<<<UCweb browser 7.3 türkçe son versiyondur By Burhan 2010 farkıyla>>>

Sponsorlu Bağlantılar

rego.46

Üye
Kly glsin

--------------- Ekleme ---------------

Kly glsin arkadasım BEN NOKIA E63 KULANNIYORUM AMA NETT VİDEO İZLEYEMİYORUM BU PROĞRAMLA İZEYEBİLİRMİYİM BABA YARDIMCI OLURMUSUN

mahooooooooo

Üye
Tamam burhan abi bana 6630 dan faceye girıp video resim paylasma programi versene yani video resim paylasmak istiyorum facede telden yardimci olurmusun tesekkur

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Tamam burhan abi bana 6630 dan faceye girıp video resim paylasma programi versene yani video resim paylasmak istiyorum facede telden yardimci olurmusun tesekkur

en güzel program ucweb browserdir face ve youtube girmek video resim paylaşımı için en idial program ucweb dir kardeş

Kly glsin

Kly glsin arkadasım BEN NOKIA E63 KULANNIYORUM AMA NETT VİDEO İZLEYEMİYORUM BU PROĞRAMLA İZEYEBİLİRMİYİM BABA YARDIMCI OLURMUSUN

bu programla video indirebilirsin core player ilede indirdiğin videoları izliyebilirsin.

mahooooooooo

Üye
Burhan abi facede nasil paylasacami anlatirmisin ben linki kopyaliyorum sadece linki gösteriyor bilgisayardaki gibi nasil paylasirim bide core player 6630 mp4 video izlerken donuyor donuk oynatiyor donmadan oynatacak program söylermisin cok tesekkur ederım yardimin icin sen en iyi programcisin :)

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Burhan abi facede nasil paylasacami anlatirmisin ben linki kopyaliyorum sadece linki gösteriyor bilgisayardaki gibi nasil paylasirim bide core player 6630 mp4 video izlerken donuyor donuk oynatiyor donmadan oynatacak program söylermisin cok tesekkur ederım yardimin icin sen en iyi programcisin :)

anlatayım kopyalama biçimi seçilen metin olacak, seçilen link değil, seçilen metini kopyalayıp yapıştır bu kadar hepsi, coreplayer 1.30 yükle cebine o en güzeli mp4 leri coreplayerden başka açan uygulama yok, ok.

mahooooooooo

Üye
Tamam burhan abi tesekkur ederım kandilin mubarek olsun :)

mahooooooooo

Üye
Burhan abi core player 1.30 yukledim ondada donuyor biraz baska varmi ya linki verirsen daha iyi olur

Bide uc web de faceye giriyorum video nun yazı yerine getirip secilen metıni kopyaliyorum paylas yere yapistiriyorum sadece yaziyi paylasiyo ben videoyu bilgisayardaki gibi paylasmak istiyorum sadece su hallolsa cok sevinirım burhan abi

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Burhan abi core player 1.30 yukledim ondada donuyor biraz baska varmi ya linki verirsen daha iyi olur

Bide uc web de faceye giriyorum video nun yazı yerine getirip secilen metıni kopyaliyorum paylas yere yapistiriyorum sadece yaziyi paylasiyo ben videoyu bilgisayardaki gibi paylasmak istiyorum sadece su hallolsa cok sevinirım burhan abi

kardeş videonun boyutu 5mb geçerse kasma yapar yani videonun akışı bozulur mp4 lerde bu sorun var core playerde ama flv formatında olursa video sorun olmaz, face sorunu tam olarak anlamadım detaylı yaz benim imzamda link var onun gibi olmasınımı istiyorsun.

mahooooooooo

Üye
Tamam ben yaptim hallettim cok tesekkur ederim yardimin icin :)

Acaba real footbooll hd sis çikti mi 6630 icin tesekkurler

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim:oke:

siliman

siliman

Üye
sağol

punqermojo

Üye
abi bnde bazen rsc klasörüne bastıgımda bulunamadı die birşey çıkıyor neden olabilri?

leqolas67

leqolas67

Üye
Saol kardeş.Emeğine sağlık. :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke:

Saol kardeş.Emeğine sağlık. :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke: :oke:

bincol

Üye
Kardeşim teşekkür ederim öncelikle paylaşım için, yalnız download notice'de yani indirme işleminde bana ne yapmamı sorduğu sayfada aşağıdaki seçenekler Türkçe değil hatta hiçbir şey yazmıyor küçük dikdörtgenler var o kısmı da halledebilecek misin? şimdiden teşekkür ederim...

bulgay

bulgay

Üye
Kardeşim teşekkür ederim öncelikle paylaşım için, yalnız download notice'de yani indirme işleminde bana ne yapmamı sorduğu sayfada aşağıdaki seçenekler Türkçe değil hatta hiçbir şey yazmıyor küçük dikdörtgenler var o kısmı da halledebilecek misin? şimdiden teşekkür ederim...

hocam onları değiştirmek sistemi çökertir.Onlar çince yazılar.Ama püf noktası şu.Indirdiğin şey eğer jpg, sis, mp3 vb. şeyler ise ilk kareye tıklayın.Ama eğer jar, zıp, ya da rar ise ortadaki kareye basın.Deneme yanılma yoluyla halledilir yani...

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

Üst Alt