<<<UCweb browser 7.3 türkçe son versiyondur By Burhan 2010 farkıyla>>>

Sponsorlu Bağlantılar

emosoft

emosoft

Üye
Yahu bir türlü ısınamadım şu 7 den sonraki sürümlere.Hala 6.3 kullanıyorum.Çokta memnunum.

aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Bunlara birgün flaş player gelirmi ki?

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
:ehe

reveletion

Üye
bolt browserıda türkçeleştir sene kardeş ozaman süper olur çünkü en güncel tarayıcı şimdiden teşekürler

bulgay

bulgay

Üye
Ya ben denedim.Ancak dil dosyasını bir türlü bulamadım...Tecrübe gerekiyor işte bu işlerde.Burhan bey hemen çevirir...

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben denedim.Ancak dil dosyasını bir türlü bulamadım...Tecrübe gerekiyor işte bu işlerde.Burhan bey hemen çevirir...

Ahmet hangi programın dil dosyasını bulamadın

bulgay

bulgay

Üye
Şu bolt browser'ın.Bir sürü class dosyası var.Jar dosyalarının en zor tarafı da bu olsa gerek.Hangisinin doğru dosya olduğunu nasıl bileceğiz ki.Bir tane şartgele seçtim.Çevirdim.Ancak bu sefer de program açılmadı.Ben de uğraşmaktan vazgeçtim...

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Şu bolt browser'ın.Bir sürü class dosyası var.Jar dosyalarının en zor tarafı da bu olsa gerek.Hangisinin doğru dosya olduğunu nasıl bileceğiz ki.Bir tane şartgele seçtim.Çevirdim.Ancak bu sefer de program açılmadı.Ben de uğraşmaktan vazgeçtim...

jar dosyaları sadece class"la bitmiyorki txt,app dta, bunlardada olabiliyor,sen bütün class ları deneme,başa çıkamassın.

--------------- Ekleme ---------------

:ehe

jejep

jejep

Üye
çok sağol abicim:)

ahmettokmak01

ahmettokmak01

Üye
saol kardeş işe yarar

mahooooooooo

Üye
Burhan bey ben yukledim internete girmiyor yani uygulama acilsada bağlan miyor yardim edin teşekkurler tel 6630

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Burhan bey ben yukledim internete girmiyor yani uygulama acilsada bağlan miyor yardim edin teşekkurler tel 6630

programdan genel ayarlara girin advanced bölümünden wap ve webi aktif et ozaman sorun çözülür.

mahooooooooo

Üye
Yaptim olmadı bende 7.2 de var yuklu o girıyo senin verdigin girmiyo uygulama aciliyor sıteyi yaziyorum öyle bekliyor suna bi care bul lutfen

Bir tvrlu girmiyo

Bir tvrlu girmiyo

By Burhan 2010

By Burhan 2010

Üye
    Konu Sahibi
Yaptim olmadı bende 7.2 de var yuklu o girıyo senin verdigin girmiyo uygulama aciliyor sıteyi yaziyorum öyle bekliyor suna bi care bul lutfen

Bir tvrlu girmiyo

Bir tvrlu girmiyo

kardeş bende 6630 la internete giriyorum sorun olmuyor ucwebin 7.3 ayarlarını yapınca teli kapatıp aç ozaman olur yani programda bi sorun yok.

Üst Alt