By Burhan 2010
Üye
Sağol burhan abi süper oldu bu √ keşke birde bu browser a java ve flash plugın i de ekleseler 10 numara olacak he √![]()
rica ederim
:Sağol burhan abi süper oldu bu √ keşke birde bu browser a java ve flash plugın i de ekleseler 10 numara olacak he √![]()
:Sağol burhan abi süper oldu bu √ keşke birde bu browser a java ve flash plugın i de ekleseler 10 numara olacak he √![]()
bolt browserıda türkçeleştir sene kardeş ozaman süper olur çünkü en güncel tarayıcı şimdiden teşekürler
Ya ben denedim.Ancak dil dosyasını bir türlü bulamadım...Tecrübe gerekiyor işte bu işlerde.Burhan bey hemen çevirir...
Şu bolt browser'ın.Bir sürü class dosyası var.Jar dosyalarının en zor tarafı da bu olsa gerek.Hangisinin doğru dosya olduğunu nasıl bileceğiz ki.Bir tane şartgele seçtim.Çevirdim.Ancak bu sefer de program açılmadı.Ben de uğraşmaktan vazgeçtim...

jar dosyaları sadece class"la bitmiyorki txt,app dta, bunlardada olabiliyor,sen bütün class ları deneme,başa çıkamassın.
--------------- Ekleme ---------------
![]()

Burhan bey ben yukledim internete girmiyor yani uygulama acilsada bağlan miyor yardim edin teşekkurler tel 6630
Yaptim olmadı bende 7.2 de var yuklu o girıyo senin verdigin girmiyo uygulama aciliyor sıteyi yaziyorum öyle bekliyor suna bi care bul lutfen
Bir tvrlu girmiyo
Bir tvrlu girmiyo