Ücretsiz Sms Gönderme Servisi : Yublu

Sponsorlu Bağlantılar

cyber

cyber

Üye
nasıl gözükmüyor gözüküyor ya

yaren_dede

yaren_dede

Üye
[>>ELECKTRA<<];4483475' Alıntı:
nasıl gözükmüyor gözüküyor ya

gönderen kisminda yublu yazıyordu numara nerede yazıyor mesajın içindemi

ergene123

Üye
güzeeeelllll denedim oldu =) teşekkürler

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Peki daha sonra ücret alıyor mu ? Topluca falan. Yani hep ücretsiz dimi?

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
numaran da gözüküyor oraya kayıtlı nickinde. Ben kullanıyorum çok güzel. Rehber de var

Metin MF

Metin MF

Üye
Denedim Çalışıyor Çok :tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk: çok zor durumda kalırsam kullanırım..

mcnpl4

mcnpl4

Üye
isim.olarak yublu yaziyo ama bilgilere bakarsan kullaniciadi@numara yazar. listende kayitli biri icin.nasl isim.yazarsa o da oyle

faruk26kuraf

Üye
buraya nasıl üye olunur

cihatyılmaz

Üye
test edildi onaylandı :) gayet hızlı ve güzell.:tşk:

fedakar72

Üye
kısa mesaj göndermek bedavamı.sonra karambole gitmeyelim.

Parimli

Parimli

Üye
Ya mesaj gönderdiğiniz zaman mesaj Yubludan geliyo fakat mesajın başında yublu kullanıcı adın yazıyor ve sonrasında @0123456789 numaran yazıyor. Karşıdaki kişide o numarayı görüp o numaraya mesaj atıyor. Böylece konuşmuş oluyorsunuz. Bir kere üyelik alınca tekrar almaya gerek yok. Bu uygulama Symbian - Android - IOS 'a gelirse sanırsam Avea - Turkcell - Vodafon siteye savaş açar. Çünkü öyle olunca kimse para veripte ücretsiz kısa mesaj hakkı yapmaz ve site yoluyla iletişim kurarlar. Ama ben isterim ki en yakın zamanda mobil için yapılmasını :)

marist

marist

Üye
TşkLer Kardeşim. NasıL Ücretsiz oLuyor DiyenLere ; Site arksındaki RekLam ResimLeri Sayesinde Ücretsiz oLuyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
dikkat edin de gönderdiğiniz mesajlarınızin içeriği çok önemli olmasın yeri geldiğinde annenizden, kardeşinizden yada arkadaşınızdan gizlediğiniz mesajları hiç tanımadığınız bir yer aracılığıyla iletiyosunuz. Sonrasinda bedava sms göndericez diye başınız yanmasın ;)

SilentOne

SilentOne

Üye
bak buna katılıyorum +1 :oke:

emirhaydarlı

Üye
gelll

ümran

Üye
smsfree bedavamı kardes

phasan

phasan

Üye
Cigibo vardi oda kapandi

melikec

Üye
tabanlı bir web sitem var. Ücretli olarak müşterilerime sms gönderiyorum. Toplu olarak. Bu sistemle de gönderebilir miyim acaba?

Üst Alt