Tamam burhan abi bana 6630 dan faceye girıp video resim paylasma programi versene yani video resim paylasmak istiyorum facede telden yardimci olurmusun tesekkur
Kly glsin
--------------- Ekleme ---------------
Kly glsin arkadasım BEN NOKIA E63 KULANNIYORUM AMA NETT VİDEO İZLEYEMİYORUM BU PROĞRAMLA İZEYEBİLİRMİYİM BABA YARDIMCI OLURMUSUN
Burhan abi facede nasil paylasacami anlatirmisin ben linki kopyaliyorum sadece linki gösteriyor bilgisayardaki gibi nasil paylasirim bide core player 6630 mp4 video izlerken donuyor donuk oynatiyor donmadan oynatacak program söylermisin cok tesekkur ederım yardimin icin sen en iyi programcisin![]()
Tamam burhan abi tesekkur ederım kandilin mubarek olsun![]()

Burhan abi core player 1.30 yukledim ondada donuyor biraz baska varmi ya linki verirsen daha iyi olur
Bide uc web de faceye giriyorum video nun yazı yerine getirip secilen metıni kopyaliyorum paylas yere yapistiriyorum sadece yaziyi paylasiyo ben videoyu bilgisayardaki gibi paylasmak istiyorum sadece su hallolsa cok sevinirım burhan abi
Tamam ben yaptim hallettim cok tesekkur ederim yardimin icin
Acaba real footbooll hd sis çikti mi 6630 icin tesekkurler
k bakma oyunlara bakmıyorum ben, ok.

Tamam ben yaptim hallettim cok tesekkur ederim yardimin icin
Acaba real footbooll hd sis çikti mi 6630 icin tesekkurler

Kardeşim teşekkür ederim öncelikle paylaşım için, yalnız download notice'de yani indirme işleminde bana ne yapmamı sorduğu sayfada aşağıdaki seçenekler Türkçe değil hatta hiçbir şey yazmıyor küçük dikdörtgenler var o kısmı da halledebilecek misin? şimdiden teşekkür ederim...