de küçük bir hata tespit ettim :)
kopyalama özelliği yerimleri şeklinde yazılıyor.Bu yazıyı da senin çevirinle yapıyorum.Ben çevirecektim ama sana kısmetmiş :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Ahmet kardeş bende 6630 la çevirilerimi yapıyorum sorun yok yani rsc yi görüyor,zntx,bu ucwebin çevirileri sorunlu biraz çünkü ağ bağlantısın türkceleştirirsen ayar bölümü gömülüyor içine yani ayarlardan kişisel ayar yapamıyorsun onun için çevirisini yaparken ucwebin network bölümüne dokunma ingilizce kalsın yoksa program bozuluynr açılmıyor yani.

bulgay

bulgay

Üye
Yani rsc'de network ile ilgili yerlere dokunmak yok diyorsunuz.Mesela 'back' yazısı hep değişiyor.Ama 'next' yazısı hiç değişmiyor.Dediğiniz gibi sorunlu biraz.En iyisi ben başka şeyler çevireyim :)

472kadir

472kadir

Üye
s.a kardeş n70 için türkçe smart settings programı arıyorum yardımcı olursan sevinirim....( Burhan 2010 )

bulgay

bulgay

Üye
s.a kardeş n70 için türkçe smart settings programı arıyorum yardımcı olursan sevinirim....( Burhan 2010 )

telefonuna uygun olan programın linkini ver, hemen çevirelim kardeş.Burhan abiyi yormayalım :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi

kardeş smart setting forumda var bildiğim kadarıyla türkçe galiba dosya yönetiçisinde bi arat çıkar orda,

--------------- Ekleme ---------------

Yani rsc'de network ile ilgili yerlere dokunmak yok diyorsunuz.Mesela 'back' yazısı hep değişiyor.Ama 'next' yazısı hiç değişmiyor.Dediğiniz gibi sorunlu biraz.En iyisi ben başka şeyler çevireyim :)

takıldığın konu veya konular olursa bana yazabilirsin ahmet.

Maxis_

Maxis_

Üye
helal be kardeşime yeminlen manyak program bu saolasın

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

ShiftCoder

ShiftCoder

Üye
Sağol burhan abi süper oldu bu &#8730; keşke birde bu browser a java ve flash plugın i de ekleseler 10 numara olacak he &#8730; :)

Üst Alt